עבור לתוכן

הרמקולים האלה שווים ?

Featured Replies

פורסם

יום הולדת מתקרב ואני מתחיל לחפש לעצמי מתנה... בטח אלה יהיו רמקולים , שאני חולם עליהם כבר איזה שנה... חחחח.... אז יש לי בערך 700~ עם הובלה ... חיפשתי בפנדה ומצאתי משהו טוב לדעתי, אלה CREATIVE INSPIRE 5400 5.1 שיוצא שהם עולים בערך 700 ש"ח עם ההובלה.

עכשיו , מה שבקשר לכרטיס קול שלי , הוא און בורד על לוח של ABIT , SOUNSTORM של NVIDIA

(5.1)

החדר שלי הוא 3X3 מטר וגובה בערך 2 , זה חדר בטחון

והשאלה שלי היא , אם הרמקולים האלה הכי עדיפים במחיר כזה?

האם זה מקום טוב בין התיקרה והקיר לרמקולים ?

גם קראתי את המדאיך לקניית רמקולים או משהו כזה , וזה ממש לא למתחילים ... קיצור לא הבנתי

פורסם

כן הם שווים. אלה אחלה רמקולים! אתה לא תתאכזב מהם.

ואם בעתיד הייה לך קצת כסף ספאר אז כדי לקנות כרטיס קול איכותי אבל לא ממש חייב. לי יש רמקולים שנחשבים לרמה יותר גבוהה (LOGITECH Z560) ואני אם OB של ABIT גם.

אז תקנה ותהנה כי אלה אחלה רמקולים.

פורסם
  • מחבר

שחכתי לומר שהרמקולים בעיקר למוסיקה ולא לסרטים אבל גם למשחקים כמו CS

פורסם

אם אין צורך בסרטים אז אין צורך ב5.1

במוסיקה רק ה2 הקדמיים והסאב עובדים ובמשחקים רק 4 רמקולים עובדים, אז קודם כל תרד לרמה של 4.1 אם לא 1.2.

אני לא בטוח אם הCS עובדים בכלל 4 רמקולים אז תברר את זה כי אולי הכי עדיף לך 2.1 ...

פורסם

אם אתה לא רואה סרטים לך על 2.1 או 4.1 כמו שנאמר.... לדעתי כדאי לך ללכת על רמקולים של 2.1 של אלטק לנסינג, atp3... יש לי גם אותם וגם את הקריאטיב 5400....

ה5400 מחוברים לקריאטיב לייב! והatp3 מחוברים לאונבורד פשוט (לא כמו הsoundstorm) ... האונבורד הכי פשוט שיש, ועדיין הצליל שלהם יותר איכותי... לסרטים עדיפים הקריאטיב אבל למוזיקה ומשחקים עדיף האלטק לנסינג בהרבה.... אם חשוב לך בכל זאת הרמקולים סראונד, יש את האח הגדול של הatp3 הלא הוא הatp5.... אותו דבר רק 4.1,, ואתה באמת לא צריך 5.1....

atp3 קניתי אותם ב800 כשהם היו חדשים, היום הם עולים בערך 550...

atp5 המחיר הממוצע שלהם האו 1100.... תחסוך קצת בשבילהם אם הסאונד ההיקפי חשוב לך... עדיף להוציא את ה400 האלה ולקנות אותם מאשר לקנות את הקריאטיב...

פורסם

ATP 3 אפשר להשיג גם ב500 אם לא פחות (אני את שלי קניתי ב450 :) )

ATP 5 כבר אין, ואת המחליף ATP4 אני לא חושב שמביאים בכלל לארץ...

תחליט מה אתה עושה יותר, שומע מוסיקה או משחק, ואיפה יותר חשובה לך האיכות הכוללת, מוזיקה איכותית או משחקי סראונד?

פורסם

מערכת טובה

CS תומך ב3D סאונד שזה בולשיט... זה לא סראונד וזה סתם כלום

שמעתי את ה5300 ואהבתי את אני מניח שה5400 יותר טובה

פורסם

לדעתי קח את הקראיטיב ולא את האלטק...

אני מקווה שבתור חדר ביטחון הקירות סופחים רעש ולא מהדהדים

פורסם

מה הטעם לקחת מערכת 4 או 5.1 כשרק הקדמיים עובדים???

אני אומר שכדאי שתישאר בATP3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים