עבור לתוכן

גרסאות לLOTR's...

Featured Replies

פורסם

lotr= lord of the rings

יש לי שאלה האם לשלושתם יצאה גרסאה מורחבת?

ומה השם שלה באינטרנט אם אתם יודעים... זה חוקי אני כמעט בטוח..

זה אפילו חוקי (אני כמעט בטוח) לתת לינק להורדה של זה באימיול אבל נעזוב כי אני לא סגור על זה..

אבל את השם של הגרסא שמסתובבת באינטרנט ושל איזה סרט יצא אני ישמח לדעת...

תודה מראש...

פורסם

שמע לשתי הראשונים יצאה גירסה מורחבת, לסרט השלישי לא כי הגירסה המורחבת היא גירסת הDVD של הסרט ובגלל שהשלישי לא יצא עדיין לDVD היא עדיין לא הגיעה.

בקשר לאחרים אסור לפרסם בפורום לינקים לדברים כאלה אבל אני יתן לך רמז לחיפוש אריה ברשת זה הכול.

פורסם
  • מחבר

אהבנתי את הרמז.. תודה חיפשתי שם..

לא מצאתי לשניהם

מצאתי כבר אתר אחר

אבל יש לי שאלה.. אתר כמו vcdquallty הוא לא חוקי? הוא מפרסם את הגרסאות והקוצות שפרצו את הסרטים .. זה לא חוקי?

ואיך יכול להיות שרוטר.נט זה חוקי וזה רשום כחברה ומפרסמים שמה לינקים לסרטים... (לFTP קצת אימיול וביטורנט) אתם רוצים להגיד לי שזה לא חוקי?

אחרת למה לכל האתרים מהסוג הזה לכתוב את המשפט המפורסם:

This site offers information and tips and does not in anyway have any files of any type to download

באתר הזה נותנים לינקים לקבצים שמורידים מקאאזה ואימיול.. האתר הזה לא חוקי? מישהו מהמנהלים יודע לענות לי?

פורסם

האתרים האלו מבצעים עבירה על החוק , אולם מאחר והם לא פיזית מאחסנים את הקבצים על השרת שלהם , אי אפשר לעשות להם כלום ( אני חושב , אני לא מדבר מידע או משהו ) . בקרוב ( אם לא יצא עדיין ) , יצא ה Editors Edition של שלושת הסרטים ( ביחד ) , ואז אתה תוכל למצוא מהר מאוד ריפ של שלושתם באיזה 10 גי'גה =ף

פורסם

שיהיה ברור: כל לינק/קישור לקובץ/אתר שמכיל את הסרטים להורדה (אין שום מקום באינטרנט שממנו אפשר להוריד את הסרטים בחינם באופן חוקי) יצונזר מיידית ויביא לנעילת הת'רד.

Tomerico, מצטער. פה לא יעזרו לך עם זה.

פורסם

מתי השלישי יוצא לDVD?

אני חושב שאמרו לי שאפשר להשיג אותו כבר בDVD צרוב (אותה האיכות של מקורי).

פורסם

שמע לי יש אותו באיחכות DVDRIP על המחשב עם AC3 אם היה לי צורב DVD הייתי יכול לצרוב לDVD, מה ששמעת עליו היא כנראה גירסה לא חוקית כמו שיש לי באיכות גבוהה מאוד שמתקרבת לDVD, אומנם נכון שהאיכויות דומות אבל זה לא יהיה הגירסה המורחבת כי היא תיצא רק בDVD.

פורסם
  • מחבר

שמע לי יש אותו באיחכות DVDRIP על המחשב עם AC3 אם היה לי צורב DVD הייתי יכול לצרוב לDVD, מה ששמעת עליו היא כנראה גירסה לא חוקית כמו שיש לי באיכות גבוהה מאוד שמתקרבת לDVD, אומנם נכון שהאיכויות דומות אבל זה לא יהיה הגירסה המורחבת כי היא תיצא רק בDVD.

אני מויד עכשיו מה שלך יש כבר על המחשב.. קוראים לזה גרסאת הDVDRip... היא לא קשורה לDVDR בעצם... היא גירסא מקווצתהיא קווצה על ידי כל מיני קודקים למשל DIVX והפכו את אותו קובץ הוידאו מהDVDR לAVI מקווץ מאוד... ששוקל בסביבות ה695 עד 717 מגה... לצרוב את הסרט הזה עם צורב DVD על דיסק DVD זה טיפשי כי הקיבולת של דיסק DVD היא פי שש וחצי מהסרט כך שזה יהיה ביזבוז.. מה שכן אפשר לצרוב את הסרט הזה כפורמט של VCS או SVCD שזה אומר: Video cd / Super video cd

זה בעצם הופך את הסרט שלך לפורמט של DVD אבל ברגע שהפכתה אותו לVCD (שנחשבת איכות בינונית לעומת DVDRip הגבוהה) הוא יראה פחות טוב לפחות על המחשב... היעוד של קובץ VCD הוא בעצם להיצרב... כך תוכל לראות אותו באיכות DVD על הטלויזיה שלך עם נגן הDVD שלך... אם תרצה תוכל גם להוסיף כתוביות לסרט הDVD שלך...

כך שתקבל סרט באיכות DVD (מתי שרואים את זה בDVD) עם כתוביות בעיברית שתוכל להכניס לנגן הDVD שלך, ולראות... זה חוויה מאוד מהנה...

זהו... אם למישהו יש שאלות אשמח לענות עליהם ועם הוא חושב שהשאלות לא מתאימות לפה יכול לשלוח לי הודעה פרטית...

יום נעים לכולם! :D

פורסם
  • מחבר

מתי השלישי יוצא לDVD?

אני חושב שאמרו לי שאפשר להשיג אותו כבר בDVD צרוב (אותה האיכות של מקורי).

אכן יצאה כבר לאינטרנט גרסאת הDVDR, כמובן שזה לא המקום לדבר על זה... רק להגיד שלהוריד DVDR במקרה של LOTR 3 זה להוריד שתי דיסקים של DVD משהו בסביבות ה9 ג'יגה... ואז עוד איזה 1000 שקל בשביל לקנות צורב DVD... כך שלהוריד DVDR זה לא משהו שכיח כ'כ...

ובDVD שנמצא ברשת הוא לא הגרסה המאורכת כי מסתבר שעדיין לא יצאה הגירסא המוארכת...

אני מניח שהמנהלים די מתעצבנים שאני מדברים על זה כי זה בשבילם הגבול האפור.. למרות שלפי דעתי זה ממש בסדר לדבר על נושאים אלו כל עוד לא נותנים לינקים... אבל שמתי לב ThePorscher לא רוצה כ'כ... אז אני יפסיק אין לי בעיה...

מצטער על שתי ההודעות ברצף... הם היו אמורות לבוא בסדר הפוך ומחוברות...חפיף...

פורסם

מישהו יודע מתי יגיע אליו לארץ החבילה שכוללת את 3 הDVD ??

פורסם
  • מחבר

לא... :-\

פורסם

הdvd של הגרסא הקולנועית יצא אתמול למען האמת. גרסא מורחבת צריכה לצאת בנובמבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים