פורסם 2004 במאי 2221 שנים הכותרת דיי ממצה - אם אני אחליף את חיבורי המולקס בספק, לחיבורים שזוהרים בירוק UV, זה יבטל את האחריות?
פורסם 2004 במאי 2221 שנים בעיקרון כן.. אבל תלוי באיזו חנות ומי מחליט כי לא פתחת את הספק כוח וגם אתה יכול להחליף את המולקסים לרגילים אם קורה משהו...
פורסם 2004 במאי 2621 שנים כל עוד המדבקה שלהם לא נקרעת יש לך אחריות במידה והולך לך הספק אז תחליף את החיבורים חזרה! הרי גם ככה יחליפו לך אותו ולא תרצה לתת להם את החיבורים "היוקרתיים" יותר נכון?
פורסם 2004 במאי 2621 שנים בדיוק מה שהבן אדם מעלי אמר, כל עוד לא פתחת את הספק והמדבקה נקרעה לא יבטלו לך את האחריותאני חתכתי חוט שלם מהספק (הריבוע הלבן המוזר הזה חסר שימוש..) בערך 3 סנטימטר מהספק.. אבל לא פתחתי את הספק
פורסם 2004 במאי 2621 שנים מצד שני על לחתוך משהו אני חושב שיגידו לך משהו ....תלוי איפה קנית וכמה יבדקו וישימו לב.
פורסם 2004 במאי 2621 שנים מקסימום אני יחבר חזרה עם איזולירבנד למי אכפת, כולם חותכים חוטים מהספק (אם זה בשביל להאריך ודברים כאלה..)
פורסם 2004 במאי 2621 שנים לקנות את הספק הזה בשביל מארז MICRO ATX ולדאוג לסידור חוטים לזרימת אוויר טובה, חוויה של פעם בחיים (:בכל מקרה חרגנו קצת מהנושא, להחליף את חיבורי המולקס לא יבטל את האחריות מהסיבה הפשוטה שהם לא ידעו שהחלפת..לפני ניצול האחריות תחליף חזרה לחיבורים הרגילים כי בכל מקרה כמו שאמרו כאן בחוכמה אתה לא תתן להם את הקונקטורים שקנית
פורסם 2004 במאי 2621 שנים זה אם קנית מחשב קומפלט ולא חלקים חלקים..בטוח שיהיה לחנות נוח שכל דבר קטן שתצטרך מהמחשב תבוא אליהם ותשלם סכום סימלי של 50-60 שקל..
פורסם 2004 במאי 2621 שנים זה אם קנית מחשב קומפלט ולא חלקים חלקים..במקרה כזה רוב החנויות לא נותנות בכלל אחריות......
פורסם 2004 במאי 2621 שנים מה זה הבולשיט הזה?בטח שנותנות אחריות!מה אתה רוצה להגיד לי שאם אני רונה מעבד לבד אין לי אחריות עליו?!ואם אתה משדרג את הכטיס מבך אין לך אחריות עליו? בטח שיש לך ! פשוט הם דורשים שבמקום להביא את המחשב תביא את החלק הפגום כי אחרת תאלץ לשלם כסף על העבודה!זהו ....אחריות היא של הספק והיא מועברת לך דרך החנות! החנות לא מפסידה שקל!
פורסם 2004 במאי 2621 שנים אחריות היא של הספק והיא מועברת לך דרך החנות! החנות לא מפסידה שקל!זה בדיוק הקטעאם תביא להם חלק פגום, הם ישלחו אותך לספק. אתה לא מאמין לי, לך ל-KSP ותשאל אם הם נותנים אחריות על מחשבים שהרכבת לבד.אם תבוא אליהם עם משהו פגום הם פשוט יגידו "אה, זה בגלל שאתה לא יודע להרכיב ואתה דפקת, בעיה שלך".
פורסם 2004 במאי 2721 שנים הם לא ישלחו אותך ליצרן אבל הם גם לא ירוצו לנצל את האחריות...מתוך ניסיון אתה חצי טועה, הם לא יגידו לך את זה בפנים.. הם יגידו את זה בלב וינסחו את זה אחרת בשבילךברגע שמגיע אליהם חלק פגום שהורכב ע"י הלקוח ולא במעבדה שלהם,הם יכנסו ישיבת צוות כל הטכנאים עם זכוכית מגדלת ויחפשו את הסיבה הכי קטנה לבטל לך את האחריותטוב קצת הגזמתי עם הישיבת צוות אבל הנקודה ברורה...כל מה שאני אומר כאן זה דעתי האישית + ניסיון עם ניצול האחריות במעבדות שלהם בחיפה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.