עבור לתוכן

עד כמה הFX 5200 64 bit גרוע?

Featured Replies

פורסם

עבדו על חבר שלי, והוא קיבל עם המחשב החדש שלו את הFX5200 בתצורה של 64 ביט.

כבר אמרתי לו שהכרטיס לא משהו, אבל אני רוצה לראות עד כמה הוא גרוע, כי כבר אמרתי לו שיתכונן להחליף את הכרטיס...

כבר אמרתי לו להוריד 3DMARK03 ולהגיד לי כמה יצא לו, אבל זה קרה רק היום...

בכל מקרה, יש לכם הערות מנסיון אישי (לא משמיעה מאנשים אחרים) או קישורים לסקירות (לא, לא מצאתי בגוגל).

תודה!

פורסם

אני שונא FX ויש סיבה למה למכור כרטיס כזה GFORCE 4 MX יותר טוב ולפעמים יותר זול!

אני אומר שהוא מוציא 1000 אם הכרטיס יתמוך בכל המבחנים :-\

פורסם

זה כרטיס ממש ממש אומלל.

חבר שלי קנה אותו בטענה שהוא לא גיימר רציני והוא חשב שזה יפעיל לו משחקים בתקופה הקרובה ועכשיו הוא בוכה שהוא לא הקשיב לי ושהכרטיס בקושי מעלה משחקים כמו פארקריי ברזולוציות נמוכות.

פורסם
  • מחבר

אוקי, זה מה שגם אני חשבתי.

הוא שאל מה אני ממליץ לו לקנות (הוא עדיין לא יודע מה התקציב) אז אמרתי מינימום 700 ש"ח (ל9600) עדיף 1200 (ל9800P).

מה אתם אומרים?

פורסם

תגיד לו שישמור עד 1200...כיום זה כבר הכי משתלם

פורסם
  • מחבר

אני יודע שה9800 פרו ממש משתלם, אבל הוא רק קנה מחשב חדש, אז יקח זמן עד שהוא יחסוך 1200 ש"ח, והוא כבר רוצה לשחק במחשב החדש (אני לא אגיד מה היה לו עד עכשיו...).

הוא גם נורא רוצה לשחק DOOM3 כשהוא יצא. אתם יודעים מה הדרישות המינימליות/מומלצות הכי עדכניות שלו (כי ראיתי שהמומלצות הם GF3TI וזה נראה לי די מגוכח עקב העובדה שה יהיה משחק די כבד...).

פורסם

זה לא מגוכח... , הFX5200 128BIT שלי מריץ את הבטא 2 של דום בקצב פריימים נורמלי ואף נחמד מאוד על רזולוציה 1024X768... , רק שיש קצת תקיעות(256MB זיכרון...)

היה לי FX5200 64ביט , זה כרטיס ממש ממש אומלל , הוא הוציא לי סביבות ה800-1000 ב3dmark03 , שהחלפתי ל128ביט הוא הוציא 1500-1600...

ועכשיו הרדאון מוציא 3500-3400 , אחרי אוברקלוק הרדאון שלי מוציא סביבות ה4300 ולפעמים אפילו יותר...(במחשב של אח שלי הצלחתי גם לעשות 4600 , אבל הוא כבר היה טיפה פחות יציב... , וזה על קירור סטוק!!)

פורסם

שאלה שקצת לא קשורה לנושא.. מישהו יכול להגיד לי מאיפה אפשאר להוריד את התוכנה 3dmark03??

פורסם
  • מחבר

ניתן להוריד את התוכנה מפה: www.futuremark.com (תחפשו בגוגל למען השם).

דבר שני לסטינגר, עם ה64 ביט, באיזה משחקים נתקלת בתקיעות וקירטועים בלי פילטרים, ובאיזה עם פילטרים מינימליים?

פורסם

לפות הת'רד:הכרטיס הזה באמת גרוע ולא שווה כלום, השאלה שלי היא מה שאר המפרט של חבר שלך?

ומה אמרו לו בחנות על לפני שהוא קנה את המחשב שלו? (כאילו איזה כרטיס מסך)

כי אם הם רימו אותו ואמרו לו ששמים לו נגיד לא יודע את ה 128 אז הוא יכול לבקש את הכסף בחזרה כי זו חוצפה.

אבל אם הוא ביקש אותו אז הוא יצטרך לחסוך... :-\

פורסם

איזה פילטרים?? יש לו רוחב פס כל כך נמוך שאפילו על הגדרות ביינוניות הוא קורס!!

פורסם
  • מחבר

לפות הת'רד:הכרטיס הזה באמת גרוע ולא שווה כלום, השאלה שלי היא מה שאר המפרט של חבר שלך?

ומה אמרו לו בחנות על לפני שהוא קנה את המחשב שלו? (כאילו איזה כרטיס מסך)

כי אם הם רימו אותו ואמרו לו ששמים לו נגיד לא יודע את ה 128 אז הוא יכול לבקש את הכסף בחזרה כי זו חוצפה.

אבל אם הוא ביקש אותו אז הוא יצטרך לחסוך... :-\

הם לא אמרו לו...

זה מסוג המחשבים שקונים במודעה בעיתון...

אבא שלו פשוט לא היה מוכן להקשיב למה שייעצתי לבן שלו לקנות ואז הוא נדפק...

הם לא אמרו מה רוחב אפיק הזכרון של הכרטיס, כך שהחנות יצאה בסדר.

שאר המפרט הוא פנטיום 4 2800 מגה הרץ (עם ליבת פרסקוט).

512MB של RAM PC3200 של יונדאי בCAS 3.

ASUS P4P800

וכל השאר כבר לא משנה...

נתנו לו מפרט לא משהו בכלל, אבל הוא לא בקש משהו אחר, אז החנות יכלה לעשות מה שבראש שלה...

פורסם

כל האנשים האלה שהולכים לקנות מחשב בלי יעוץ של בנאדם שמבין (באמת מבין, לא כאלה שחושבים שהם מבינים) זה יותר גרוע מלקנות חתול בשק , זה פשוט מתכון ברור

לקניית מארז ממולא בזבל

קרו לי מלא מקרים כאלה שהסברתי למישהו מלא זמן מה לקנות ובסוף הוא הלך וקנה AMD דורון ו3Dforce

פורסם
  • מחבר

טוב נו, אני אמרתי לו את מה שאני חושב (ואני לא עושה את עצמי מבין...), אבל אבא שלו אמר שהוא קונה מה שהוא חושב שזה טוב (כמובן שאין לו מושג, כן...).

אח"כ החבר בא אלי שמח ואמר לי קנו לי מחשב חדש! אז שאלתי אותו איזה, אז הוא ענה לי פנטיום 4, אז אמרתי לו פנטיום 4 ו... אז הוא ענה לי פנטיום 4 2800 מגה הרץ. נשבע לכם, עוד שניה בכיתי... סתם, בכל מקרה, בדקתי מה יש לו והתוצאות לפניכם...

כרגע הוא מקשיב לי, כי הוא הבין שהוא עשה טעות בזה שהוא לא הקשיב לי קודם...

פורסם

שמע היה לי את הכרטיס הזה(עברתי ל9800 פרו) והוא הפעיל לי כול משחק שקיים כרגע בשטח(אפילו פאר קריי הוא יכול הלפעיל אבל על רזולוציות נמוכות), נכון שהוא לא מתקרב לכרטיסים שעולים 700-1500 שקל אבל כרגע הוא מפעיל הכול בלי פילטרים ורזולוציות גבוהות כמו כן יש לו אחלה TV-OUT וכיף לראות איתו סרטים בטלוויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים