עבור לתוכן

קריאת תיגר על גוגל: Fortnite באנדרואיד לא יהיה זמין ב-Google Play

Featured Replies

פורסם

משחק הפעולה הכי פופולרי בעולם נכון להיום מתקרב להשקה בפלטפורמת הסמרטפונים הגדולה מכולן - אך יעשה זאת בגישה בלתי צפויה

לכתבה

פורסם

טוב פורטנייט ממש לא זקוקים לפרסום שגוגל פליי מעניק לאפליקציות קטנות. 30‰ זה מוגזם

פורסם

אם זה 30% אז הם צודקים.

פורסם

גוגל חזירים

פורסם

אני אישית משתמש בapk כל הזמן אז פורטנייט זה לא תהיה בעיה ו30% כשמדובר על משחק שהוא מצליח בכל העולם אז זה עומד על מיליוני דולרים

פורסם

גם אצל אפל זה אותו דבר בלי לבלבל את השכל

פורסם

אני חושב שהיא הגזימה הרי כבר יש חיקויים באנדרואיד אז איך ידעו אם זה האמיתי זה לא יהיה כ''כ להיט באנדרואיד

פורסם

אני חושב שהיא הגזימה הרי יש הרבה חיקויים ואיך לעזאזל ידעו אם זה אמיתי זה לא יהיה כ''כ להיט באנדרואיד

פורסם

בשביל אנשים באתר הזה זה אומנם צעד טריוויאלי, לרבים מאיתנו יש באמת ניסיון בהתקנת אפליקציות APK, אך אל תשכחו דבר אחד - זה לא מייצג את כולם. הבעיה בצעד הזה הוא שחסרי ניסיון לא ידעו באמת לסנן מקורות אמינים ומקורות לא אמינים. במקרה הזה יהיה מקור אמין אחד, האתר של החברה עצמה, ועדיין אנשים יפלו בפח ויורידו ממקורות לא אמינים ופה הבעיה. מצד שני גוגל צריכה לשפר את המדיניות שלה, 30% זאת באמת חזירות.

פורסם

אפילו יותר לפי אפיק כרגע הם מרוויחים אך ורק ממשתמשי ios כ2 מיליון דולר ביום!

פורסם

תכלס מבין אותם לחשוב שפורטנייט מרוויח מיליארדים של כסף אז ה30 אחוז הזה יכלול בתוכו הפסדים ענקיים במיוחד שפורטנייט לא צריכים את הפרסום שגוגל פליי נותנת כי רוב המפתחים משתמשים בגוגל בגלל שאף אחד לא מכיר באפליקציות אבל לפורטנייט אין בעיה אז אני מבין אותם...

פורסם

אבל apk גימס עודיע שפורטניט יצה ב9 באוגסט

פורסם

תאמינו לי אם הם יעשו את זה חכם לא תיהיה בעיה לאף להוריד המשחק ולהתקין עושים מדריך קטן באתר איך להוריד להתקין ובכל טוב הבעיה תיהיה עם העדכונים שכל פעם יהיה צריך להיכנס לאתר שלהם ולהוריד משם. מה שהכי כדי להם זה ליצור מיני חנות לפורטנייט(כמו גוגל פליי אבל רק לפורטנייט) שדרכה נוריד ונתקין ואז גם יהיה יותר ונגיש לאנשים וגם יותר פשוט

פורסם

אם מדברים על APK , איזה אתרים אמינים יש לכם של APK כי אני מכיר אחד טוב apkmirror שתפו אם יש לכם עוד אתרים אמינים ?

פורסם

apkpure

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים