פורסם 2018 ביוני 17 שנים שלשום עשיתי ריסטרט למחשב סתם כי הוא עבד קצת לאט ולאחר שהשולחן עבודה היה אמור לעלות, במקום היה no single נסיתי בביוס להגיד לו להשתמש בpcie ולא עבד ואחרי זה נכנסתי לpci/pcie slots וקלטתי שהוא לא מראה לי כאילו הכרטיס מחובר(אמור להיות בסלוט 7). המאוורר פועל והכרטיס ניראה במצב טוב. בינתיים אני משתמש בכטיס מסך המובנה. הכרטיס מסך הוא radeon hd 6950. נערך 2018 ביוני 17 שנים על-ידי Daniel Noygershel
פורסם 2018 ביוני 17 שנים שלום לך. דבר ראשון תוציא את הכבל החשמל מהמחשב ותחכה כמה דקות עד לפירוק חשמל במחשב. 2.תנתק את הכבלי חשמל מכרטיס מסך ותוציא אותו. 3.תנקה את האבק מPCB בעזרת מברשת בעדינות. 4.תנקה את הסלוט של PCI בעזרת מברשת ועם יש לך ספריי מגעים תשפריץ לחריץ. 5.תרכיב הכל בחזרה ובזמן הדלקה תסתקל עם המאוורר עובד. בהצלחה.
פורסם 2018 ביוני 27 שנים מחבר תודה רבה שחזרתה אליי אבל הוצאתי ניקיתי הכל, גם את הכרטיס עצמו המאוורר עובד אבל עדיין המחשב לא מזהה את הכרטיס (עדכנתי גם את הביוס) אני גם לא מבין מאיזה סיבה הכרטיס פשוט נעלם מריסטרט אני ממש צריך שמישהו יעזור לי נערך 2018 ביוני 27 שנים על-ידי Daniel Noygershel
פורסם 2018 ביוני 27 שנים אוקיי. עכשיו אתה צריך לגלות עם זה בעיה בכרטיס מסך או בעיה בלוח PCI. כי על פי התמונה בלוח אם שלך אני לא רואה שישי לך עוד חריץ PCI ולכן אתה צריך לקחת מחבר או מחנות מחשבים כלשהו כרטיס שעובד ולנסות עם בעיה בכרטיס או בלוח. או לקחת את המחשב לחנות תיקונים כדי שיבדקו לך. בהצלחה
פורסם 2018 ביוני 27 שנים מחבר בדקתי כרטיס מסך אחר וזה עובד אני אנסה לנסות את הכרטיס שלי אצל חבר ואני אעדכן אני ישלח תמונות שח הכרטיס מסך ליתר ביטחון
פורסם 2018 ביוני 27 שנים כשאתה לוקח מעגל חשמלי תנסה לגעת כמה שפחות במעגל עם רכבים אלה לקחת אותו במקומות כמו פלסטיק כדי לא לעשות נזק. בהצלחה.
פורסם 2018 ביוני 37 שנים מחבר אוקי אז יקח לי זמן לבדוק את הכרטיס אצל מישהו. יש לכם אולי עצות אחרות להביא לי שאני אוכל לעשות אותם עד אז?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.