פורסם 2018 ביוני 187 שנים הכרטיס מסך שלי: Nvidia gtx 1050 ti 4gb מעבד: Intal Platinum 2X החלפתי את הכרטיס מסך למה שרשום למעלה, ואין שינוי כשאני משחק פורטנייט ב FPS היה לי GT 730 וזה רץ אותו הדבר. אמרו שיש לי צוואר בקבוק, יש דרך שהפורטנייט ירוץ על הכרטיס מסך ולא על המעבד?
פורסם 2018 ביוני 187 שנים אין דבר כזה מעבד "Intal Platinum 2X" הדגם המדוייק רשום לך בחלונות 10 כשאתה פותח מנהל משימות. בחלונות 7 אפשר לראות את הדגם בתוכנה החינמית CPU-Z
פורסם 2018 ביוני 187 שנים מחבר ציטוט של djelectric אין דבר כזה מעבד "Intal Platinum 2X" הדגם המדוייק רשום לך בחלונות 10 כשאתה פותח מנהל משימות. בחלונות 7 אפשר לראות את הדגם בתוכנה החינמית CPU-Z יש לי שתיים כאלו אז רשמתי 2X
פורסם 2018 ביוני 187 שנים מחבר ציטוט של djelectric אין דבר כזה מעבד "Intal Platinum 2X" הדגם המדוייק רשום לך בחלונות 10 כשאתה פותח מנהל משימות. בחלונות 7 אפשר לראות את הדגם בתוכנה החינמית CPU-Z אבל יש דרך להעביר את הביצועים לכרטיס מסך?
פורסם 2018 ביוני 187 שנים מה זה "להעביר ביצועים"? מעבד מעבד דברים של מעבד, כרטיס מסך מעבד דברים של כרטיס מסך. אם המסך מחובר לכרטיס המסך - כרטיס המסך שיהיה בשימוש הוא זה שאליו חיברת. אם המסך מחובר ללוח אם - אתה משתמש בכרטיס המסך המובנה שנמצא בתוך המעבד, אם יש כזה, ואין לי מושג אם יש כזה, כי לא ציינת דגם ספציפי. אם זה אינטל - איזה אינטל? דגמי Core? דגמי Pentium? דגמי Xeon?
פורסם 2018 ביוני 187 שנים מחבר ציטוט של djelectric מה זה "להעביר ביצועים"? מעבד מעבד דברים של מעבד, כרטיס מסך מעבד דברים של כרטיס מסך. אם המסך מחובר לכרטיס המסך - כרטיס המסך שיהיה בשימוש הוא זה שאליו חיברת. אם המסך מחובר ללוח אם - אתה משתמש בכרטיס המסך המובנה שנמצא בתוך המעבד, אם יש כזה, ואין לי מושג אם יש כזה, כי לא ציינת דגם ספציפי. אם זה אינטל - איזה אינטל? דגמי Core? דגמי Pentium? דגמי Xeon? Pentium ז
פורסם 2018 ביוני 187 שנים פנטיום, אוקי. האם ידוע לך מה הדגם? ישנו הבדל גדול בביצועים בין הדגמים השונים בשנים האחרונות. דוגמה לדגם היא Pentium G3220 למשל, או Pentium G4560 או Pentium G2020 לדוגמה
פורסם 2018 ביוני 197 שנים תוריד > תתקין > תריץ ותאמר לנו איזה דגם רשום לך מדובר בCPUZ, כלי לאינפורמציית המעבד\לוח\זיכרון\כרטיס מסך http://download.cpuid.com/cpu-z/cpu-z_1.85-en.exe
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.