פורסם 2004 במאי 2321 שנים לא אמורות להיות בעיות עם זה. הרבה מאוד מכשירים עובדים ב-2.4GHz.איזה מכשירים בדיוק?כשיש לך מכשירים שעובדים על אותו תדר בדיוק, הם קולטים אחד את השני, דבר שלא אמור לקרות, ומכאן שיהיו "רעשים" לא רצויים...
פורסם 2004 במאי 2421 שנים השאלה לא הייתה מופנת אליך, אלא לפורשר שטען שהרבה מכשירים פועלים בתדר 2.4GHZ
פורסם 2004 במאי 2421 שנים מחבר אני מקווה שבאמת לא תהיה בעיה כי אמרתי לאמא שלי להביא מארה"ב ראוטר אלחוטי
פורסם 2004 במאי 2421 שנים יש קידודים ואיפנונים שונים ושלא נדבר על דחיסות שונות גם אם שני מחשירים שונים עובדים על אותו תדר זה לא אומר שזה יזהה את זה ובכול מכרה בכול שדר תקשורת נצמדת 'כתובת' לשדר כך שהמכשיר צריך לדעת אם זה מופנה איליו או לא
פורסם 2004 במאי 2421 שנים יש תווך מאוד רחב של תדרים, ככה שממש לא צריכה להיות בעיה.נכון... יש לך טווח של 50MHZ+-..אבל לך תדע...יש קידודים ואיפנונים שונים ושלא נדבר על דחיסות שונות גם אם שני מחשירים שונים עובדים על אותו תדר זה לא אומר שזה יזהה את זה ובכול מכרה בכול שדר תקשורת נצמדת 'כתובת' לשדר כך שהמכשיר צריך לדעת אם זה מופנה איליו או לאהטלפון יקלוט את זה טוב מאוד בתור "רעש"...
פורסם 2004 במאי 2421 שנים לא יקרה כלוםיש הרבה מאוד מכשירים שפועלים על 2.4-מטלפונים, דרך נתבים ועד למיקרוגלים. אם כל דבר היה באמת משפיע שום מכשיר לא היה עובד....כנראה שבכל זאת כל מכשיר מוצא לעצמו את הנישה שבה הוא יכול לעבוד בלי הפרעות.זה סיפור אחר אם לשכנים יש מכשיר זהה (אותו דגם): אז כן יכולות להיות הפרעות, למשל בטלפון תעלה אחד לשני על שיחות וכאלה-אבל ברוב הטלפונים היום יש כפתור channel שאיתו אתה עובר ערוץ וזה *אמור* להסתדר.
פורסם 2004 במאי 2421 שנים מה שכן לא הייתי ממליץ לצמיד את הבסיס האלחוטי לבסיס האלחוטי של הטלפון,אפשר לצפות להפרעות.לי בכל אופן היו בעיות כאלו כי עשיתי רשת של 2.4 ויש לי בסיס טלפון שהוא גם 2.4.
פורסם 2004 במאי 2421 שנים מחבר אז למה למשל בהתחלה היה אסור בלותות' בארץ בגלל שהצבא השתמש בתדרים האלה??
פורסם 2004 במאי 2421 שנים כביכול....אבל זה פשוט בולשיט.....ד"א-סיפור נחמד: אבא של חבר שלי היה לפני איזה שנה או משהו כזה בתערוכה של מכשירים אלחוטיים, והיה יכול להשיג WIFI במחיר מצחיק, אבל הוא לא קנה כי "אסור להשתמש בתדרים האלה כי הצבא משתמש בהם"..... היום החבר הזה אוכל ת'לב....אם יש לך הזדמנות להשיג את זה במחיר טוב-לך על זה. לא אמורות להיות לך בעיות. EL-DiABLo-אחרי שהזזת את הבסיס מהטלפון זה הסתדר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.