פורסם 2018 במאי 237 שנים התגלתה פירצת אבטחה חדשה בכל המעבדים תחת השם Speculative Store Bypass https://www.tomshardware.com/news/researchers-discover-speculative-store-bypass-attack,37092.html תיקון לבעיה כבר קיים אך הוא כנראה הולך לפגוע שוב בביצועים
פורסם 2018 במאי 237 שנים מחבר בהתחשב בעובדה שזה פורסם רק לפני יומיים , לא נראה לי שרוב האנשים שמעו על זה.
פורסם 2018 במאי 237 שנים אני שמעתי. רוצה שאתקן ל"ידוע לי" ? פשוט, לי אישית, לא הפרצות הקודמות הזיזו ולא זאת. מה כבר האלטרנטיבות ? יאללה, שיתקדמו .......
פורסם 2018 במאי 237 שנים מחבר אני רוצה שתגיב כשיש לך משהו אינפורמטיבי להגיד. לא מעניין אותך אז אל תגיב , אותי זה מעניין ונראה לי שיש עוד אנשים שזה מעניין אותם. נערך 2018 במאי 237 שנים על-ידי lompy
פורסם 2018 במאי 237 שנים היי, תרגיע ...... מה ציפית ? שאצא בזעקות שבר "לאאאאאאאאא, לא שוב" ? בסה"כ כתבתי שידוע. זה בסה"כ עוד פרצה מה"מבחר האנסופי", לא שהודעת שבנו מכונת זמן. ומן הסתם, עם כל הכבוד לך ולי ולכל הגולשים, היה עדיף שהאתר יודיע על כך ...... אז או שזה באמת לא מעניין ולכן לא הודיעו או ......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.