עבור לתוכן

רוחב פס של חיבור טרנדרבולט 3

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני לא בטוח אם פה זה המקום או בציוד הקפי אבל בגלל שהשאלה שלי היא על החיבור עצמו (שהוא חלק מלוח האם) בחרתי לשים פה. 

יש לי לפטופ dell xps 15 9560

בנוסף יש לי גם עכבר אלחוטי (עם דונגל משלו) ואוזניות אלחוטיות (עם דונגל משלהם)

בגלל שיש ללפטופ רק 2 חיבורי USB מלאים אני נאלץ לחבר סוג של USB האב כזה שמתחבר לחיבור הטאנדרבולט 3 ומוסיף עוד 4 חיבור USB 3.

השאלה שלי היא אם אני מחבר דרך ההאב הזה גם את העכבר וגם את האוזניות, האם רוחב הפס של החיבור הזה יכול להוות צוואר בקבוק לעכבר+אוזניות?

האם אני אחווה לאגים בעכבר או "תקיעות" בסאונד?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

כל עוד מדובר ב-USB HUB נורמלי ולא איזה תחנת עגינה תומכת Thunderbolt אז אתה תקבל רק רוחב פס של USB, העובדה שאותו פורט במחשב יודע במקרה גם להעביר TB היא לא רלוונטית כל עוד אתה לא מחבר אליו ציוד שתומך ספציפית ב-TB. רוחב הפס התאורטי של USB 3 הוא 5Gbit/s ולא אמורה להיות לו שום בעיה להתמודד עם חיבור עכבר ואוזניות במקביל זה, לא ציוד שדורש יותר מדי רוחב פס.

לידע כללי דגם המחשב שיש לך תומך רק ב-20Gbit/s דרך חיבור ה-Thunderbolt 3 שזה חצי מרוחב הפס הרגיל של חיבור כזה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

כל עוד מדובר ב-USB HUB נורמלי ולא איזה תחנת עגינה תומכת Thunderbolt אז אתה תקבל רק רוחב פס של USB, העובדה שאותו פורט במחשב יודע במקרה גם להעביר TB היא לא רלוונטית כל עוד אתה לא מחבר אליו ציוד שתומך ספציפית ב-TB. רוחב הפס התאורטי של USB 3 הוא 5Gbit/s ולא אמורה להיות לו שום בעיה להתמודד עם חיבור עכבר ואוזניות במקביל זה, לא ציוד שדורש יותר מדי רוחב פס.

לידע כללי דגם המחשב שיש לך תומך רק ב-20Gbit/s דרך חיבור ה-Thunderbolt 3 שזה חצי מרוחב הפס הרגיל של חיבור כזה.

תודה על התגובה המהירה.

אני יודע גם עכברים אלחוטיים בקצב של 1ms עדיין לא מייצרים נפח כל כך גבוהה כדי לדגדג את הנפח של USB3

מה שלא הייתי בטוח לגבי זה האוזניות (7.1 אלחוטיות). אני לא ממש מבין בסאונד אז לא ידעתי כמה תעבורה זה מייצר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים