עבור לתוכן

עזרה| הורדתי קראק , וזה עושה לי בעיות בדפדפן

Featured Replies

פורסם

אהלן. אני הורדתי קובץ קראק לTEAMVIEWER והקובץ שהורדתי ופתחתי- השתלט לי על גוגל כרום , מיד הסרתי את ההתקנה של גוגל כרום, אך עדיין מופיע לי בדפדפן את בעיית האבטחה כמו שמופיע בתמונה. האנטי וירוס (AVG חינמי) לא מצא כלום.\

אשמח לעזרה

תודה רבה

תקלה.jpg

פורסם

סרוק עם MALWAREBYTES, ו- ADWCLEANER ואפס את ההגדרות דפדפן כרום.

פורסם
  • מחבר

ואו אחי, אני רק נכנס לקישורים ששלחת ומייד הוא סוגר לי את הכרום! כתבתי את המילים האלה בגוגל והוא מיד וסגר לי את הדפדפן!

פורסם

כנס למצב בטוח משם תוכל להוריד ולסרוק..

פורסם

שלום

ראשית כל דיון על תוכן בלתי חוקי אסור עפי חוקי הפורום

שנית - להבא - תשלם על התוכנה ואל תנסה לפרוץ - ואז לא יהיו לך את הבעיות הללו

אני נועל את הדיון - אין כאן כל מקום לדיון על פיראטיות ואו על התוצאות שלה.

בהצלחה להבא,

גבריאל

• gabriel6 locked this דיון
פורסם

אני היחיד שחושב שמדובר בטרול? למה לעזאזל להוריד קראק לתוכנה חינמית?

נערך על-ידי ag43

פורסם

היא אינה חינמית ואינה חופשית

יש גרייס לשימוש בדיד אבל ברגע שמשתמשים בה יותר מדי הוא נועל אותך בחוץ ולא מאפשר עד שתרכוש

ובצדק.

פורסם

לא אמרתי חופשית, אמרתי חינמית. היא חינמית לחלוטין למשתמש ביתי, השתמשתי בה ככה שנים למספר רב של מחשבים (כל המשפחה המורחבת).

יש פיצ'רים עסקיים אבל זה לא אמור לעניין משתמש ביתי.

פורסם

ברגע שהתוכנה מזהה ABUSE (שימוש של מספר פעמים\מספר מחשבים וכיוב') היא נועלת אותך כי אז זה נחשב משהו מסחרי

ואגב לא אמרת זה נכון... כתבת 😜

פורסם

ראיתי אנשים שננעל להם אבל לדעתי זה כי הם התחברו מ\אל סביבת דומיין. אני השתמשתי בו המון עם חשבון של לפחות 20 מכונות קבועות ועוד לא מעט מזדמנות ומעולם לא ננעל לי. אולי אני סתם בר מזל. היום אני עם רישיון עסקי כמובן שגם מאפשר לי חיבור ליותר מSESSION אחד בו זמנית שזה בעצם הפיצ'ר החשוב ביותר.

מה שמכעיס אצלם הוא שהם מוציאים שידרוג מינורי לחלוטין, עולים גרסה למעלה ואז דורשים לקנות רישיון מחדש. כמובן שהגרסה הישנה לא יכולה להתחבר למחשב עם גרסה חדשה יותר וצריך להזהיר את המשתמשים לא לעדכן.

נערך על-ידי ag43

פורסם
ציטוט של ag43

מה שמכעיס אצלם הוא שהם מוציאים שידרוג מינורי לחלוטין, עולים גרסה למעלה ואז דורשים לקנות רישיון מחדש. כמובן שהגרסה הישנה לא יכולה להתחבר למחשב עם גרסה חדשה יותר וצריך להזהיר את המשתמשים לא לעדכן.

זה טריק ידוע של חברות תוכנה - אחרת הם יישארו בלי הכנסות (הם הרי צריכים לייצר הכנסות מאיפהשהו)...

כהערה צידית ובעיקר לנושא זה ממליץ בחום על הספר "קשר התוכנה" - יש שם מלא דוגמאות לשטיקים של חברות תוכנה איך לייצר הכנסות

http://www.focus.co.il/pl_product~239-302~51~0.htm

אגב - מבחינתי המודל המועדף הוא מודל של פרסומות (בערך כמו מנוע ההכנסה של HWZONE :) 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים