פורסם 2018 ביולי 297 שנים אולי מישהו מתעסק עים הקיט הזה בארץ 8086K Delidhttps://www.youtube.com/watch?v=9EEV9kLVqbw ?? הייתי רוצה לנסות.
פורסם 2018 ביולי 307 שנים אתה מעוניים לנסות כדי לשבור שיא של OC או סתם לנסות ? מספיק טעות אחת והמעבד הלך לעולמו, אם אין פה איזה אתגר ששווה את זה ואתה מוכן לקחת תסיכון, לא רואה שום סיבה ראלית לבצע את זה.
פורסם 2018 באוגוסט 97 שנים מחבר ציטוט של taotao אתה מעוניים לנסות כדי לשבור שיא של OC או סתם לנסות ? מספיק טעות אחת והמעבד הלך לעולמו, אם אין פה איזה אתגר ששווה את זה ואתה מוכן לקחת תסיכון, לא רואה שום סיבה ראלית לבצע את זה. כן אני מקיר את העובדות אני מחפש oc יציב ב5.2 mgz בטמפרטורה עד 70 מעלות .. לגיימינג..
פורסם 2018 באוקטובר 167 שנים ציטוט של GKjokerHard כן אני מקיר את העובדות אני מחפש oc יציב ב5.2 mgz בטמפרטורה עד 70 מעלות .. לגיימינג.. מה עשית בסוף ?? עברת לקירור מים רציני ? על איזה תדר ייצבת אותו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.