עבור לתוכן

זקוק לייעוץ בבחירת ספק תשתית + ספק אינטרנט...

Featured Replies

פורסם

עד כה ההצעה הכי טובה הייתה מנטויז'ן: 39 ש"ח לשלושה חודשים ללא התחיבות!

זה כמובן ל-ADSL כאשר לבזק אני משלם 50 ש"ח לשנה בהתחייבות.

עכשיו בזק בינלאומי הסכימו לתת לי את אותה החבילה עם אותם התנאים רק בכבלים וזה בלי חייגן כלומר אני מקבל IP מהספק.

לפי נסיוני האישי, חייגן מביא צרות. אני רוצה להדליק את המחשב ולקבל IP מהספק ולא לחייג כדי לקבל ממנו IP. חייגן זה דבר בעייתי, הוא תלוי תוכנה (משאבים, תוכנות שמשפיעות עליו, TMU וכו') בעוד שחיבור עם IP ישיר הוא הכי "טהור" שיש: מודם הכבלים שולח MAC Address ומקבל מה-DHCP כתובת IP אינטרנטית של הספק עצמו, ככה שאני לא חלק מהרשת הפנימית של הכבלים ואני לא צריך חייגן VPN.

האם אני צודק - האם זה אכן המצב בבזק בינלאומי והאם הם היחידים כיום באפשרות עבודה ללא חייגן?

מה לגבי איכות הגלישה - איך הפינגים בארץ\אירופה\ארה"ב (חוף מערבי בעיקר)? רוחב-פס וכו' בבזק בינלאומי? איך איכות הגלישה בבזק בינלאומי בהשוואה לנטויז'ן?

***אני בדילמה...לפי נסיוני הפינגים בכבלים טובים יותר מב-ADSL. כבר ראיתי אנשים בכבלים עם מתחת ל-10 מילישניות מהספק עצמו לבית. בעוד שב-ADSL אף לקוח לא 'ירד' מ-15 מילישניות באותו המצב. מצד שני אני יודע בוודאות בכבלים יש בעיות סינכרון בתכיפות הרבה יותר גבוהה!***

פורסם

עם כל הכבוד

אל תתחבר לבזק בין לאומי

הם חרא

הייתי הולך על נטוויזון

אבל אתה יודע יש עוד הרבה חברות

פורסם
  • מחבר

אל תתחבר לבזק בין לאומי

הם חרא

הסבר מפורט בבקשה... "חרא" מאיזו בחינה?

חוץ מזה, אני לא מחויב אליהם, אז אני תמיד יכול לעבור - העניין האם תשתי בכבלים עדיפה על ADSL. תמיד נטיתי לטובת ADSL, אבל אי השימוש בחייגן שבזק בינלאומי מבטיחים, קורץ לי.

פורסם

בשביל שלא יהיה חיגן אתה צריך מודם מיוחד (אני כמעט בטוח ב 100%)

ולפי מה שאני יודע מודם כזה לא זול במיוחד

אני הייתי בבזק בין לאומי

זה פשוט חרא

בשעות הערב יש להם עומס במיוחד לחול

אתה צריך לחכות הרבה זמן לתמיכה טכנית

סתכל החברות המובילות היום הם נטווזין 012 013 וזהו

השאר לא ממש רציניות ואני לא מכיר בכלל אנשים שגולשים דרכם

פורסם

אתה לא צריך מודם מיוחד לפי מה שאני יודע.

היה לי את ה- sb 4200 ויכולתי לבחור איזה סוג חיבור שבא לי (כמובן עם כמה צעקות נלוות)

ובאמת כשהיה לי את החיבור הקבוע (MPLS) ראו הבדל משמעותי במהירות הגלישה והפינגים בארץ/חו"ל.

מה שכן, אני מסכים איתך בקשר לקטע שבכבלים יש פינג יותר טוב...

יש לי חברים גם עם ADSL וגם עם CABLES ובספק זהה, ובכבלים יש פינג יותר נמוך...

אבל מצד שני, בכבלים יש גם הרבה יותר בעיות, זה כבר נתון לשיקולך, מהירות או יציבות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים