פורסם 2002 באפריל 723 שנים אהלן,אבא שלי קנה קומפי 2 (מן מקלדת כזאת לילדים) לאחותי אבל היא לא מצליחה להתחבר למחשב הישן (מאוד) שלו. החיבור מקלדת (והמקלדת שלו) הם ישנים והחיבור הוא מעט גדול מה PS2 הסטנדרטי. האם יש מתאם שיתן למקלדות חדשות ולקומפי הזה ליכנס? מתאם מ PS2 לדבר המעט גדול יותר הזה? האם למישהו יש? מישהו יודע איפה להשיג?תודה
פורסם 2002 באפריל 723 שנים יהיה לך לדעתי קשה למצואאבל אם אני יראה איפה שהוא אני יגיד לכם!אני מקווה שזה לא יעשה לכם כאב ראש למצוא! :smoke:
פורסם 2002 באפריל 723 שנים לי הייתה אותה בעיה בדיוק, עם קומפי =)מצאתי את המתאם בחנות פה ליד הבית בגבעתיים...זה פשוט חתיכת פלסטיק שמעבירה מעיגול קטן לעיגול גדול...(סלח לי על שפתי הלא מקצועית)...
פורסם 2002 באפריל 723 שנים לי הייתה אותה בעיה בדיוק, עם קומפי =)מצאתי את המתאם בחנות פה ליד הבית בגבעתיים...זה פשוט חתיכת פלסטיק שמעבירה מעיגול קטן לעיגול גדול...(סלח לי על שפתי הלא מקצועית)...where do you live in גבעתיים?
פורסם 2002 באפריל 723 שנים בטח לשמיר איןאני אעבור דרכם מחר בדרך חזרה מבית ספר איזה נחמד זה שיש בפורום שלנו אנשים בני 20+ עם עבודה והכל ויש אצלנו גם ילדים בגיל בית ספר... HWzone שיחקתם אותה.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.