פורסם 2018 באוגוסט 27 שנים אהלן. אני הורדתי קובץ קראק לTEAMVIEWER והקובץ שהורדתי ופתחתי- השתלט לי על גוגל כרום , מיד הסרתי את ההתקנה של גוגל כרום, אך עדיין מופיע לי בדפדפן את בעיית האבטחה כמו שמופיע בתמונה. האנטי וירוס (AVG חינמי) לא מצא כלום.\ אשמח לעזרה תודה רבה
פורסם 2018 באוגוסט 27 שנים מחבר ואו אחי, אני רק נכנס לקישורים ששלחת ומייד הוא סוגר לי את הכרום! כתבתי את המילים האלה בגוגל והוא מיד וסגר לי את הדפדפן!
פורסם 2018 באוגוסט 27 שנים שלום ראשית כל דיון על תוכן בלתי חוקי אסור עפי חוקי הפורום שנית - להבא - תשלם על התוכנה ואל תנסה לפרוץ - ואז לא יהיו לך את הבעיות הללו אני נועל את הדיון - אין כאן כל מקום לדיון על פיראטיות ואו על התוצאות שלה. בהצלחה להבא, גבריאל
פורסם 2018 באוגוסט 27 שנים אני היחיד שחושב שמדובר בטרול? למה לעזאזל להוריד קראק לתוכנה חינמית? נערך 2018 באוגוסט 27 שנים על-ידי ag43
פורסם 2018 באוגוסט 27 שנים היא אינה חינמית ואינה חופשית יש גרייס לשימוש בדיד אבל ברגע שמשתמשים בה יותר מדי הוא נועל אותך בחוץ ולא מאפשר עד שתרכוש ובצדק.
פורסם 2018 באוגוסט 27 שנים לא אמרתי חופשית, אמרתי חינמית. היא חינמית לחלוטין למשתמש ביתי, השתמשתי בה ככה שנים למספר רב של מחשבים (כל המשפחה המורחבת). יש פיצ'רים עסקיים אבל זה לא אמור לעניין משתמש ביתי.
פורסם 2018 באוגוסט 27 שנים ברגע שהתוכנה מזהה ABUSE (שימוש של מספר פעמים\מספר מחשבים וכיוב') היא נועלת אותך כי אז זה נחשב משהו מסחרי ואגב לא אמרת זה נכון... כתבת
פורסם 2018 באוגוסט 27 שנים ראיתי אנשים שננעל להם אבל לדעתי זה כי הם התחברו מ\אל סביבת דומיין. אני השתמשתי בו המון עם חשבון של לפחות 20 מכונות קבועות ועוד לא מעט מזדמנות ומעולם לא ננעל לי. אולי אני סתם בר מזל. היום אני עם רישיון עסקי כמובן שגם מאפשר לי חיבור ליותר מSESSION אחד בו זמנית שזה בעצם הפיצ'ר החשוב ביותר. מה שמכעיס אצלם הוא שהם מוציאים שידרוג מינורי לחלוטין, עולים גרסה למעלה ואז דורשים לקנות רישיון מחדש. כמובן שהגרסה הישנה לא יכולה להתחבר למחשב עם גרסה חדשה יותר וצריך להזהיר את המשתמשים לא לעדכן. נערך 2018 באוגוסט 27 שנים על-ידי ag43
פורסם 2018 באוגוסט 57 שנים ציטוט של ag43 מה שמכעיס אצלם הוא שהם מוציאים שידרוג מינורי לחלוטין, עולים גרסה למעלה ואז דורשים לקנות רישיון מחדש. כמובן שהגרסה הישנה לא יכולה להתחבר למחשב עם גרסה חדשה יותר וצריך להזהיר את המשתמשים לא לעדכן. זה טריק ידוע של חברות תוכנה - אחרת הם יישארו בלי הכנסות (הם הרי צריכים לייצר הכנסות מאיפהשהו)... כהערה צידית ובעיקר לנושא זה ממליץ בחום על הספר "קשר התוכנה" - יש שם מלא דוגמאות לשטיקים של חברות תוכנה איך לייצר הכנסות http://www.focus.co.il/pl_product~239-302~51~0.htm אגב - מבחינתי המודל המועדף הוא מודל של פרסומות (בערך כמו מנוע ההכנסה של HWZONE )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.