פורסם 2018 ביוני 247 שנים שלום. קניתי מחשב חדש עם מפרט מפלצתי ( i7 7700k, 16 Gb, ssd וכו). אין לי מושג למה המחשב נתקע כל כך הרבה וזה רק מגלישה באינטרנט (עכבר פתאום זז לאט למשך כמה שניות עד שמסתדר). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אציין כי יש לי אנטי וירוס של bitdefender. אולי הוא הבעיה? למרות שלא נראה לי הגיוני.
פורסם 2018 ביוני 247 שנים במחשב שהשתמשת בו תקופה הייתי חושד בתוכניות שהתקינו אותם במחשב שלך ומפריעות. במקרה שלך אולי יש בעיה חומרתית. קרה לי פעם עם מחשב שהיתה לו בעיה בקירור (מחשב חדש לחלוטין) סודר אחרי שבוע על ידי מי שקניתי ממנו, החליף קירור...
פורסם 2018 ביוני 247 שנים מחבר ציטוט של yigael_o במקרה שלך אולי יש בעיה חומרתית. קרה לי פעם עם מחשב שהיתה לו בעיה בקירור (מחשב חדש לחלוטין) סודר אחרי שבוע על ידי מי שקניתי ממנו, החליף קירור... איך אני יכול לדעת איזה חלק עושה את הבעיה? נערך 2018 ביוני 247 שנים על-ידי shay1231
פורסם 2018 ביוני 247 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock יכול להיות מהתקני USB סוררים אותם התקני USB היו גם במחשב הישן ושם לא היו לאגים כאלה אז לא נראה לי שזו הבעיה.
פורסם 2018 ביוני 257 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock אוקיי תעשה בדיקות latency לקשיחים או SSD טוב אולי אחד מהם זו באמת הבעיה. אולי פאק בייצור או משהו כזה. איך עושים את הבדיקה הזאת?
פורסם 2018 ביוני 267 שנים נסה לבצע DEFRAG לזכרון ראה פה RAMMAP של SYSINTERNALS https://www.codepredict.com/DefragMemory.html
פורסם 2018 ביוני 287 שנים מחבר אוקי זה התוצאות של התוכנות שאמרתם לי להריץ. נערך 2018 ביוני 287 שנים על-ידי shay1231
פורסם 2018 ביוני 287 שנים אם אתה גולש עם כרום תנסה את שועל האש. זה קורה בעוד תוכנות? אם זה מחשב חדש בפעם הבאה תתייעץ בפורום, אין סיבה לרכוש את המעבד הזה, הוא חזק, יש מעבדים עם 6 ליבות באותו מחיר.
פורסם 2018 ביוני 287 שנים מחבר אני גולש בכרום שנים, גם במחשב הישן וזה לא קרה לי אף פעם. אציין שזה קורה גם אם אני לא גולש בדפדפן אלא סתם בין תיקיות במחשב. קניתי את המעבד הזה כי רציתי להריץ עליו תכנות כבדות אבל אני רואה שבשימוש הכי פשוט במחשב הוא איטי אז אני ממש מבואס מזה.
פורסם 2018 ביוני 287 שנים יכול להיות דרייבר שעושה בעיות. ד"א איזה ספק כוח יש לך? דגם+חברה פתח את מנהל המשימות, פרטים, הוסף עמודה, זמן CPU. תלחץ עליו לראות בסדר יורד מי משתמש הכי הרבה. תצלם לפה נערך 2018 ביוני 287 שנים על-ידי Jabberwock
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.