פורסם 2004 במאי 2421 שנים הכי טוב באוברקלוקינג? בלי להתחשב בפיצ'רים וכאלו? , זה הEPOX 8RDA3+ , אין על זה בכלל ויכוח , אבל ההבדל בינו לבין הABIT NF7-SL באוברקלוקינג הוא ממש קטן , נגיד , האיפוקס מגיע(בסטוק , בלי שום מודים של מתח וכאלו) , לאיזה 270באס במקרה הטוב , והאביט מגיע לסביבות ה260-265... , לא רציני.במקומך הייתי הולך על האיפוקס. , לוח בן זונ*
פורסם 2004 במאי 2421 שנים האיפוקס שצויין פה באמת לוח מצויין, כדאי לך לעבור בדף המוצר של אביט ואפוקס על הדגמים האלה (8rda3+ \ nf7-s) ולקרוא את ההבדלים (הקטנים יחסית,) שיש בינהם... אני אישית בחרתי באביט בגלל הכרטיס קול המובה ואהבתי לאביטתעשה את השיקולים שלך שתי הלוחות האלה מצויינים ובמחירים סבירים לגמרי
פורסם 2004 במאי 2421 שנים באוברקלוקינג האיפוקס יותר טוב... , גם בבקר הSATA... , באביט אם אני לא טועה , אין SATARAID , יש רק SATA , באיפוקס יש SATARAID , ובאיפוקס גם יש DUAL LAN , ועכשיו גם יש באיפוקס כרטיס קול יותר איכותי 7.1 של REALTEK... , גם איכותי , אולי טיפה פחות מהSS , אבל גם מעולה... , זאת הגירסא החדשה של הלוח(3.1)
פורסם 2004 במאי 2421 שנים אין ספק שהאפוקס הזה לוח מעולה, כמו שאמרתי הכי טוב להכנס לדף המוצר באביט\אפוקס ולקרוא את המפרטים הטכניים ולבחור לפי הצרכים שלך
פורסם 2004 במאי 2421 שנים גם אם התקציב היה אלף שקל לדעתי זה בזבוז והאפוקס\אביט יעשו את העבודה בצורה טובה מאוד
פורסם 2004 במאי 2421 שנים גם אני חושב כמוך Vatos-Locos .ההבדל הוא רק שהלוח יותר יפה ואני לא חושב שזה שווה את 400 שקל האלה
פורסם 2004 במאי 2421 שנים עד כמה שזכור לי חוץ מהיופי הוא מגיע עם באנל נחמד, פיצ'רים דיי מתקדמים יציבות ויכולות OC מרשימות...אבל גם האפוקס עונה על כל הצרכים האלה, ועושה את זה מצוייןיש על הלוח המון REVIEWS אבל שוב.. אני חושב שהאפוקס שציינו פה והאביט הם בדיוק מה שצריך ואפילו יותר מזה.. אני לא רואה שום סיבה לקנות לוח מעבר לזה
פורסם 2004 במאי 2521 שנים מחבר טוב תודה על העזרה בקשר ללוחות למרות שנראה לי שאני ילך על ה abit nf7-sl ועוד דבר מה זה הguro שיש בan7 של abit
פורסם 2004 במאי 2521 שנים כבר החלטת , תקרא ביקורות , תבין קצת... , האיפוקס לדעתי יספק אותך יותר טוב , הוא יותר טוב באוברקלוק! אין על זה שום ויכוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.