עבור לתוכן

סקר - צבא

התגייסות לצבא . 852 הצבעות

1. 1. התגייסות לצבא .

• מתגייס (מורעל)
    • לא רוצה לשרת - אבל מתגייס בכל זאת
    • יוצא על 21
    • יעשה שרות לאומי (התנדבות)
    • דופק עריקות - ומנסה לצאת על אי התאמה
    • סיימתי צבא סתם היה מסריח.
    • סיימתי צבא והיה כייף.
    • יצאתי לפני שניכנסתי או יצאתי קצת אחרי שניכנסתי)
    • הוציאו אותי על 21 רפואי.
    • הייתי יוצא על 21 או משהו אבל אני סתם נקניק :)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

חשבתי באמת על ממרם בעיקרון יש לי עוד חצי שנה שנה לחשוב על זה תלוי אם ידחו לי את מועד הגיוס

ומרימון לא כל העתודיים הם כמו אלה שאת מתארת

אני בכלל לא רוצה להיות מפקד של אף אחד

פשוט לבוא כל בוקר לעשות את העבודה שלי לקבל את המשכורת היפה שלי יחסית לתכנת צעיר ולצאת לאזרחות עם נסיון במקצוע

• תגובות 96
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מקווה להגיע לבסיס שעוסקים בו בפיתוח ושיכלול (אני לומד הנדסת חומרים- יש בזה הרבה אופציות: גראס, מריחואנה, חשיש... לא, סתם, בצחוק, אני לומד על מיבנים של פלסטיקים, מתכות, חומרים קרמיים, מוליכים למחצה...) עם המזל שלי, אני בטח אגיע לחיל השיריון ואעבוד על המיגון המשופר של מרכבה סימן 6... (אני רוצה להגיע לחיל האויר ולעבוד על החומרים שמהם יעשו טילים, מלטי"ם וכל מיני כאלה או למקום שבו מפתחים צ'יפים- שבבי סיליקון (אגב, ידעתם שהאטומים של הסיליקון מסודרים בדיוק כמו האטומים של הפחמן ביהלום?! בגלל זה הזכוכית כלכך קשה...))

פורסם

הקצין (רב סרן) שלי בן כמעט 40 נדמה לי, יש לו ילדה בת שנתיים והוא לפעמים לא רואה אותה 5-6 ימים כי כשהוא חוזר הביתה היא כבר ישנה. אישתו...

אז מה זה קשור לעתודה?!

הוא סיים עם זה לפני, בערך, 16 שנה?

בכל מקרה, Merrymoon, די להפחיד אנשים.....

אם אתה יודע איך לדאוג לעצמך, אתה יכול לצאת מהעתודה (או כל מסלול אקדמי אחר בצבא) עם יתרון עצום בשוק העבודה, וכמעט כל חברה נחשבת תקפוץ עליך עם הצעות.

מישהו שיוצא עם תואר מאוניברסיטה ומגיע לחברה-יש מליון כמוהו, ובמצב של היום לא כל אחד יכול למצוא עבודה.

אם עשית עתודה, ממר"ם או יחידות פיתוח למיניהן, אתה מקבל עבודה ישר אחרי הצבא, שבה אתה צובר נסיון שלפעמים צריכים אותו מאוד בשוק האזרחי, ואחרי השחרור קופצים עליך-וזה מנסיון של כמה אנשים שאני מכיר. בנוסף, אתה גם מתחיל משכר התחלתי גבוה יותר ועוד כלמיני כאלה.

וחוצמזה, חברה של ממרם נגיד שאחרי הולכים לפקד על אנשים-אז קודם כל זו בד"כ קובצה של 2-3 אנשים: לא כזה סיפור, וחוץ מזה, בד"כ האנשים האלו הם גם חברה של ממרם, ככה שלא רק שהם באותה איכות כמוך, הם גם עושים בערך אותו דבר, ואין את הקטע הזה של דיסטנס או משהו בסגנון.

בקיצור:

BARTON, אם בראש שלך לתכנת, למה שלא תנסה ללכת לממר"ם? זה בערך כמו עתודאי, רק בלי ה4 שנות לימוד (אתה עובר קורס לחוץ כמו טמפון שלא הוחלף שבוע, במשך חצי שנה, ואז אתה משרת בג'וב לא רע במשך 5.5 שנים...)

ויש אפשרות לדחוף בדרך גם תואר איכשהו.

2אני רק בן 16 אבל מה זה משנה?

ברור שלא בטוח שזה מה שאני יעשה. אבל מה אתה אומר בזה?

אני אומר שאל תתלה בזה יותר מדי תקוות ותשמור על ראש פתוח, לטובתך-כדי שלא תתאכזב אחרי זה.

אני לא מכיר אותך, ואין לי מושג אם אתה תתקבל או לא, סתם נותן לך טיפ.

ד"א-אם אתה בן 16, עוד לא היית בלשכת גיוס, עוד אין לך פרופיל וקב"א, ואתה לא יודע מה כבר ימצאו לך שם.....

בכל מקרה, אני מקווה בשבילך שתעשה את אחד מאלה שאתה רוצה.

פורסם

סורי גייז, אבל, כפי שכבר הבנתם, אני נורא אוהבת להפחיד אנשים...

חוצמזה, בהצלחה רבה רבה, בכל הכנות ומכל הלב, עלו והצליחו, make momma proud, ואני לעולם לא

ארצה להתחלף איתכם - That's why one man's trash is another man's garbage.

פורסם

אני רוצה להתגייס ולשרת לפחות 3 שנים.

בעזרת שם אולי אגיע ליחידה קרבית מובחרת...

אבל בכל מקרה אהיה חכם יותר בעוד שלושה שבועות (אחרי הצו הראשון. אחרי שאדע את הפרופיל והקב"א שלי)

פורסם

צר לי לעכזב אותך, אבל אם אין לך קשרים בלישכת גיוס, אתה לא תדע את הכב"א שלך.

אגב, אם אתה רוצה קב"א גבוהה, רצוי לעשות את הרעיון האישי לפני ההמתנה לבדיקה הרפואית ואת המבחן הפסיכוטכני ביום ניפרד לגמרי (אם אתה רוצה להתכונן, קח ספר לפסיכומטרי, זה יכול לעזור קצת)

פורסם

That's why one man's trash is another man's garbage.

משהו נשמע קצת לא הגיוני..... ;) ;) ;)

(אחרי הצו הראשון. אחרי שאדע את הפרופיל והקב"א שלי)

אתה מודע לעובדה שקב"א אתה תוכל לדעת רק עם קשרים?... (בעקרון אסור להם לגלות לך)

פורסם

אמממ צר לי לבשר לך אבל את הקב"א שלך לא תדע אלא אם יש לך קשרים

בהקשר אחר(גובניקים)

נסעתי לי היום באוטו בדרך לבצפר ושמעתי שי ודרור איך שהם ירדו על הג'ובניקים זה היה פשוט ענק....

הם החליטו שבמקום לשלוח דשים לחיילים בעזה הם ישלחו דשים לחיילים גובניקים בקריה

"היי נעה אני יודעת שאתה מחשב לידי פה בקריה אבל אני עדיין מרגישה את הריחוק ורק רציתי לאחר לך יום טוב" או משו כזה

פורסם

בן 16, כרגע שואף לקריירה צבאית - קצונה (טיס או קרבי) - אבל אני לא נאיבי, יודע שיכול להיות שאני אגיע וצבא ואראה שהמסגרת הזאת לא מתאימה לי.

חושב שזה כבוד לשרת בצבא.

מתעב משתמטים.

פורסם

תגידו, למה הסקר הזה כזה אנטי צבאי?

5 מתוך 8 האפשרויות הם נגד.

למה אין אפשרות של "קיבלתי פטור אבל אני הולך להתנדב"?!?

פורסם

כי מי שפתח אותו הוא עריק לעתיד

פורסם

אנשים,

המלצה חמה שלי: לא להתגייס!!!!!!

פורסם

אולי עוד מישהו יגיד לי שאני צריך קשרים????

אני יודע טוב מאוד שקב"א זה נתון שכביכול נשאר בתוך הצבא בלבד, אבל יש לי קשרים... אחרת לא הייתי אומר סתם...

ולא הבנתי, מה הקשר של לעשות את הראיון האישי לפני ההמתנה? ואת הבדיקות ביום אחר?

מה קשור?!?!

פורסם
  • מחבר

כי מי שפתח אותו הוא עריק לעתיד

היי היי!!

יצאתי דיי מזמן מצבא בלי עריקות ובלי בלגנים...

בשקט ובסבבה בלי בעיות על הראש.

אז לא הגיד שאני עריק , כי לדעתי עריקות זה אידיוטי.

למי שהתלונן ערכתי את זה קצת - הוספתי גם 21 רפואי.

פורסם

לא הולך להתגייס שיחפשו פרייאר אחר שישרת בצבא :P ויש הרבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים