פורסם 2004 במאי 2521 שנים למה אתה רוצה לעדכן את הביוס? ביוס מעדכנים אם יש לך סיבה מוצדקת לא סתם בשביל הכיף...בכל מקרה בכל לוח הג'אמפר נמצא במיקום אחרבדרך כלל אתה משנה את המיקום של הג'אמפר לפין אחר, מדליק את המחשב לשניה - הביוס מתאפסואז אתה מחזיר את הג'אמפר למיקום המקורי והמחשב עולה עם ביוס ברירת מחדל...כמו שאמרתי זה בחלק מהלוחות ולא תופס לגבי כולם..סתם שאלה למה קנית לוח של JETWAY גם חבר שלי קנה לוח כזה.. אני לא מוצא בהם שום דבר מיוחד
פורסם 2004 במאי 2521 שנים מחבר לפני שנתיים לא ידעתי מה זה לוח אם ביכלל...קניתי מחשב מחברה בלי לבחור חלקים או משהו....ולחבר שלך הזה יש לו מעבד כמו שלי?אולי תוכל לראות למה אני לא מצליח לעבור את ה 120 MHZ...ואני רוצה לעדכן את הביוס כי רשום שהוא מתקן את ה AGP ל 8 במקום 4 שיש לי עכשיו...(סיבה די טובה,לא?)
פורסם 2004 במאי 2521 שנים אממ סיבה טובה אם יש לך כרטיס מסך שעובד על AGPX8נשמע דיי מוזר שהלוח מגיע עם תמיכה בX4 ועדכון ביוס מעלה ל X8 , מוזר מאוד למען האמת....בכל מקרה לחבר שלי יש פנטיום 2.0 גיגה אולי בהזדמנות אני ינסה לעשות אצלו OC לא יצא לי להיות אצלו הרבה זמן
פורסם 2004 במאי 2621 שנים מחבר אוקי.הרצתי את הPRIM95 כל כלילה והמחשב לא נפל או עשה ריסט או משהו(זה טוב נכון?)והוא רשם לי כמה דברים בחלן הלבן הזה:FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4Hardware failure detected, consult stress.txt file.
פורסם 2004 במאי 2621 שנים אם הוא התחיל להריץ בדיקות ועצר את עצמו עם הודעת ארור זה לא ממש סימן טוב (אהם..)
פורסם 2004 במאי 2621 שנים מחבר אך אני יודע אם הוא סיים את הפעולה והיא עברה טוב?כי הפעלתי אותו כל הלילה...
פורסם 2004 במאי 2621 שנים אין דבר כזה סיים.. הוא אמור לרוץ לעד בלי שהמחשב יתקע\יעשה ריסט\ארור...אחרי 6 שעות זה כבר סביר ואפשר להבין שמהערכת יציבהאם הוא לא רץ "לעד" ובשלב כלשהו זרק אררור אז המצב לא טוביעזור מאוד אם תכתוב את כל המפרט שלך הכל כולל הכלומה שינית ממצב ברירת מחדל... כל הפרטים
פורסם 2004 במאי 2621 שנים מחבר p4 2000DDR 512R9600Pזה פחות או יותר המפרט...אם צריך עוד משהו אני ירשום.ומה זאת אומרת מה שינית ממצב ברירת מחדל?
פורסם 2004 במאי 2621 שנים מחבר לא נגעתי בכלום חוץ מהשורה הזו: host/pci clock at next time boot is 100/33 MHz שניתי אותה לזה: host/pci clock at next time boot is 110/36 MHz זה הכול. ומה יקרה עם אני ידאג לקירור טוב למעבד ויעלה את המתח ל 1.6-מה אמור לקרות? ויש לי 4 מאוורים נוספים למעבד והם מורידים לי בקושי 3 מעלות.... סידרתי חוטים ממש טוב(אולי אני יביא תמונה). קדחתי חור בראש המארז(לייד הספק) ושמתי שם מאוורר שמוציא אוויר ועוד שתי מאוורים לייד המעבד שגם מוצים אוויר ועוד אחד למטה שמכניס אוויר... ניראה לי סתם עושים רעש... . למישהו יש הצעה אך להוריד יותר מעלות?? ואם יעזור תמונה אני יביא. ותודה רבה רבה רבה על כל העזרה 8) מקווה שאני לא יותר מידי נודניק...
פורסם 2004 במאי 2621 שנים 45 במאמץ זה לא כזה נורא, זה לא מה שעוצר אותך עכשיוהעלת הFSB ב10MHZ לא דורשת העלת מתח למעבדאני לא יודע איך הצ'יפסט הזה של VIA נחשב לאוברקלוקינג אבל כנראה שהלוח זה מה שעוצר אותך.. צריך לחכות לתגובה ממישהו שהיה לו ניסיון עם הלוחות האלהלא ממש הבנתי מה קורה עם המאוררים שלך אבל עדיף שיהיה סידור כזהמכניס : מקדימה \ בדלת \ ברצפהמוציא : מאחורה \ למעלהבקשר לדלת.. זה תלוי כמה מאוררים יש לך ואיפה ממוקמים..
פורסם 2004 במאי 2621 שנים מחבר יש איזה אתר שאני יכול לחפש אנשים שעשו OC ואז לחפש מי עשה OC עם לוח אם כמו שלי?
פורסם 2004 במאי 2621 שנים OCDB יש הרבה.. אני ממליץ על virtual zonehttp://www.vr-zone.com/ocdb/search.php
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.