עבור לתוכן

אופציות אל חוטיות להתחברות לרשת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת כיצד ניתן להתחבר לאינטרנט היום ממחשב נייד.

אני מכיר 3 דרכים אבל לא יודע איך לבצע את ההתחברות ומה אני צריך

א. WI-FI

ב. BLUETOOTH

ג. חיבור דרך רשת סללורית? לא בטוח שקיים דבר כזה אבל אשמח אם תסבירו לי שזה קיים ומה צריך לעשות.

רציתי לדעת על הדרכים האלו או בכלל מה האופציות להתחברות לרשת אינטרנט באלחוט, איך עושים את זה ומה צריך לשם כך.

תודה !

פורסם

לגבי חיבור WI FI זה דיי פשוט, אתה זקוק למחשב אחד שהוא "מאסטר" ומחובר פיזית לרשת והוא כולל מודם וכו'.

אל המחשב הזה אתה מחבר התקן WI FI אלחוטי ב-USB שזה מן מפענח ואנטנה, אל המחשב הנייד אתה מחבר התקן זהה בלבד ובאקס פי ההגדרות דיי אוטומאטיות ופשוטות פשוט צריך לבצע זיהוי של התקנים וזהו כל עוד המחשב הראשי מחובר לרשת אפשר להתחבר אליו אלחוטית.

פורסם
  • מחבר

האמת שאת זה די ידעתי.

בדקתי כרגע את עניין האינטרנט הסללורי וראיתי באחת מהחברות לפחות ששם אני מנוי מבצע של מודם G1 במחיר של 15 שח לחודש אם אני לא טועה ועוד מחיר של כ 50 שקלים בחודש לחיבור..

הם מדברים על מהירות של 54KBPS בחודש שזה למעשה 6.5 קילו בייט לשניה שזה קצת מחורבן, מה עם דור שני ושלישי? מתי זה נכנס ? מה המהירויות המוצעות?

פורסם

אינטרנט סלולרי כיום לא שווה.

זה יקר מאוד, ולא ממש מהיר.

אל תלך על זה אלא אם כן יש לך תוכנית מיוחדת או חשבון מהעבודה או משהו..... ;)

פורסם

זה תלוי גם במיקום הפיזי שאתה רוצה להתחבר ממנו..

אם זה בבית אז WI FI עדיף הרבה יותר.

אם זה בדרכים או במקומות אחרים שאין גישה לאינטרנט אז כמובן שהסלולרי.

זה שניי דברים שונים לגמרי.. אני לא רואה למה לך לשבת בבית ולהתחבר דרך הסלולרי..

פורסם
  • מחבר

מסכים אתכם לחלוטין. העניין הוא שהעבודה שלי היא דרך האינטרט והחברה לא תכסה לי על ההוצאות האלו אבל מדובר על גלישה שצריכה להיות מהירה יחסית כלומר לפחות רשת X1 שיש רק בפלאפון כיום והעניין הוא שהם מדברים על 120 מגה של מידע בחבילה כשגם אח"כ המחירים לא יקרים.. אני צריך לעשות שיקול של האם זה כדאי לי הוא פשוט לחפש מקומות באיזורים שאני אהיה בהם (באר שבע) על מנת להתחבר שלא דווקא מהדירה.

מכירים בתי קפה וכאלה עם WI FI בבאר שבע? או בכלל מקומות שאפשר להתחבר אליהם לאינטרנט משם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים