עבור לתוכן

מנתרת מעל שיאומי: Huawei משיקה סמארטפון עם מסך 6.95 אינץ׳

Featured Replies

פורסם

חשבתם שה-Mi Max 3 הוא שיא השיאים? כעת יש לו מתחרה שמצליח לדחוס תצוגה גדולה קצת יותר לתוכו

לכתבה

פורסם

את שניהם אני אוהב, כל אחד מעולה בפני עצמו. שכחת לציין גם כמה עובדות: ל-Mi Max 3 יש גם אינפרה אדום (אם אתה רוצה להשתמש בפלאפון למשל בתור שלט) של- Honor Note 10 אין, אבל לזו יש מצלמה הרבה יותר איכותית משיאומי (גם עם יותר מגה פיקסל) ועם מייצב תמונה אמנם דיגיטלי ולא אופטי אבל שלא קיים בשיאומי כלל. אם תוסיף לכך את העובדה שלזו יש זיכרון של 6 ג"ב לעומת 8 ג"ב אצל ה- Honor ושהמעבד של ה- Honor הרבה יותר חזק. תקבל שהאחרונה בסה"כ יותר משתלמת (ולכן גם יותר יקרה), זו גם הסיבה שאני לא מסכים כ"כ עם זה שרשמת שביחס עלות תועלת השיאומי יותר משתלמת. הפער של 500 mah לטובת שיאומי לא משמעותי כ"כ. שתיהן סוללות מפלצתיות שעדיין לא קיימות ברוב הפלאפונים החדשים.

פורסם

מניסיוני המר אני לא מתייחס לאף סמארטפון שאינו כולל הגנת MIL-STD-810G. הופתעתי לגלות שאצל LG זה הסטנדרט ואז גם הבנתי למה כל חנויות הסלולאר שהן גם מעבדות (כמעט כולן...) לא מוכרות LG - הן בנויות על זה שכל נפילה הן יקבלו מינימום מאה שקל על תיקון וכמה מאות על מסך... אני מבקש מ-HWzone להתייחס במאמרים להבא גם לפיצ'ר הקריטי בחשיבותו הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים