עבור לתוכן

שילוש למחשב גיימינג חדש + שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני כבר כמה זמן מתכנן לקנות מחשב חדש , אבל החלטתי לחכות לכרטיסים החדשים של אנוידיה .

יש לי אפשרות לקנות מארה"ב בלי מע"מ ומשלוח(חבר חוזר) - אז חשבתי אולי להביא מעבד , זכרונות ואולי לוח אם . 

על המעבד - חשבתי להביא את ה8700k  - כמובן שאבצע בו אוברקלוק - מה לדעתכם oc למעבד הזה על מנת להנות מיותר ביצועים אך בלי לשחוק אותו יותר מדי.

על הזכרונות - חשבתי על אלה - אני מעדיף מהירות גבוהה - כי ראיתי שיש השפעה על משחקים כמו PUBG . לדעתכם 3600 מספיק?

על לוח אם - לדעתכם זה ריאלי לקנות לוח אם ולהביא במזוודה? חושבים שכדאי או כבר להביא בארץ? 

אם כן , חשבתי על זה Rog Maximus Formula .

אם לא , אשמח להצעות מחנויות בארץ Ivory בעיקר - לוח אם שיתמוך באוברקלוק כמובן.

תודה רבה על העזרה!

פורסם

יש שמועות שאינטל תוציא מעבד 8 ליבות בקרוב. אולי שווה לחכות

פורסם
ציטוט של ofertete

שלום ,

אני כבר כמה זמן מתכנן לקנות מחשב חדש , אבל החלטתי לחכות לכרטיסים החדשים של אנוידיה .

יש לי אפשרות לקנות מארה"ב בלי מע"מ ומשלוח(חבר חוזר) - אז חשבתי אולי להביא מעבד , זכרונות ואולי לוח אם

על המעבד - חשבתי להביא את ה8700k  - כמובן שאבצע בו אוברקלוק - מה לדעתכם oc למעבד הזה על מנת להנות מיותר ביצועים אך בלי לשחוק אותו יותר מדי.

על הזכרונות - חשבתי על אלה - אני מעדיף מהירות גבוהה - כי ראיתי שיש השפעה על משחקים כמו PUBG . לדעתכם 3600 מספיק?

על לוח אם - לדעתכם זה ריאלי לקנות לוח אם ולהביא במזוודה? חושבים שכדאי או כבר להביא בארץ? 

אם כן , חשבתי על זה Rog Maximus Formula .

אם לא , אשמח להצעות מחנויות בארץ Ivory בעיקר - לוח אם שיתמוך באוברקלוק כמובן.

תודה רבה על העזרה!

כדאי לך לבדוק טוב טוב נושאים של מימוש אחריות על רכיבים שנרכשים בחו"ל. לגבי מעבד לא צריכה להיות בעיה, אך לוח אם וזכרונות עשויים להיות בעייתיים - כל מקרה לגופו. מבחינת זכרונות אני לא מאמין גדול בזכרונות OC - ההבדלים בביצועים הם דיי מינוריים ודורשים משחק עם הגדרות מתח בביוס ברוב המקרים (ואתה צריך לוודא שהזכרונות שאתה קונה תואמים ויעבדו כמו שצריך על הלוח שאתה בוחר). ריאלי לרכוש לוח אם ולהביא במזוודה. רק תרפד טוב טוב ותקווה לטוב שלא ישליכו ויקפצו עליה. עדיף לקחת בתיק יד/תרמיל גב אם כבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים