עבור לתוכן

המחשב מריץ רצף של תווים ללא הפסקה

Featured Replies

פורסם
ברשותי נייד מסוג LENOVO G710  עם חלונות 7  זיכרון 8גיגה .  לא מזמן  בטעות נשפך מעט מים על המקלדת שלו  ( הוא נרטב מעט )  וחלק מהמקשים הפסיקו לעבוד  ולכן  חיברתי אותו  למקלדת חיצונית  כדי  שאוכל  להקליד את כול המקשים ,
הבעיה  נפתרה  לפחות לתקופה של חודש או יותר , כעט הבעיה שהמחשב עם הפעלתו  מחדש  ( לאחר כיבוי והדלקה מחדש)  מריץ  תווים ללא הפסקה " llllllllllllllllllllllllll......"    וזה גורם  להתחממותו  ( הטמפרטורה עולה  ליותר מי 50 מעלות )  ואני מפסיק את זה על ידי  לחיצה על מקש הרווח  או מקש אחר  במקלדת של הנייד  ( לא החיצונית) ואז הוא מפסיק  והטפרטורה יורדת  לנורמה  40-44  מעלות  .
חשבתי אולי וירוס  אבל  כאשר העליתי לצורך פירמוט  והתקנה חלונות עם דיסק און קי  כבר בשלב הראשוני של הגדרות שפה המחשב  מריץ  תווים 
ניקיתי את המאוורר
מה לדעתכם הבעיה  ?
השמח להכוונה ודעה מקצועית 
תודה.
פורסם
ציטוט של orit yaniv
נשפך מעט מים על המקלדת שלו

ציטוט של orit yaniv
חלק מהמקשים הפסיקו לעבוד

ציטוט של orit yaniv
המחשב עם הפעלתו  מחדש  ( לאחר כיבוי והדלקה מחדש)  מריץ  תווים ללא הפסקה " llllllllllllllllllllllllll......"

ציטוט של orit yaniv
כאשר העליתי לצורך פירמוט  והתקנה חלונות עם דיסק און קי  כבר בשלב הראשוני של הגדרות שפה המחשב  מריץ  תווים

עוד לא ברור לך שהבעיה היא במקלדת? תחליף אותה. או לפחות תפרק, תנקה עם אלכוהול ותייבש היטב.

פורסם

כמה עוד סימני אזהרה אתה צריך? המקלדת מקצרת, תקווה שלא נעשה נזק בזה שלא ניתקת אותה וניקית וייבשת את האזור.
או שתנתק אותה ותעבור ישירות עם מקלדת חיצונית או שתקנה חדשה (יש באיביי\אמזון במחירי רצפה כולל משלוח)
*אם אתה טוען שזה קרה לך לפני חודש "אז איך לעזאזל המים קשורים עכשיו" יש דבר כזה שנקרא קורוזיה.

נערך על-ידי andralamusya

פורסם
  • מחבר

טוב , היה ברור לי שהבעיה היא במקלדת אבל חשבתי שאולי אפשר לחיות עם זה עד לקניית נייד חדש , לא מעוניין להשקיע כסף בנייד ישן בן 4 שנים

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברים ניתקתי ועשיו אין בעיה , אני עובד עם המקלדת החיצונית ראיתי באיביי ב 32 ש"ח באנגלית אני מעדיף בעברית ולכן נשאר עם החיצונית

תודה עזרתם לי מאוד

פורסם

יש מדבקות בעשר שקל לעברית, אוליי שווה את המאמץ :)
ושמח שהכל הסתדר

נערך על-ידי andralamusya

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים