עבור לתוכן

שאלה חדשה - אוזניות עד 90 דולרים.

Featured Replies

פורסם

אלו אוזניות גדולות שצריכות הרבה זרם יחסית לאוזניות הקטנות...

אם תקרא ותחפש טיפה בפורום תבין יותר בעיניים :)

בכל אופן האוזניות הן 64 אוהם שזה לא גבוה במיוחד אבל גם לא נמוך. שטסתי איתן מארה"ב לארץ הבטריה הספיק לכל הדרך (כולל המון משחק עם אופציות, בכל זאת פעם רביעים שהשתמשתי בו :) ) וגם הווליום הספיק.

אבל אם אתה רוצה ווליום גבוה במיוחד (גם לא נחוץ וגם לא מומלץ) אז אולי כדאי לך לשקול שנית, אם לא אתה תהנה!

אגב תעשה חיפוש על ברן-אין (burn-in) ותבצע גם אותו.

תתחדש ותהנה

פורסם
  • מחבר

אלו אוזניות גדולות שצריכות הרבה זרם יחסית לאוזניות הקטנות...

אם תקרא ותחפש טיפה בפורום תבין יותר בעיניים :)

בכל אופן האוזניות הן 64 אוהם שזה לא גבוה במיוחד אבל גם לא נמוך. שטסתי איתן מארה"ב לארץ הבטריה הספיק לכל הדרך (כולל המון משחק עם אופציות, בכל זאת פעם רביעים שהשתמשתי בו :) ) וגם הווליום הספיק.

אבל אם אתה רוצה ווליום גבוה במיוחד (גם לא נחוץ וגם לא מומלץ) אז אולי כדאי לך לשקול שנית, אם לא אתה תהנה!

אגב תעשה חיפוש על ברן-אין (burn-in) ותבצע גם אותו.

תתחדש ותהנה

אני אשמח לבקר כאן יותר בפורום, אך בקרוב ייקחו לי את המחשב. וזו אחת הסיבות שביקשתי שאני אקבל לפחות אמצעי לשמוע מוסיקה (נגן MP3 שאני מעדכן שירים כל שבוע ככה + אוזניות + רמקולים עצבניים). לכן באתי לכאן, כדי לקבל ייעוץ ועזרה מהמומחים הראשיים. ;)

אחת הבעיות שלי, היא שיש לי בעית שמיעה (ולא כי שמעתי מוסיקה בווליום גבוה או משהו, אלא כי אחרי כמה ימים לאחר שנולדתי, ניתחו אותי ולאחר מכן קיבלתי תרופה שתופעת הלוואי שלה הייתה ירידה בשמיעה... נחמד לספר את זה שוב), ואני לא אאזין למוסיקה כל הזמן עם מכשירי שמיעה, אלא גם בלי. אז, מאחר והשמיעה שלי לא ירדה באופן מהותי, אני עדיין יכול לשמוע לא רע גם בלי מכשירים. אין לי מושג כיצד אתה מגדיר את האוזניות כסבירות מבחינת עוצמה, אז אני אשאל אותך שאלה: יכלת לשים את האוזניות על ווליום כזה שזה ממש הפריע לך באוזניים? (כלומר, היה לך חזק מדי?). כי אם כן, ובהנחה שהשמיעה שלך מצויינת, האוזניות יהיו בסדר גמור בשבילי.

אני מתנצל, אבל מה זה אוהם? (אין לכם כאן איזשהו ת'רד עם שאלות ותשובות נפוצות או משהו כזה בסגנון, כך שאני לא יכול לדעת...), ו-Burn-In זו חנות או משהו?

אגב, שמתי שיש דבר כזה פרייםוויר או משהו כזה, מה זה?

פורסם

אין צורך לצטט הודעה מעליך, להבא דע זאת.

לא, על עוצמה מאקסימלית הן לא צורמות לי, אני פשוט מעדיף פחות כי יותר נוח לי ככה. אם תקנה ותרגיש שחסר משהו אתה יכול להוסיף מאוחר יותר מגבר אוזניות או אפילו לחבר למגבר בייתי עם יציאת אוזניות.

אוהם, זה יחידת מידה של התנגדות. יותר גבוה-צריך יותר זרם. רוב האוזניות ה"פשוטות" הן 32 אוהם ומטה...בעוד שאלו הן 64 אוהם.

יש עוד קריטריון שנקרא נצילות, הוא קובע כמה "רעש" האוזניות יכולות להוציא מכל מיליוואט שתיתן להם.

יחסית לאוזניות אחרות ברמה שלהן , הן ממוצאות מבחינת נצילות, אם אתה רוצה אוזניות נצילות יותר אתה יכול לקנות את הסוני 7506 אבל הן גם פחות נוחות.

BURN-IN או יותר נכון BREAK-IN (מה לעשות שקשה לי להיגמל מלקרוא לזהב ברן אין...) זה לגרום לדיאפרמה (הדריוור) שבתוך האוזניה להשתחרר טיפה ולהיות יותר חופשי בתנועות שלו, התוצעה היא סאונד חם יותר ונעים יותר. הביצוע הוא פשוט. בהנחה ותריץ את זה מהאייריבר; 10-20 שעות על 20 ווליום, 40שעות על 30 ווליום ולבסוף עוד כ30 שעות על 37 ווליום... כל זה עם המוסיקה שלך כמובן.

פירמוור זה ה"תכנה" או יותר נכון המערכת הפעלה שמאחורי הנגן, היא מוסיפה או מעדכנת אופציות, מתקנת שגיאות, מוסיפה תמיכה וכו...

כל כמה זמן יוצא עידכונים לפירמוור, מורידים אותם מאתר החברה ומעכדנים בהתאם להוראות (עדיף לחסוך בעידכונים לדעתי כי זה דומה לצריבת ביוס ללוח אם, ישנו סיכון בעניין)

פורסם
  • מחבר

אוי, אני מתנצל. פשוט אני שוכח על מה אני כותב ומעדיף להיזכר.

בכל מקרה, בינתיים אני אשאר עם האוזניות הנוכחיות שהזמנתי. סתם לשאלה, אמנם אני לא מתכנן לקנות את זה, אבל מגבר זה משהו רציני? (יקר?).

לא כל כך הבנתי מהו ה-Burn-In (או ה-Break-In), אני כבר אתעסק עם זה כשאני אקבל את האוזניות (שאני כמובן אחזור לכאן).

הפירמוור, יש עדכונים חשובים שמומלץ להוריד עם קבלת הנגן?

תודה.

פורסם

ברייק אין בקיצור זה להריץ את האוזניות עם מוסיקה במשך 100 שעות.

כרגע אין פירמוור שממש דורש שידרוג אבל בקרוב אמורים להשתחרר כמה טובים, אני הייתי מחכה (האמת, אני באמת מחכה :) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים