עבור לתוכן

בעיות עם עכבר אופטי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

קניתי "ערכה" של "Microsoft Wireless Optical Desktop" ויש לי בעיות קטנות עם העכבר, גם במשחקים וגם סתם בעבודה בווינדוס, יש לי המון עיכובים עם העכבר והוא כל דקה שתיים נתקע לכמה שניות.

ראיתי בהודעות קודמות שצריך לדאוג שלא יהיו הפרעות ביין הקולט לעכבר, ולמרות שאיין כלום באמצע עדיין יש לי את ההפרעות. רציתי לדעת האם יש משהו שאפשר לעשות לפני ששולחים את הערכה לחנות, ומגיעים למצב שהמחשב מנוטרל לשבועיים? האם אתם ממליצים להישתמש בפד או לא?

פורסם

איך הגעת למסקנה שאם תביא את הערכה לחנות לא יהיה לך עכבר/מקלדת שבועיים?

אם תביא להם על המקום יביאו לך אותה ערכה חדשה או משו אחר אם חסר במלאי

תשתמש בפד העכבר יזוז יותר טוב

אתה בטוח שאין משו שמפריע לקולט? אולי זה משו שקשה לך להבחין בו... נניח טלפון אלחוטי

פורסם

אפשר לבחור שם בין כמה תדרים לא ?

תנסה אחד אחר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, אבל כבר ניסיתי להחליף את התדרים וזה לא עזר, וגם בדקתי שאיין שום דבר שיכול לחסום את הקליטה.

הבעיה היא שאני חייב לשלוח בדואר את החלקים לחנות ולכן הדבר יארך זמן רב יחסית....

פורסם

לי יש את הערכה "פרו" והיא עובדת ללא תקלות גם שיש ערמות של דברים על ה"משדר" אז זה עובד חלק לגמרי . תנסה לנתק ולהתקין מחדש או להתקין על מחשב אחר לראות אם גם שם זה עושה בעיות למרות שלא צריכה להיות סיבה בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים