פורסם 2004 במאי 2421 שנים רשמתי לפני כמה שעות הודעה שאני רוצה לעשות OC ואני צריך עזרה... אבל ביגלל שאני מפגר הלכתי לביוס וניסתי לשחק בהגדרות של הFBS(שפתאום מצאתי אותו....)זה היה משהו כזה:100MGZ/33MGz והעלתי את זה ל:120MGz/40MGZעשיתי ריסט ראיתי שרשום לי שיש לי מעבד 2.4!(לפני שניה חשבתי שהוא היה 2.0) אבל אז המחשב לא המשיך לעלות הוא ניתקע בחלון הזה לא המשיך...ניסתי להעלות את הביוס כדי לתקן את הטעות אבל זה לא עזר כי המחשב לא הגיב!מה לעשות?!
פורסם 2004 במאי 2421 שנים מחבר וואלה....כל מה שצריך לעשות זה לעשות ריסט לביוס....(על ידי להוציא לו את הסוללה לכמה דקות)עכשיו המחשב עובד... ;D ועדיין לא וויתרתי על הOC ואני עובד על 2.2... 8)ולמה שהעלתי את זה ל2.4 זה לא עבד את מה אני צריך לשפר כדי שזה יעבוד?
פורסם 2004 במאי 2421 שנים דבר ראשון לא צריך להוציא את הסוללה אלא רק לשחק עם הג'אמפר(שמעתי על כאלה שהרסו לוח כי הם שיחקו עם הסוללה)הכל מקרה תעקוב אחריי טמפ' ותעלה לאט לאט לא בבת אחתברגע שהמחשב לא יציב תעלה מתחים(זיכרונות,מעבד או מה שזה לא יהיה)על תעלה יותר מדיי מתח כי אתה תטגן לך את הCPU
פורסם 2004 במאי 2421 שנים תעשה על זה חיפוש היו פה יותר מדיי תראדים על זהעל רגל אחת אי יציבות זה שהוינדוז עושה יותר מדיי שגיאות כתוצאה משגיאות של המעבד(או סתם בגלל שזה וינדוז)כאשר המעבד לא יציב זאת אומרת שהוא צריך יותר מתח כדי לעבוד במהירות שאתה רוצה שהוא יעבוד אבל כשאתה מעלה מתח גם הטמפ יעלו ובסוף ישרף לך לוח האם או המעבד
פורסם 2004 במאי 2421 שנים כי יכול להיות שזה היה יותר מדיי בשבילו ולא העלת לו מתחאף פעם אל תעשה אוברקלוק בבת אחתקח את הזמן עם סבלנות כי אתה לא רוצה להרוס לעצמך את המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.