פורסם 2018 באוגוסט 247 שנים קניתי מכשיר חדש של XIAMOI 5A ובהגדרות הראשונות הוא מבקש להתחבר לרשת אלחוטית כדי להוריד עידכונים הבעיה שאין לי רשת אלחוטית. כולם עם סגורים עם סיסמאות איך מגדירים אותו שימשוך את העדכונים דרך הרשת של הקו הסלולרי ?
פורסם 2018 באוגוסט 247 שנים למה אתה מתכוון 'בהגדרות ראשונות'? אם זה במסכי פתיחה הראשונים אז תדלג על השלב הזה ושהמכשיר יפתח תשנה בהגדרות בפנים עדכון דרך רשת סלולרית
פורסם 2018 באוגוסט 247 שנים מחבר ציטוט של nati88 למה אתה מתכוון 'בהגדרות ראשונות'? אם זה במסכי פתיחה הראשונים אז תדלג על השלב הזה ושהמכשיר יפתח תשנה בהגדרות בפנים עדכון דרך רשת סלולרית יש אפשרות לדלג על שלב בחירת רשת ה WIFI ואז זה עובר לשלב שהוא שאל אותי אם אני רוצה לעשות העתקת נתונים דרך הענן או לחפש עדכונים דרך הרשת לחצתי על עדכונים דרך הרשת ואז הוא כותב לי "מחפש עדכונים" וככה זה נשאר 10 דקות במסך הזה של העדכונים אין שום לחצן של דלג. נשארה לי רק אפשרות אחת לצאת לרחוב להתחבר לאיזו רשת WIFI פתוחה ולבצע את העדכונים הראשונים שהוא צריך מתחיל להראות מגוחך העניין הזה נערך 2018 באוגוסט 247 שנים על-ידי תושב העיר
פורסם 2018 באוגוסט 247 שנים אין לי מכשיר שיאומי אבל אני בטוח שאפשר לדלג או לחזור אחורה זה בטח מוחבא האפשרות הזאת אם יש לך מכשיר נוסף אגב אתה יכול ליצור WIFI ע"י נקודה חמה מקסימום תעשה כיבוי ותדליק שוב או שתחכה כאן לפתרונות נוספים מחברי הפורום
פורסם 2018 באוגוסט 257 שנים מחבר נפתרה התעלומה בתוך רשימת הרשתות הייתה רשת שנקראת REDMI לחצתי עליה והמכשיר הוריד את כל העדכונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.