עבור לתוכן

מהיר וקל: המחירים של שיאומי לא משאירים סיכוי למתחרים

Featured Replies

פורסם

היצרנית הסינית שדוהרת קדימה ללא הרף הציגה את דגם ה-Snapdragon 845 החדש שלה, בתגי מחיר שמרגישים כמעט טובים מכדי להיות אמיתיים

לכתבה

פורסם

יש לי את mi5 כבר שנתיים, מבסוט ממנו מאוד.

פורסם

הסינים כבר נהיו מעצמה. קניתי לאבא שלי את ה-Xiaomi Redmi Note 5, והוא ממש מרוצה.

פורסם

אני מחכה שקורא טביעות האצבע יעבור קדימה למסך עצמו ואז אקנה טלפון חדש.

פורסם

מי קונה היום סמארטפון מהיר עם סנאפדרגון 845 - בלי מצלמה טובה? OPPO R17 Pro מגיע עם: סנאפדרגון 710 חדש, זכוכית גורילה 6 והכי חשוב שלוש מצלמות, ברור שהמכשיר של אופו עדיף.

פורסם

אין NFC, לא קונה

פורסם

תבינו התחבורה בישראל עוברת לnfc בלבד , כבר לא יהיה ניתן בקרוב לשלם בכסף מזומן אצל הנהג . מכשירים ללא nfc זה כמו מכשיר ללא גלישה בדור 4 וללא שקע אוזניות סטנדרטי. ואצל שיואמי כל דגמי הרדמי ורוב השאר ללא nfc. באסה משהוא.

פורסם

אל תהיה בטוח. ראיתי סקירה על מכשיר סיני עם חיישן מתחת למסך. הבעיה בזה שהשטח שקורא את האצבע הוא לא גדול ולוקח זמן למצוא אותו. זאת טכנולוגיה שעדיין לא התבשלה.

פורסם

לדעתי הmi8 עדיין עדיף ממנו

פורסם

יש כבר מזמן, אבל אם אתה רוצה מכשיר חדשהרגע קראתי מפרט של OPPO R17 Pro ויש לו קורא טביעות האצבע מתחת למסך.

פורסם

כשאני נכנס למכונית שלי אני לא צריך להעביר NFC וכך גם שאר חצי מהמדינה לא את כולם זה מעניין

פורסם

לצערי, עקב אי המצאות שבה NFC במכשירי שיאומי, נאלצתי לקנות את Huawei Mate 10 Pro. יותר יקר אבל מספק את הסחורה.

פורסם

הכל טוב ויפה, אבל אינכם מספקים אף מדד אוביקטיביבהשוואה לסמרטפונים אחרים

פורסם

אינכם מבפקים אף מדג אוביקטיביבהשוואה לסמרטפוניפ אחרים על המצלמה או המהירות בבחצוע משימות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים