עבור לתוכן

שאלה חדשה - אוזניות עד 90 דולרים.

Featured Replies

פורסם

שלום!

הנני חדש כאן ואני כמובן הגעתי לכאן עם סיבה. לא מזמן (טוב, בעצם כן מזמן), הייתה לי יום הולדת וכמתנה ליום הולדתי, הוחלט לקנות לי נגן MP3. כמובן, שאני, אחרי שנים של חסכון, החלטתי להוציא טיפה יותר מהסכום ולהשקיע מעט גם ברמקולים בשביל הנאה כפליים. המפ, בשביל מה רמקולים? את המחשב שלי הולכים לקחת ולשים בחדרם של הוריי, כלומר, לקחת ממני את המחשב. מדוע? אל תשאלו, סיפור ארוך. :P, מאחר ואני מעוניין לשמוע קצת רדיו, קצת שירים שאקבל מהמחשב של אחותי, חבריי ועוד שכולם מאופיינים באיכות מקסימלית ומצויינת, אשמח גם לשמוע מוסיקה לא רק דרך האוזניות, אלא גם דרך רמקולים. לפיכך, חשבתי על משהו שיישאר אצלי לטווח ארוך ויספק אותי נאמנות (קצת גיי, לא?) - Altec Lansing ATP3. משתלם?

אה, שכחתי לציין - הנגן שאני הולך לקנות, הלא הוא iRiver iHP-120, ואת שני המוצרים המלהיבים ומרטיטים העצמות הללו, אני אקנה מ-www.newegg.com שבארה"ב במחיר של פחות מ-1,700 שקלים. עכשיו, אם כן, מהי שאלתי העיקרית? אני מעוניין לדעת, האם האיכות שאני אשמע דרך הרמקולים, שיתחברו דרך הנגן - תהיינה טובה בדיוק כמו שאשמע דרך האוזניות? זה ייקצר את חיי הנגן או משהו בסגנון? ובכלל, ניתן לחבר את הרמקולים האלו לנגן הזה?

תודה רבה לעונים ואשמח להערות נוספות אשר חשובות...

עריכה: אני מעוניין לקנות בנוסף אוזניות עד 90 דולרים. יאללה, הזרימו הצעות ותודה!

אגב, החנות www.BuyDig.com, אמינה?

פורסם

כן, אפשר לחבר אותם, וזה זהה לחיבור אוזניות, אפילו לוקח פחות בטריה.

פורסם

בihp-1XX יש line-out טוב יחסית לנגנים מסוג זה, אגב הוא מתפקד גם כיציאה אופטית (אבל זה לא משנה בשביל הatp3), אני ממליץ לך לחבר את הרמקולים לחיבור זה (שבגודלו וצורתו זהה לחיבור של האוזניות, ככה שאתה לא צריך כבלים מיוחדים) בגלל שהרמקולים מוגברים באופן עצמאי ואתה תשמע ככה יותר איכותי.

נגן מצויין + רמקולים מצויינים = הנאה.

פורסם
  • מחבר

ובכן, תודה!

כעת, יש לי שאלה נוספת - האם יש עוד חנויות אמינות וזולות בארה"ב מלבד www.NewEgg.com? ואילו? תודה.

פורסם

יש הרבה... (זה ארה"ב.. היא דיי גדולה...)

אם אתה מחפש חנויות אינטרנט אז באתרי השוואת מחירים כמו www.shopper.com או www.shopping.com יש גם רייטינג לחנויות...

אם אתה קונה בחנות רגילה.. אז זה כבר לא כ"כ משנה... רק תבדוק שזה באריזה המקורית....

פורסם
  • מחבר

אה, שכחתי לומר:

אני מעדיף אוזניות סגורות ושמתלבשות על האוזן (נראה לי קוראים לזה On-Ear...).

תודה!

פורסם

סנהיסר 280

פורסם
  • מחבר

סנהיסר 280

שמתי לב שיש גם דגם פרו (Sennheiser HD280Pro), יש הבדלים ביניהם? ואם אני יכול לחרוג עד 100 דולרים, עדיף לי לקחת את הפרו?

תודה...

ועוד שאלה, אני מוצא כל כך הרבה חנויות בארה"ב, על איזו חנות אתם ממליצים על סמך ניסיון אישי? שלוש שאני חושב עליהן, הן:

www.NewEgg.com

www.BuyDig.com

www.OutwardSound.com

כדאי לי לקנות מאחת מהן או שיש לכם המלצה טובה יותר?

תודה! ;)

פורסם

אין דגם חוץ מהפרו....

יש לי אותן ואני מאד מרוצה! אני הזמנתי בזמנו מאמזון והן עלו 70 דולר אז אולי כדאי לך לחפש קצת כי תמיד יש איזה חנות שמוכרת המחיר הזה (69 דולר...)

תנסה לחפש בECOST יש להם מחירים זולים על אוזניות.

פורסם
  • מחבר

ולגבי הנגן iRiver iHP-120, מאין כדאי לי לקנותו? (כלומר החנות הכי מומלצת).

אני שקלתי לקנות מאמזון. היא הייתה בין הבחירות הראשונות שלי ששמתי בצד כי חשבתי שיש מקומות יותר מומלצים... יכול להיות שאני אכן אקנה משם.

ותודה לך! עזרת לי הרבה! :)

פורסם

comp-u-plus!

הכי זולים בשוק הנגנים, כשאני קניתי מהם המשלוח הגיע בזמן וללא בעיות.

הכי זול שם הוא עולה רק 290 דולר! אבל אין להם היצע אוזניות כך שתאלץ לקנות מחנות אחרת אבל זה לא בעיה כי לרוב הן מאפשרות משלוח זול מאד או אפילו חינם.

עריכה:

עכשיו גיליתי שממש כדאי לקנות באיקוסט, הנגן עולה 10 דולר יותר אבל אתה קונה בנגלה אחת גם את האוזניות עבור 77 דולר בלבד.

ושאלה אחרונה, אתה רוצה אוזניות לרחוב או לבית? ואם לבית אז עדיף לחבר למחשב ולא לאייריבר.

פורסם

אני קניתי מ

compUSA

אבל newegg מצוינים

בעיה אחת איתם, הם דורשים להכתובת למשלוח תהיה הכתובת של בעל כרטיס האשראי וגם שזה יהיה בארה"ב

כלומר אתה צריך איזה חבר או דוד או משהו שם

פורסם
  • מחבר

ובכן, אני לא ממש התרשמתי מ-eCost. שכן, אפשר גם לראות שהחנות לא מדורגת כממש "מוסמכת" על ידי האתר Cnet.com בדף הזה:

http://reviews.cnet.com/iRiver_iHP_120_20GB/4014-6490_7-30571493.html?tag=ob_30&orderby=30&sort=desc

בכל מקרה, אני נתתי לחברים שלנו מחו"ל להזמין את הנגן מ-BuyDig.com (עולה שם כ-296 דולר) ואת האוזניות מ-OutwardSound.com (עולה שם כ-90 דולר). כמו כן, האתרים הללו מדורגים כמאוד "מוסמכים" על ידי Cnet.com (בדף שמצויין לעיל).

באוזניות אני אשתמש לנגן, אבל אני לא אלך איתן ברחוב או משהו, לא הרבה. מאחר ואני נוסע הרבה, אני אשמע איתן יותר בנסיעות וכדומה.

אם האוזניות הללו לא תואמות לנגן, או שהחנויות לא טובות או משהו כזה, אימרו לי. זה חשוב...

ואני מוכרח לציין - תודה לכם!

פורסם

הן מתאימות, פשוט יכול להיות שהווליום לא יספק אותך, בכל זאת אוזניות שיחסית קשה להניע.

אותי הוא מספק, אם אתה מחפש ווליום גבוה במיוחד אז אולי כדאי לשקול אוזניות קלות יותר..

פורסם
  • מחבר

הן מתאימות, פשוט יכול להיות שהווליום לא יספק אותך, בכל זאת אוזניות שיחסית קשה להניע.

אותי הוא מספק, אם אתה מחפש ווליום גבוה במיוחד אז אולי כדאי לשקול אוזניות קלות יותר..

למה הכוונה כשאמרת: "...שיחסית קשה להניע."?

מכל מקום, בעוד חודש-חודשיים אני אקבל רמקולים חדשים, וכן, אני אחבר אליהם את הנגן. כך שהאוזניות לא אמורות להיות הדבר היחדי שאני אשמע דרכו. אם תהיה לי בעיה, אני אקנה משהו שונה. תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים