עבור לתוכן

נפתר - Hyperx fury 2866 עבור asrock z68 pro 3 - מסכים כחולים

Featured Replies

פורסם

עדכון 2 (לפחות כרגע, המחשב עובד כבר חצי שעה)

החלפתי בbios את הבקר של הכונן שלי מide לahci.

מעדכן באופן אירוני.. קניתי זכרונות.

התקנתי.

מסך כחול לפני שבגלל רואים שהמחשב עולה.

ריסט לcmos וכו' - מסך כחול בטעינה של וינדאוס.

החלפה לזכרונות הקודמים עובדת - אבל אז ניסיתי עוד כמה דברים.. ועכשיו כלום לא עובד. מסך כחול בטעינה של וינדאוס.

להכניס רק זכרון 1, שינויים של בלוטים, התקנה מחדש של הביוס, הקטנת המהירות ל1600 ועוד עצות שקראתי... 

כלום לא עוזר 

הצעות?

הודעה קודמת:

אהלן,

יש לי כרגע 2 זכרונות של 4 ג'יגה. crucial ddr3 1333 pc3 10600.

יש לי עוד 2 סלוטים.

העתקתי למטה את מה שרשום באתר של לוח האם מבחינת תאימות וכו'.

האם אני יכול לקנות 2 סטיקים של 8 ג'יגה? או שצריך שכל הסטיקים יהיו באותו גודל? לקנות שניים של 16 וזהו? או שזה פחות טוב מ4 של 8 משמעותית?

האם אפשר לקבל המלצה על זכרונות? עדיף להזמין מחו"ל או שבארץ זה כבר סביר? שוק יד 2?

מחפש value for money. ואפשר לקרוא לי משתמש mid range plus.. עושה קצת ml במחשב (שם התחלתי לקבל out of memory..), קצת משחקים אבל לא max out וכל השאר גלישה וכו'..

תודה רבה רבה,

- Dual Channel DDR3 memory technology
- 4 x DDR3 DIMM slots
- Supports DDR3 2133(OC)/1866(OC)/1600/1333/1066 non-ECC, un-buffered memory
- Max. capacity of system memory: 32GB*
- Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP)

*Due to the operating system limitation, the actual memory size may be less than 4GB for the reservation for system usage under Windows® 32-bit OS. For Windows® 64-bit OS with 64-bit CPU, there is no such limitation.

**In order to maximize the system memory, please install 8GB memory module with 16 cells
פורסם

היי

שים לב שהלו תומך ב - 32 גיגה בסה"כ.

כלומר ......  4X8=32, או בשפה פשוטה, כל סלוט תומך במקסימום 8 גיגה.

כך ש - 

ציטוט של koren maliniak

לקנות שניים של 16 וזהו?

לא ישים בלוח אם הזה.

מנגד, לא רואה שום מניעה לקנות עוד שני סטיקים של 8 גיגה.

לא צריכה להיות בעיה.

איזה לקנות - אלו שהכי זולים מיצרן מוכר.

היכן לקנות - אני אישית לא חסיד של יד2. אבל רבים כן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההתייחסות המהירה. ועל הטיפ לגבי ה16 :)

1. אני כבר לא בתחום - יצרנים מוכרים טובים?

2. אחריות - רלוונטי? (אני לא עושה OC או משהו כזה)

3. מהירות? שלי 1333 האם יעבוד טוב לקנות 1600 1800 2100? 

4. הסתכלתי בKSP ולא ראיתי בכלל זכרוות במהירות 2100 - זה נדיר? יקר ולא שווה את התמורה הנוספת?

עד כאן לבנתיים :)

פורסם
  • מחבר

טוב קראתי קצת.

לקנות משהו יותר מהיר לא יעזור לי, גם ירוץ במהירות הנמוכה וגם עלול לייצר בעיות.

בכלל ממליצים לקנות קיטים של אותו סוג בדיוק. כי אז זה מאפשר dual band או משהו בסגנון שזה מה שחשוב לי בml (מלבד הcapacity כמובן..).

כלומר 2 קיטים של 8x2 אני צריך. זה כבר 1200 שקל בערך.

או שאפשר למצוא מבצעים?

פורסם

:nixweiss:

כבר מזמן לא קניתי זכרונות.

פורסם
  • מחבר

כתבות מ2015...

אסתדר כבר

תודה

פורסם

@koren maliniak

א. כפי ש @askme כתב - הלוח שלך, לפחות לפי המידע שפירסמת, תומך בנפח זיכרון מקסימלי של 32GB ב-4 מודולי זיכרון. מכאן שלא צריכה להיות בעיה להתקין מודולי זיכרון בנפח 8GB בלוח האם הזה.

ב. כרגע יש לך זיכרונות העובדים בתדר מקסימלי של 1333MHz. מכאן שאין טעם לקנות זיכרון מהיר יותר, אלא אם כן ההפרש במחיר הוא מאד קטן, שכן הזיכרון יעבוד לכל היותר בתדר של 1333MHz.

ג כיום רוב היצרנים מציעים אחריות לכל החיים על זיכרונות, אז זה לא ממש משנה איזה זיכרון תקנה.

ד. זיכרון הוא רכיב שכמעט ואינו מתקלקל ולכן לא אמורה להיות בעיה לקנות זיכרון משומש. כמובן שמומלץ לבדוק את הזיכרון לפני הקנייה בכדי לוודא שהוא תקין.

ה. בעיקרון מומלץ לקנות מודולי זיכרון זהים בכדי להקטין את הסיכוי לבעיית תאימות, אך בפועל סביר להניח שלא תהיה בעיה להשתמש בזיכרונות מדגמים שונים ושל יצרנים שונים.

ו. הפעלת הזיכרון במצב של ערוץ כפול (dual channel) אפשרית כאשר בכל ערוץ זיכרון בלוח האם מותקנת אותה כמות זיכרון. זה אומר שמצב כזה אפשרי עם שניים (למשל 2X4GB), שלושה (למשל 2X4GB ו 1X8GB) וארבעה מודולי זיכרון (למשל 2X4GB ו 2X8GB). האם היישומים שלך ירוויחו מעבודה במצב של ערוץ כפול? זה תלוי ביישום.

בנוגע לבעיית תאימות של הזיכרון - תמיד קיימת האפשרות שתהיה בעיית תאימות בין לוח האם והזיכרון או בין מודולי הזיכרון הקיימים והחדשים. בכדי להקטין את הסיכוי לכך יש כמה דברים שניתן לעשות:

1. לוודא שהביוס של לוח האם מעודכן לגירסה האחרונה שלו, שכן חלק מעדכוני הביוס נועדו לפתור בעיות תאימות עם הזיכרון.

2. יש לוודא שהזיכרון הקיים והזיכרון החדש מסוגלים לעבוד באותו המתח, שכן אם הזיכרונות לא יהיו מסוגלים לעבוד באותו המתח הם לא יעבדו ביחד.

3. בדוק באתר יצרן הזיכרון את דגם לוח האם שלך ותראה האם הוא מתאים לדגם הזיכרון אותו אתה מעוניין לרכוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים