עבור לתוכן

סקר - צבא

התגייסות לצבא . 852 הצבעות

1. 1. התגייסות לצבא .

• מתגייס (מורעל)
    • לא רוצה לשרת - אבל מתגייס בכל זאת
    • יוצא על 21
    • יעשה שרות לאומי (התנדבות)
    • דופק עריקות - ומנסה לצאת על אי התאמה
    • סיימתי צבא סתם היה מסריח.
    • סיימתי צבא והיה כייף.
    • יצאתי לפני שניכנסתי או יצאתי קצת אחרי שניכנסתי)
    • הוציאו אותי על 21 רפואי.
    • הייתי יוצא על 21 או משהו אבל אני סתם נקניק :)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מה קרה לכם עתודה זה הדבר הכי טוב שיקרה לכם בחיים,אם תתקבלו...

אני ב 4 יחדות מתמטיקה אז אפילו לא ניסיתי למרות שאני מת להגיע לשם,אם אתה מתקבל למעבדות הפיתוח של צה"ל אז יש לך ניסיון לכל החיים בשוק העבודה.

מזכיר לי משהו אני הולך ל י"ג וכנראה גם ללמוד ב י"ד,יש המון כאלה שאמרו לי שזה ביזבוז זמן,ההורים לוחצים עלי שכדאי לי ללכת והמורים אומרים כמה שזה טוב בחיים אבל אני בספק.

באמת יוצא משהו מ י"ג או שזה ביזבוז של זמן? אל תשכחו שאני חותם קבע בצבא...

• תגובות 96
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא הולך להתגייס שיחפשו פרייאר אחר שישרת בצבא :P ויש הרבה...

ואז בידיוק אתה הולך לעשות את זה?

פורסם

אין לי ממש בעייה עם זה שאנשים לא מסכימים עם האידיאולוגיה של צה"ל אבל לא לשרת וגם לא לתרום במקום אחר למדינה\קהילה?!?

המדינה נתנה?.. כן! אז למה אתם לא נותנים בחזרה?!.. אל תגידו לי שהמדינה לא נותנת מספיק ושזאת חרא של מדינה וכל הזיבולי שכל האלה כי זה לא קשור.

מי שמתגיס הוא לא פראיר בכלל! חוץ מזה שהוא ממלא את חובותיו כמו שהחוק דורש ממנו אנשים מרווחים הרבה יותר מזה בזמן השרות הצבאי, חברים, קשרים ולומדים הרבה מאוד על נושאים שרובם חשובים יותר מכל מה שלמדתם ב 12 שנים בבית הספר לפני הצבא.

מי שלא מתגיס הוא סתם פארזיט, עושה מש שנוח לו, דופק את כולם, ושמח עם זה!

"הייתי יוצא על 21 או משהו אבל אני סתם נקניק" LOL ;D

פורסם

וואלה חח עדיין לא חשבתי אל דרך טובה... אבל מה כבר חצי שנה אני מקבל צווים אדומים והם אל באים :-\ מה יש להם נידפקו לגמרי חחחחחחחחח

פורסם

שירות לאומי זה שונה לגמרי מהתנדבות לצבא..

שירות לאומי זה לכאלה שמצפונית לא רוצים לשרת או לדתיים.. ואז הם עושים שרות לאומי בבתי חולים וכאלה..

בקיצר.. אני הולך להתנדב לצבא (שנתים שירות) ולא עושה שירות לאומי.

הבנת את זה בוב? ;)

פורסם

לא הולך להתגייס שיחפשו פרייאר אחר שישרת בצבא  :P ויש הרבה...

אידיוט.

אני מתבייש שבמדינה שלי יש אנשים כמוך.

אתה בושה למדינה הזאת בדרך חשיבה המגעילה, סוציומאטית אנוכית שכזאת - לא מאמין שבשביל אנשים כמוך אני מתגייס.

אין שום דבר שהופך אותך לישראלי בדרך חשיבה הזאת - אתה יותר גרוע מהמחבלים - משום שאתה בתוכנו.

לפחות היית ג'ובניק שיושב על התחת 3 שנים - אבל בכלל לא להתגייס? מגעיל.

פורסם

אם אני יספיק אני מקווה לעוף מהמדינה הזאת לעבור לקנדה או לאיזה מדינה אירופאית ולא להישאר בארץ!!

כיא ני פשוט מרגיש לא שייך למדינה הזאת וזאת לא המדינה שלי... בגלל זה אין יל כל כוונה לבזבז שלוש שנים סתם :-X

פורסם

אם אני יספיק אני מקווה לעוף מהמדינה הזאת לעבור לקנדה או לאיזה מדינה אירופאית ולא להישאר בארץ!!

כיא ני פשוט מרגיש לא שייך למדינה הזאת וזאת לא המדינה שלי... בגלל זה אין יל כל כוונה לבזבז שלוש שנים סתם  :-X

לך כבר עכשיו...

תגיד, אתה רוסי?

פורסם

לא הולך להתגייס שיחפשו פרייאר אחר שישרת בצבא  :P ויש הרבה...

אני אישית מכבד כל דעה. אבל שמביעים דעה, יש דרך נכונה לעשות זאת.

ההתבטאות שלך פוגעת בחיילים שמסכנים את החיים שלהם כדי שאתה תשב ליד המחשב ש'ך, תגרד את הביצים ותכתוב את ההודעה המחורבנת הזאת... וזאת ה"תודה" שלך.

אנשים כמוך הם פשוט אגואיסטים, פראזיטים וכפוייה טובה ברמה שאי אפשר לתאר במילים!

>:(

פורסם

Yot, אני די משוכנע שהדברים שכתב Tommy נכתבו במטרה להדליק חבר'ה כמוך... או שהוא סתם עשה את זה בשביל לקבל תשומי בצורה מדאיגה, או שהוא סתם לא חושב לפני שהוא כותב. וגם אם הוא כן חושב, עדיף שישמור את הדיעה הזו לעצמו, אבל התגובה שלך קצת חריפה.

בגדול... אני לא חושב שהמערכת הצבאית אמורה "להיכפות" עלי או על כל אזרח אחר. אני די משוכנע שהמערכת הצבאית היתה נראית הרבה יותר טוב הן מבחינת הכוח הסדיר (בעיקר) והן מבחינת הכוח הקבוע. אבל, מדובר באופוריה, זה לעולם לא יקרה. השירות הצבאי בישראל היה חובה וימשיך להיות כזה. צרות עין.

אני מכיר מספיק אנשים שהמערכת הצבאית רק דיכאה אותם ולא נתנה להם לממש את הפוטנציאל הרב אשר היה טמון בהם וכתוצאה מכך, השירות שלהם היה גרוע, המוטיבציה שלהם ירדה לאפס ובצדק.

לכל דלוקי העתודה... חשבו טוב אם המערכת הצבאית בשבילכם, מאחר ועדיין לא נכנסתם אליה, יהיה לכם קצת קשה לדמיין איך היא בדיוק מתנהלת. זו מערכת קשה, מאוד, בעיקר מבחינת "חופש ופריחה". היא פרמיטיבית ועם כל הזוהר של מקצועות העתודה השונים, "צוואר הבקבוק" עדיין קיים ואתם עלולים למצוא את עצמכם עמוק בתוך המערכת הזו במשך כמה שנים טובות, בלי יותר מדי חופש פעולה.

הצבא משקיע בכם (העתודאיסטים) והרבה, הוא לא יוותר עליכם בכזאת קלות... תיהיו חכמים ותדעו לפרוש בשיא.

במידה ואני, אישית, אחליט לשקול קבע, יהיה מדובר בשנה אחת לכל היותר. מצב היחידה יחסית עמיד והשנה הזו תכניס לי כסף טוב מאוד, כסף טוב יותר מכל עבודה מזדמנת באזרחות בשנה הראשונה שבה איאלץ לנתב את עתידי בכוחות עצמי ב  Great Ezrahut. אחרי הכל השקעתי (ולא ממש מרצון) 3 שנים במערכת הזו, שנה אחת של רווח ממשי מכך לא ממש תזיק, מה שגם הנטל עלי בתור "בורג במערכת" דועך בהשוואה לתקופת הסדיר (אני מדבר על התפקיד שיוצע לי בקבע, בתור מ"ע מיחשוב של היחידה).

אך עם כל זאת, לא אאפשר לעצמי "לטבוע" במערכת הזו, בשום פנים ואופן לא. הכסף שארוויח ישמש ללימודים, כולל מענק השחרור הנכבד שאקבל. משם אני מאמין ומקווה שאסתדר.

פורסם

לפחות היית ג'ובניק שיושב על התחת 3 שנים - אבל בכלל לא להתגייס? מגעיל.

עזוב אחי... מילא הדעה שלו (שגם איתה אני לא מסכים, אבל מקבל). אבל איך הוא עוד מרשה לעצמו להגיד כזה דבר?! להתבטא בצורה כ"כ פוגעת ומגעילה.

באמת בושה שיש אנשים כמוך במדינה שלנו.

תעזוב לקנדה ותהנה שם.

פה אנחנו לא צריכים כפוייה טובה חצופים כמוך.

פורסם

יאללה אני קונה לך כרטיס טיסה תעזוב היום

זה הדבר הכי מתסכל בתור חייל. לשמור על כאלה שלא שמים זין על העבודה שאתה עושה. חבורה של אוכלי חינם

פורסם

זה נכון שהקרביים מקריבים הכי הרבה(בין השאר את החיים שלהם) אבל גם תלפיות עתודה ממרם 8200 עושים עבודה מכובדת ביותר ולולא מודיעין לדוגמא הרבה מהפעולות של הקרביים היו נכשלות.

בקיצור מה שאני מתכוון להגיד זה שקרבי זה הכי אחי אבל בכל זאת הצבא צריך את כולם וכל מי שמשרת בצבא(חוץ מהגובניקים בשקם) חשוב באותה מידה למדינת ישראל

מסכים איתך. אני אישית אתגייס למודיעין, גם כי זה הכי מעניין אותי וגם כי אבא שלי משרת בקבע כבר 25 שנים, ועכשיו הוא בתפקיד גבוה ב 8200.

פורסם

זאת הדעה שלי... וסליחה אם פגעתי במישהו :-\ אבל אלה הדעות שלי

פורסם

אז מה אתה עושה פה בכלל??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים