עבור לתוכן

אם אנהי אחליף את חיבורי ה molex, זה מבטל את האחריות?

Featured Replies

פורסם

הכותרת דיי ממצה - אם אני אחליף את חיבורי המולקס בספק, לחיבורים שזוהרים בירוק UV, זה יבטל את האחריות?

פורסם

בעיקרון כן.. אבל תלוי באיזו חנות ומי מחליט כי לא פתחת את הספק כוח וגם אתה יכול להחליף את המולקסים לרגילים אם קורה משהו...

פורסם

כל עוד המדבקה שלהם לא נקרעת יש לך אחריות במידה והולך לך הספק אז תחליף את החיבורים חזרה! הרי גם ככה יחליפו לך אותו ולא תרצה לתת להם את החיבורים "היוקרתיים" יותר נכון?

פורסם

בדיוק מה שהבן אדם מעלי אמר, כל עוד לא פתחת את הספק והמדבקה נקרעה לא יבטלו לך את האחריות

אני חתכתי חוט שלם מהספק (הריבוע הלבן המוזר הזה חסר שימוש..) בערך 3 סנטימטר מהספק.. אבל לא פתחתי את הספק

פורסם

מצד שני על לחתוך משהו אני חושב שיגידו לך משהו ....תלוי איפה קנית וכמה יבדקו וישימו לב.

פורסם

מקסימום אני יחבר חזרה עם איזולירבנד למי אכפת, כולם חותכים חוטים מהספק (אם זה בשביל להאריך ודברים כאלה..)

פורסם

אז קונים ספקים של שרתים :) ש להם חוטים של 8 מטר בערך ....

פורסם

לקנות את הספק הזה בשביל מארז MICRO ATX ולדאוג לסידור חוטים לזרימת אוויר טובה, חוויה של פעם בחיים (:

בכל מקרה חרגנו קצת מהנושא, להחליף את חיבורי המולקס לא יבטל את האחריות מהסיבה הפשוטה שהם לא ידעו שהחלפת..

לפני ניצול האחריות תחליף חזרה לחיבורים הרגילים כי בכל מקרה כמו שאמרו כאן בחוכמה אתה לא תתן להם את הקונקטורים שקנית

פורסם

בעיקרון לפי דבר החניות כל פתיחת המחשב מבטלת את האחריות ::)

פורסם

זה אם קנית מחשב קומפלט ולא חלקים חלקים..

בטוח שיהיה לחנות נוח שכל דבר קטן שתצטרך מהמחשב תבוא אליהם ותשלם סכום סימלי של 50-60 שקל..

פורסם

זה אם קנית מחשב קומפלט ולא חלקים חלקים..

במקרה כזה רוב החנויות לא נותנות בכלל אחריות......

פורסם

מה זה הבולשיט הזה?

בטח שנותנות אחריות!

מה אתה רוצה להגיד לי שאם אני רונה מעבד לבד אין לי אחריות עליו?!

ואם אתה משדרג את הכטיס מבך אין לך אחריות עליו? בטח שיש לך ! פשוט הם דורשים שבמקום להביא את המחשב תביא את החלק הפגום כי אחרת תאלץ לשלם כסף על העבודה!

זהו ....

אחריות היא של הספק והיא מועברת לך דרך החנות! החנות לא מפסידה שקל!

פורסם

אחריות היא של הספק והיא מועברת לך דרך החנות! החנות לא מפסידה שקל!

זה בדיוק הקטע

אם תביא להם חלק פגום, הם ישלחו אותך לספק.

אתה לא מאמין לי, לך ל-KSP ותשאל אם הם נותנים אחריות על מחשבים שהרכבת לבד.

אם תבוא אליהם עם משהו פגום הם פשוט יגידו "אה, זה בגלל שאתה לא יודע להרכיב ואתה דפקת, בעיה שלך".

פורסם

לא נכון...

מתוך ניסיון אתה טועה!

פורסם

הם לא ישלחו אותך ליצרן אבל הם גם לא ירוצו לנצל את האחריות...

מתוך ניסיון אתה חצי טועה, הם לא יגידו לך את זה בפנים.. הם יגידו את זה בלב וינסחו את זה אחרת בשבילך

ברגע שמגיע אליהם חלק פגום שהורכב ע"י הלקוח ולא במעבדה שלהם,

הם יכנסו ישיבת צוות כל הטכנאים עם זכוכית מגדלת ויחפשו את הסיבה הכי קטנה לבטל לך את האחריות

טוב קצת הגזמתי עם הישיבת צוות אבל הנקודה ברורה...

כל מה שאני אומר כאן זה דעתי האישית + ניסיון עם ניצול האחריות במעבדות שלהם בחיפה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים