עבור לתוכן

מהו הלוח אם הטוב ביותרלאוברקלוק במעבדי amd

Featured Replies

פורסם

מהו הלוח אם הטוב ביותרלאוברקלוק במעבדי amd התקציב שלי זה עד 600 ש"ח

פורסם

abit nf-7 sl rev 2

פורסם
  • מחבר

מה לא עדיף ה an7 או שהוא עולה יותר מ600

פורסם

הכי טוב באוברקלוקינג? בלי להתחשב בפיצ'רים וכאלו? , זה הEPOX 8RDA3+ , אין על זה בכלל ויכוח , אבל ההבדל בינו לבין הABIT NF7-SL באוברקלוקינג הוא ממש קטן , נגיד , האיפוקס מגיע(בסטוק , בלי שום מודים של מתח וכאלו) , לאיזה 270באס במקרה הטוב , והאביט מגיע לסביבות ה260-265... , לא רציני.

במקומך הייתי הולך על האיפוקס. , לוח בן זונ*

פורסם

האיפוקס שצויין פה באמת לוח מצויין, כדאי לך לעבור בדף המוצר של אביט ואפוקס על הדגמים האלה (8rda3+ \ nf7-s) ולקרוא את ההבדלים (הקטנים יחסית,) שיש בינהם... אני אישית בחרתי באביט בגלל הכרטיס קול המובה ואהבתי לאביט

תעשה את השיקולים שלך שתי הלוחות האלה מצויינים ובמחירים סבירים לגמרי

פורסם

באוברקלוקינג האיפוקס יותר טוב... , גם בבקר הSATA... , באביט אם אני לא טועה , אין SATARAID , יש רק SATA , באיפוקס יש SATARAID , ובאיפוקס גם יש DUAL LAN , ועכשיו גם יש באיפוקס כרטיס קול יותר איכותי 7.1 של REALTEK... , גם איכותי , אולי טיפה פחות מהSS , אבל גם מעולה... , זאת הגירסא החדשה של הלוח(3.1)

פורסם

אין ספק שהאפוקס הזה לוח מעולה, כמו שאמרתי הכי טוב להכנס לדף המוצר באביט\אפוקס ולקרוא את המפרטים הטכניים ולבחור לפי הצרכים שלך

פורסם

נראה לי ששחכתם את ה-DFI LanParty.

פורסם

הוא אבל עולה 1000 שקל בערך והתקציב הוא 600

פורסם

גם אם התקציב היה אלף שקל לדעתי זה בזבוז והאפוקס\אביט יעשו את העבודה בצורה טובה מאוד

פורסם

גם אני חושב כמוך Vatos-Locos .

ההבדל הוא רק שהלוח יותר יפה ואני לא חושב שזה שווה את 400 שקל האלה

פורסם

עד כמה שזכור לי חוץ מהיופי הוא מגיע עם באנל נחמד, פיצ'רים דיי מתקדמים יציבות ויכולות OC מרשימות...

אבל גם האפוקס עונה על כל הצרכים האלה, ועושה את זה מצויין

יש על הלוח המון REVIEWS אבל שוב.. אני חושב שהאפוקס שציינו פה והאביט הם בדיוק מה שצריך ואפילו יותר מזה.. אני לא רואה שום סיבה לקנות לוח מעבר לזה

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על העזרה בקשר ללוחות למרות שנראה לי שאני ילך על ה abit nf7-sl ועוד דבר מה זה הguro שיש בan7 של abit

פורסם

כבר החלטת , תקרא ביקורות , תבין קצת... , האיפוקס לדעתי יספק אותך יותר טוב , הוא יותר טוב באוברקלוק! אין על זה שום ויכוח.

פורסם
  • מחבר

למה אף אחד לא עונה לי מה אם הan7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים