פורסם 2004 במאי 2421 שנים תשמעו אני ראיתי לא מזמן באתר של OLSALE או משהו פצצה כזאת שאתה רושם בדיו שקוף ואז בצד השני שלה יש מנורה שמראה את מה שכתוב..אני מחפש את זה בנרות! ראיתי אותה לפני איזה חודש ועכשיו אין אז ניסיתי למצוא במקום אחר אבל לא מצאתי....
פורסם 2004 במאי 2421 שנים ראיתי את זה, זה כבר ישן :\דבר נחמד מאד אבל בתכלס זה לא קל להעתיק עם זה, למרות שחבר שלי הצליח כמה פעמים.היה פה דיון מאד ארוך על זה בעבר.. חפש אותו.
פורסם 2004 במאי 2421 שנים סתם רעיון אבל אני הכנתי פעם שליף טיפה פחות מסובך. לקחתי עט שקוף והצמדתי בתוכו פתקית כך שיכולתי להחזיק אותו בידיים, לסובב ולראות את מה שכתוב. זה מומלץ לנוסחאות ודברים קטנים אבל מצד שני, כיום אף אחד לא מכריח אתכם לשנן נוסחאות כי פשוט מביאים לכם דף היכן שהן מופיעות. קצת יותר קשה לכתוב על זה תשובות מנומקות לשאלות בהיסטוריה...
פורסם 2004 במאי 2421 שנים מרימון גם אני עשיתי את אותו דבר בתוך עט פיילוט עם חלון והדפסתי בממש קטן ונכנסה לי שאלה שלמה בהיסטוריהובקשר לעט ה"שקוף" כאילו דההה לכו לכל מועדון בתל אביב ותשאלו את השומר מאיפה הוא קנה את זה.תמיד הרי מחתימים את היד בשתי חותמות אחת עם דיו שחור ואחת בדיו שזוהר באולטרה ואז השומר בודק עם האולטרה אם יש לך את החותמת.בקשר לדף נוסחאות אז לנו במתמטיקה חילקו דף נוסחאות עם הנגזרות של סינוס וקוסינוס וילדה אחת נתפסה עם דף לא חוקי של האינטגרלים של סינוס וקוסינוס lol רק על זה מגיע לה אפס.
פורסם 2004 במאי 2421 שנים אפשר להדביק תמונה גדולה לשולחן (אצלנו יש מלא ילדים עם פרסומות למועדונים ומסיבות על השולחן) לעשות חריץ באורך וגובה של שורה.להכניס דך מתחת לתמונה, לעשות אות חור בתמונה כדי להרים ולהוריד את הדף עם האצבע.וזהו יש לכם את השליף המושלם! אפשר להכניס דף שלם לשם, אם כותבים בקטן אפילו יותר. ואף אחד אף פעם לא יראה את זה כי זה מוחבא טוב וזה גם נוח לקרוא כך (כמו לקרא מדף).
פורסם 2004 במאי 2421 שנים בקשר לדף נוסחאות אז לנו במתמטיקה חילקו דף נוסחאות עם הנגזרות של סינוס וקוסינוס וילדה אחת נתפסה עם דף לא חוקי של האינטגרלים של סינוס וקוסינוס lol רק על זה מגיע לה אפס.חחחחחחח פשוט היתה מסתכלת על זה מימין לשמאל ...
פורסם 2004 במאי 2421 שנים חחחחחחח פשוט היתה מסתכלת על זה מימין לשמאל ... חחחחחח בגלל זה צחקנו עליההיא התחילה לבכות והכל(זאת הייתה בחינת מגן) באמצע המבחן ועושה לבוחנת נו בקשה זה רק שתי נוסחאות שאני לא זוכרת אז אני עושה לה ח-ב-ל!!היום המורה שאלה אותה מה האינטגרל של שני פאי אז היא אמרה 0כל הכיתה התחילה לצחוק ומישו עשה לה את צריכה דף נוסחאות בשביל זה??
פורסם 2004 במאי 2421 שנים כן אבל אתה מכיר את התופעה הזאת שאתה לומד ימים ולילות וברגע שאתה רואה את הטופס (או את הפרצוף של המורה),הלב שלך נופל לתחתונים ואתה לא יכול אפילו לענות על השאלה הראשונה - מהו שמך ומה כיתתך. אחרי המבחן, משום מה,אתה נזכר בהכל ומוכן לשלשל את זה בצ'יק אבל זה לא יעזור כי כבר נכשלת ושריינת לעצמך מקום בהקבצה ב' ומטה.חוצמזה, אפשר לשרבט משהו בשפה זרה (לא אנגלית), וברי מזל וברי מוח ששולטים באחת כזאת. איפה לשרבט? תלויבמורה... אפשר על השולחן, אפשר על הבתי הנורה של מנורות הפלורסנט. אם לא שמתם לב, בתי הנורה בנויים כך שהםפונים אל הלוח וצידם האחורי מסתיר כדי שלא יפול יותר מדי אור על התלמידים ויסנוור אותם, לכן אפשר לכתוב הכל עלה"טריס" הזה. חוצמזה, אפשר סתם לכתוב הכל על דף ולתלות על קיר בתקווה שאף אחד לא יחשוד, אבל אז יש צורךבמקום ישיבה ליד הקיר ובכושר פזילה מעולה...
פורסם 2004 במאי 2421 שנים חוצמזה, אפשר סתם לכתוב הכל על דף ולתלות על קיר בתקווה שאף אחד לא יחשוד, אבל אז יש צורךבמקום ישיבה ליד הקיר ובכושר פזילה מעולה...יש כיתות שבהן המזגן הוא מעל הלוחנראה לי שכולם כבר כתבו דף עם תשובות/נוסחאות/כו' והדביקו על המזגן, בתקוה שאף אחד לא יגיד שחם או משהו כזה והמורה תסתכל למעלה......
פורסם 2004 במאי 2421 שנים יוווווו. כל הת'רדים האלה על הבית ספר רק מזכירים לי ונותים לי להבין שעוד פחות מחודש כף רגלי לא תידרוך במקום הזה יותר..
פורסם 2004 במאי 2421 שנים למה לא פשוט להשתמש בשיטה הישנה של שליפים??? ומרימון למה לא להשתמש באנגלית???
פורסם 2004 במאי 2421 שנים למה לא פשוט להשתמש בשיטה הישנה של שליפים??? ומרימון למה לא להשתמש באנגלית??? גררררררר איזו שאלה.... עם שליפים (פתקים) קשה יותר להעתיק, מאשר כל מיני שיטות ותחבולות מחוכמות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.