עבור לתוכן

סקר - צבא

התגייסות לצבא . 852 הצבעות

1. 1. התגייסות לצבא .

• מתגייס (מורעל)
    • לא רוצה לשרת - אבל מתגייס בכל זאת
    • יוצא על 21
    • יעשה שרות לאומי (התנדבות)
    • דופק עריקות - ומנסה לצאת על אי התאמה
    • סיימתי צבא סתם היה מסריח.
    • סיימתי צבא והיה כייף.
    • יצאתי לפני שניכנסתי או יצאתי קצת אחרי שניכנסתי)
    • הוציאו אותי על 21 רפואי.
    • הייתי יוצא על 21 או משהו אבל אני סתם נקניק :)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

זאת הדעה שלי... וסליחה אם פגעתי במישהו  :-\ אבל אלה הדעות שלי

והדעה שלי היא שאתה מטומטם.

תכלס מה אתה עושה פה?

אני קונה לך גם דירה בקנדה ורק שאני לא יצטרך לתת שיש כזה גועל נפש במדינה שלי...או שמצד שני יותר זול לשלם לג'אווריש ש"יטפלו" בך..

מי ששומר חוק הוא פראייר?מי שמגן על המדינה שלך הוא פראייר?

ושלא תחשוב לרגע שאני הולך להתגייס בגלל שהחוק המחייב אותי, אני אתגיס בשביל המדינה שלי, והייתי גאה למות למען המדינה שלי....

ובקשר לנושא הקודם....אני מתתתת להיות קרבי אבל האסטמה המסריחה שלי לא תאפשר לי...

אני חושב על 8200 אולי...(גם אחותי שם..)

• תגובות 96
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

if it was a choise I'd probably would have choosen not to serve, but since it ain't I'm not going to go to a kaban or something like that, because I'm not one of those people who don't give a fuck about anything but themself. I'm here to do what I have to and then get the fuck out of the army as fast as I can, I might sign 2 or 3 months, but no more than that. if for any reason the army don't want you, then don't go. I'm not saying not to give back, by all mean do, just not in the army. the army's way of working things is highly complex highly stupid and frustrating and will make you loss your mind very fast.

btw, 7022 ownz 8200 =].

פורסם
  • מחבר

הצבא בארץ הוא אחד הצבאות הכי מפגרים שיש בכדור הארץ ( טוב לא הכי מפגר , כי יש גם את הצבאות הערבים)

אבל זה צבא שפועל בלי שכל...

הצבא צריך להיות התנדבותי ... כמו בארצות הברית

לדוגמא אדם שלא רוצה להתגייס כן ופתאום באים מציעים לו איזה 3000 שקל הרי הוא ישקול את זה...

בואו אני יתן לכם דוגמא מהשרות שלי , אני יודע שלא לכולם יש שרות כזה אבל זאת דוגמא ואני יודע שיש עוד הרבה מקומות שהיו ויש חיילים כמוני

אז ככה אני הייתי מגיע לבסיס ב 8 וחצי (הייתי מסגר יצאתי מזה כי לא רציתי לתקן מכוניות אז שמו אותי עובד רסר ) אז אני ימשיך

הייתי מנקה קצת את הבסיס מרוקן פחוים וזה ב 9 גג 9 וחצי הייתי מסיים הולך לישון בחדר עובדי הרסר עד השעה 1 ככה

ב 1 עושה ניקיון נוסף ו ב סביבות 2 3 נוסע הבייתה...

אחרי שבוע כבר התחלתי להשתגע שם , למורות שזה נשמע לכם סבבה לישון כל היום ולא לעשות כלום זה מממש לא זה מטמטם ומשגע.

וזהו ...אז יצאתי...

ולדוגמא אני לא יחסר צבא ועוד הרבה כמוני שלא עושים שם כלום...ועוד הרבה רסרים ונגדים דפוקים שלא עושים כלום יושבים ומגרבצים להם

....

וכל האזרחים צריכים לשלם להם על זה שהם לא עושים כלום

עם הצבא היה שכל הוא היה לוח אנשים שרוצים לשרת (בתפקידים חשובים כמובן ) ונותן להם תפקידים נורמליים ...

וכסף נורמלי...

גם הייתה על זה לא מזמן כתבה דיי גדולה בעיתון...על בערך כל מה שאמרתי..

תחשבו כמה אנשים יש עכשיו בכלא הצבאי ...(כרצו לשלוח אותי לכלא לא היה שם מקום ) ולסתם הם מחזיקים אותם שם.

פורסם

אני הולך להתעלם מההערות המטומטמות של TommyW, ולענות לאיזה שאלה שעלתה פה:

ולא הבנתי, מה הקשר של לעשות את הראיון האישי לפני ההמתנה? ואת הבדיקות ביום אחר?

מה קשור?!?!

מי אמר לך שהבדיקות ביום אחר?

אתה בא, ותוך כמה שעות עושה הכל (אימות פרטים, בדיקה רפואית, פסיכוטכני, ראיון), לפי תחנות, וזהו, סאלאמת.

פורסם

חבל שיש אנשים במדינה שהשאיפה שלהם היא להגיע לצבא ולהרוג אנשים אחרים .

פורסם

btw, 7022 ownz 8200 =]

Damm Right

8) :P

פורסם

מי אמר לך שהבדיקות ביום אחר?

אתה בא, ותוך כמה שעות עושה הכל (אימות פרטים, בדיקה רפואית, פסיכוטכני, ראיון), לפי תחנות, וזהו, סאלאמת.

אני יודע שהבדיקות והכל כיום מרוכזות ליום אחד, אבל IG משום מה המליץ לי כזה דבר:

אגב, אם אתה רוצה קב"א גבוהה, רצוי לעשות את הרעיון האישי לפני ההמתנה לבדיקה הרפואית ואת המבחן הפסיכוטכני ביום ניפרד לגמרי

-------------------------------------------------------------------------

יש כאלה אנשים, לצערי.

אבל לשמחתי עם מעטים.

אלה שבאמת מגיעים לקרבי אמיתי ומובחר, הם אנשים איכותיים שחושבים בראש ובראשונה איך להגן על המדינה שלהם, ולא סתם להרוג אנשים...

פורסם

אני יודע שהבדיקות והכל כיום מרוכזות ליום אחד, אבל IG משום מה המליץ לי כזה דבר:

אגב, אם אתה רוצה קב"א גבוהה, רצוי לעשות את הרעיון האישי לפני ההמתנה לבדיקה הרפואית ואת המבחן הפסיכוטכני ביום ניפרד לגמרי

אני לא יודע למה, אולי כדי שתבוא לפסיכוטכני בראש שקט ונקי לגמרי? ???

בקשר ללעשות את הראיון (ד"א-זה ראיון, ב-א', לא רעיון...) לפני הבדיקה הרפואית-אין לי מושג למה......

אולי IG יוכל לכתוב פה.....

בכל מקרה, זה לא ממש משנה. אני עשיתי הכל ביום אחד והלך לי טוב.

פורסם

אני ועוד כמה חברים פיצלנו את הצו לאיזה 4 פעמים כדי להשתחרר מבצפר 8)

ולהאמר אם אני לא טועה שכתב שצה"ל הוא צבא מפגר אז כדאי שתסתכל על כל הפעולות המוצלחות שלנו כמו דוגמת קשת בענן שחזרנו בלי נפגעים לכוחותיינו אתה יודע מה זה?? זה דבר אדיר ואפילו צבא ארה"ב (צבא המתנדבים) לא מסוגל לעשות דבר כזה

ושעוד לא נתחיל לדבר על כל מלחמות ישראל(חוץ מכיפור שאז הטעות הייתה של גולדה).

בעיקרון נכון יש בצבא אנשים מטומטמים ויכול להיות שתיפול על אחד כזה שיהיה המפקד שלך אבל מהנסיון הכושל שלך ועד ללא להתגייס בכלל יש עוד דרך ארוכה מאד.

פורסם

מתקן:

השאיפה שלי היא להגיע לצבא ולעשות הכל על מנת להגן על המדינה שלי - בכל דרך שיבקשו ממני.

פורסם

הצבא צריך להיות התנדבותי ... כמו בארצות הברית

לדוגמא אדם  שלא רוצה להתגייס כן ופתאום באים מציעים לו איזה 3000 שקל  הרי הוא ישקול את זה...

או קיי, אל תהיה אידיוט,

בארה"ב יש כל כך הרבה אנשים שאפשר לאפשר התנדבות, הצבא שלך הוא צבא חובה והוא אחד הצבאות הקטנים בעולם!!!

זה בקשר להתנדבות,

ובקשר לאנשים שהצבא יכול להסתדר בלעדיהם, יש מלא כאלה אבל מישהו חייב לעשות את זה וגם אם זה אומר לרוקן פחים חצי שעה ביום - אבל לפחות למדת שהעולם בחוץ מורכב ממסגרת ששלא כמו בילדות אתה לא יכול לעשות מה שבא לך ולהסתתר מאחורי אימא ואבא.

הצבא מבגר אפילו עובדי רסר.

פורסם
  • מחבר

אני ועוד כמה חברים פיצלנו את הצו לאיזה 4 פעמים כדי להשתחרר מבצפר 8)

ולהאמר אם אני לא טועה שכתב שצה"ל הוא צבא מפגר אז כדאי שתסתכל על כל הפעולות המוצלחות שלנו כמו דוגמת קשת בענן שחזרנו בלי נפגעים לכוחותיינו אתה יודע מה זה?? זה דבר אדיר ואפילו צבא ארה"ב (צבא המתנדבים) לא מסוגל לעשות דבר כזה

ושעוד לא נתחיל לדבר על כל מלחמות ישראל(חוץ מכיפור שאז הטעות הייתה של גולדה).

בעיקרון נכון יש בצבא אנשים מטומטמים ויכול להיות שתיפול על אחד כזה שיהיה המפקד שלך אבל מהנסיון הכושל שלך ועד ללא להתגייס בכלל יש עוד דרך ארוכה מאד.

יש לנו את אחד הצבאות הכי טובים (משוכללים טכנולוגית וביצועיסטים פעולות והכל ) אבל גם מטומטמים ( "לוגיסטית")...

אין מה לעשות שהצבא מטומטם...זאת עובדה...כשתתחיל לשרת אז כבר תבין על מה אני מדבר...

אין שכל לאנשים שצבא, כשתכנס תרצה לבכות עד כמה שיש שם אנשים מטומטמים (במיוחד רסרים ונגדים ,לא כולם-של בסיסי המחשבים (ממרם) הנגדים נראה לי דיי חכמים :) )..

ה 3000 שקל הייתה דוגמא (לזה שמעלי )

לדוגא אנשים פה שהם דיי סוסים במחשבים וחכמים וישר יכולים ללכת לאוניברסיטה וללמוד איזה 4 שנים מחשבים ולצאת בגיל 21 22 עם תואר...

אז הם נירקבים בצבא 3 שנים ..(אולי יש כאלו שמקבלים מה שהם רוצים ממרם והכל אבל עדין מה זה ממרם מול תואר נורמלי בגיל 22 , הרי אלו מנרשמים למחשבים צריכים לחתום עוד קבע איזה שנתיים ו משהו ...)

דוגמא אחרת הקרביים , מסכנים את החיים שלהם והכל...ועל מה ? על איזה 700 600 שקל עלובים... נגיד אנשים היו מקבלים 4000 שקל על שרות בקרבי...

אז אולי לא רק המורעלים היו שם...אולי אפילו אני הייתי נכנס לקרבי . :)

תראה אפשר בקלות לזרוק איזה 2000-3000 חיילים ( עובדי רסר , טבחים וכל האלו שלא נחוצים ולא שעושים כלום) ולתת משרות לאנשי נקיון וטבחים מקצועיים וצבעים ולא יוצא מה... תחשוב כמה כסף המדינה יכולה לחסוך

אבל כמו שאמרתי מקודם הצבא שלנו מפגר.

פורסם

היתגייסתי... לסיירת...

ואני חושב שכולם צריכים למלא את החובה המוסרית שלהם למדינה.

ואם הם כשירים אז קרבי. (יש לי הערכה לכל המקצועות האחרים בצבא.. אבל אין על ההקרבה של הקרביים)

פורסם

לדוגא אנשים פה שהם דיי סוסים במחשבים וחכמים וישר יכולים ללכת לאוניברסיטה וללמוד איזה 4 שנים מחשבים ולצאת בגיל 21 22 עם תואר...

אז הם נירקבים בצבא 3 שנים ..(אולי יש כאלו שמקבלים מה שהם רוצים ממרם והכל אבל עדין מה זה ממרם מול תואר נורמלי בגיל 22 , הרי אלו מנרשמים למחשבים צריכים לחתום עוד קבע איזה שנתיים ו משהו ...)

כבר הסברתי באחד הפוסטים הקודמים למה דווקא משתלם (בד"כ) לשרת ביחידה כזאת, אבל אתם חוזרים על אותן שטויות. אתה מוזמן לחפש בת'רד הזה אחורה, אין לי כח עכשיו.

דוגמא אחרת הקרביים , מסכנים את החיים שלהם והכל...ועל מה ? על איזה 700 600 שקל עלובים... נגיד אנשים היו מקבלים 4000 שקל על שרות בקרבי...

אז אולי לא רק המורעלים היו שם...אולי אפילו אני הייתי נכנס לקרבי . :)

לא, הם מסכנים את החיים שלהם כדי שאתה תוכל לשבת פה כמו פוץ ולז** ת'שכל.

אולי אתה לא מסוגל להבין את זה, אבל רוב האנשים לא הולכים לקרבי בגלל המשכורת, או בגלל התנאים, או בגלל שהם רוצים להרוג ערבים. אני מודה, יש כאלה שהולכים רק בשביל האקשן, אבל הרבה הולכים כי הם מרגישים ששם הם יכולים לתרום הכי הרבה למדינה, וכי זה הדבר שהכי נחוץ.

כי הם מבינים שזו הדרך היחידה שאנחנו יכולים לחיות פה.

כי הם מבינים שבינתיים רק ככה אפשר לשמור על המדינה-עם צבא חזק ובעל יכולת.

תראה אפשר בקלות לזרוק איזה 2000-3000 חיילים ( עובדי רסר , טבחים וכל האלו שלא נחוצים ולא שעושים כלום)  ולתת משרות לאנשי נקיון וטבחים מקצועיים וצבעים ולא יוצא מה... תחשוב כמה כסף המדינה יכולה לחסוך

תראה, בהחלט היה יכול להיות נחמד (ואפילו יעיל) אם היה לנו פה צבא התנדבותי שכיר לגמרי.

אבל מה לעשות, שאין לנו לא את המשאבים כדי להחזיק צבא כזה (אלא אם כן אתה מוכן לתרום כמה מליארדים למדינה) ולא את כח האדם לכך.

בארה"ב, מדינה עם יותר מ-250 מליון תושבים, תמיד תוכל למצוא מספיק אנשים כדי שיתגייסו לצבא.

בישראל, מדינה עם 6 מליון תושבים, שמתוכם הצבא יסכים לגייס רק 5 מליון בערך (או באחוזים כאלה), בכלל לא בטוח שתוכל לעשות אותו דבר.

ועוד משהו-נכון שיש אנשים שהתפקיד שלהם מיותר, אבל אתה לא יכול להגיד "נגייס רק קרביים", גם כי אחוזי הגיוס ירדו ותמצא את עצמך בלי צבא, וגם כי אחוז מסוים של אנשים כאלה צריך בכל זאת - אי אפשר להעלים פתאום את כל התפקידים שהם תומכי לחימה או ג'ובניקים ולהשאיר רק קרביים, כי צבא מורכב לא רק מלוחמים אלא גם מאנשים שתפקידם לעבוד בעורף ולדאוג להם בצורות שונות (בין אם זה במודיעין או בהכנת אוכל. אסור לזלזל בשום תפקיד.

פורסם
  • מחבר

תראה, בהחלט היה יכול להיות נחמד (ואפילו יעיל) אם היה לנו פה צבא התנדבותי שכיר לגמרי.

אבל מה לעשות, שאין לנו לא את המשאבים כדי להחזיק צבא כזה (אלא אם כן אתה מוכן לתרום כמה מליארדים למדינה) ולא את כח האדם לכך.

בארה"ב, מדינה עם יותר מ-250 מליון תושבים, תמיד תוכל למצוא מספיק אנשים כדי שיתגייסו לצבא.

בישראל, מדינה עם 6 מליון תושבים, שמתוכם הצבא יסכים לגייס רק 5 מליון בערך (או באחוזים כאלה), בכלל לא בטוח שתוכל לעשות אותו דבר.

זה דיי שטויות מה שאתה אומר אתה יודע...

המדינה רק הייתה מרוויחה מזה... היא הייתה לוקחת את הטופ שבטופ...ואנשים גם היו משקיעים כדי להיות בצבא...

אבל מה שהמדינה עושה זה דוחה רק את האנשים...תראה אני לא יודע בן כמה אתה עם הייתה בצבא או לא...

אבל הוא דפוק...מנוהל על ידיי אנשים מאוד דפוקים שמזמן התנוונו...ככה גם מנוהלת המדינה הזאת...

ותאמין לי שלצבא יש מספיק אנשים ... יש הרי לא סתם יש כזה דבר עודף בנות...

היה איזה כושי אחד בבסיס שישבתי איתו ועם המקשית תש והוא בכה לא שהוא מאוד רוצה לשרת והכל אבל הצבא לא מתחשב בו

שיש לו רק סבתא ואין הורים והיא עם האחים הקטנים בבית והוא המבוגר היחד שיכול לפרנס ובני זונות האלו לא נתנו לו אישור עבודה...

או עזרו לא ... הוא אמר לה הייתי יכול מזמן לצאת על 21 והכל אבל אני רוצה לשרת ולתרום אבל הוא אמר גם שהוא מרגיש שאין לו למה לתרום

כי אף אחד לא תורם לו בחזרה והוא בוכה ואומר לה את זה...והיא כמו ב מק 22 עם הפרק של המשקית עושה לו כזה אוייייי נעזור לך...

סתם צבא מסריח ... אין מה להתגייס למסגרת כזאתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים