עבור לתוכן

עזרה בחיבור שני מחשבים לרשת באמצעות כרטיסי רשת בלבד

Featured Replies

פורסם

קראתי את כל המדריכים פה

ופעם אחת הצלחתי לשתף אינטרנט בין שני המחשבים אבל לא קבצים ???

עכשיו כלום לא עובד לי!!! >:(

איפה יש הסבר מפורט או משהו שיעזור (מדריך לחיבור בעזרת כרטיסי רשת בלבד ולא באמצעות ראוטר)

פורסם

כל מה שאתה צריך זה לחבר כבל מוצלב ביניהם, להגדיר למחשב הראשי(זה שמחובר לאינטרנט) איי פי קבוע (דוגמא: 192.168.0.1) , ולבחור בחיבור אינטרנט שלו את האפשרות של שיתוף...

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה

עכשיו, עשיתי את זה ומהרגע הזה אני כבר לא יכול להתחבר באמצעות החייגן

איפה הבעיה?

סתם לסדר הכללי : המודם מחובר למחשב (שרת) באמצעות כרטיס רשת, וכרטיס שני בשרת מחובר לכרטיס רשת במחשב הלקוח.

אם זה בסדר אז אפשר לענות לי על השאלה.

תודה.

פורסם

כשהוא שואל אותך עבור איזה רשת אתה רוצה לשתף את האינטרנט בחרת בכרטיס רשת הנכון(של הרשת הפנימית)?

פורסם
  • מחבר

הוא לא שואל

(דרך החיבור של המודם והשרת כן? )

פורסם

דבר אחד לא הוספתם שמה.אם יש שני כרטיסי רשת וגם חייגן אינטרנט...

במקרה כזה, לאחר סימון ב-וי את השורה :" allow other network users...."

תופיע תיבה מתחת ובה תתבקש לבחור את הכרטיס רשת שמשמש לרשת הפנימית..

פורסם

כתוב על זה בפירוש למרות שאין תמונה של זה.

פורסם
  • מחבר

תודה לעוזרים (למי שהיה סבלן)

הצלחתי בסופו של דבר ולא דרך המדריכים (מה לעשות לא כולם גאונים)

וחוץ מזה "יש גבול" זה לא פה כי אם בנאדם שואל שאלה ואומר שהוא קרא ועדיין לא הבין אז הוא צריך עוד קצת עזרה

ואם לא בא לך לעזור /אין לך סבלנות אף אחד לא מצפה ממך לעייף את האצבעות שלך בהקלדת אותיות. תודה!

פורסם

תסביר לי מה בדיוק במדריך לא מובן?

מה אמרו לך פה לעשות שבמדריך לא היה כתוב?

גם את המדריך אפשר לתקן אם יש מה לתקן, ואני אשמח לשמוע ביקורת.

העניין הוא שאין לך.

זאת סתם עצלנות, ואתה לא הראשון ולא האחרון שאני רואה עם העצלנות הזאת. אנשים כל יום באים ושואלים את אותן השאלות שהם היו יכולים לקבל את התשובה עליהן, אם הם רק היו קוראים בעיון.

ותאמין לי, עם כל הזמן שלי בפורום הזה, עם כל העזרה שהבאתי ואני עדיין מביא פה (לא צריך לשוטט יותר מידי בפורום בשביל לראות את זה, רק קצת להתסכל), גם אתה היית מתעייף להקליד את אותן האותיות שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב.

המדריך נכתב בשביל לחסוך לכם את הטרחה לשאול וגם בשביל לחסוך לי את הטרחה לענות. חבל שאנשים לוקחים את כל ההשקעה הזאת (תאמין לי שלכתוב מדריך זה לא פשוט) ופשוט שמים עליה פס. כן, זה מעצבן ומתסכל.

אז שוב: אם קראת את המדריך ועדיין לא הבנת משהו, אני אשמח לקבל פידבק.

אם לא: שיהיה לך לילה טוב.

עריכה: לבקשת Dark Daemon שכן העביר ביקורת בונה, המדריך נערך והובהרה הנקודה שדובר פה עליה. תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים