עבור לתוכן

שדרוג מ i5 4460 3.2 לגיימינג

Featured Replies

פורסם

הי חברו'ס,

אני משחק בעיקר ב Arma 3 ונתקל לפעמים בתקיעות קטנות שהורסות לי את החוויה. (ואת ההקלטה)

אני חושב שזה בגלל המעבד ואולי הגיע הזמן לשדרג אותו, המפרט שלי:

לוח אם: MSI Haswell 1150 H81ME34 H81

מעבד: Intel 3.2GHz 6MB Core I5 1150 QUAD 4460

כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING 6GB GDDR5
ספק: A.PFC Thunder 450W CoolerMaster

זיכרון פנימי:ADATA CL9 XPGV1.0 4GB DDR3 1600MHZ
זיכון פנימי 2: Crucial DDR3 4GB 1600 CL9 Balistix Sport XT 1.5V Crucial Retail

יכול להיות שדברים אחרים ישפרו (זיכרון, ספק, כרטיס), אם כן, מה?

ואם לא לאיזה מעבד עדיף לשדרג אם זה שווה בכלל?

תודה

פורסם

המפרט הזה טוב, איך אתה מקליט? שיטת קידוד? lossless או lossy ?

פורסם

מדובר בארמא 3. יש לך כרגע שתי אפשרויות. האחת היא להנמיך דברים כמו draw distance בצורה רצינית שם בהגדרות. השניה... תוך כדי, להתחיל לשים מטבעות בחזיר מחרסינה. משהו כמו i5 8500 בנוי להרצה של דבר כזה. ואם ארמא 3 כזה חשוב לך, שכח מ-AMD. מתומן שלהם מביא ביצועים של i3 במשחק הזה.

אם תמצא איזה i7 4770 \ 4790 בכמה גרושים, זה גם טוב לבינתיים. תוכל למכור את המעבד שלך ולהחזיר קצת מההוצאה הזאת

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

את האמת שאני מקליט כרגע עם Nvidia Shadow Play, זה פחות הורס את איכות המשחק ביחס ל Play.TV.

לא נגעתי בהגדרה שקשורה ל lossy או lossless.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של djelectric

מדובר בארמא 3. יש לך כרגע שתי אפשרויות. האחת היא להנמיך דברים כמו draw distance בצורה רצינית שם בהגדרות. השניה... תוך כדי, להתחיל לשים מטבעות בחזיר מחרסינה. משהו כמו i5 8500 בנוי להרצה של דבר כזה. ואם ארמא 3 כזה חשוב לך, שכח מ-AMD. מתומן שלהם מביא ביצועים של i3 במשחק הזה.

אם תמצא איזה i7 4770 \ 4790 בכמה גרושים, זה גם טוב לבינתיים. תוכל למכור את המעבד שלך ולהחזיר קצת מההוצאה הזאת

לא הבנתי, אם אמצא i7 4790 לבינתיים זה פחות טוב מ i5 8500?

כי המחיר של 4790 הוא כפול מה 8500

פורסם

מדבר על יד שניה, ברור שלא חדש. 4770\4790 בסביבות 400 שקל יכול להיות טוב אם תמצא.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

ואגב, כשאני חושב על זה, גודל הקובץ עם המקליט של Nvidia הוא 15ג'יגה (45 דקות), ביחס ל play.tv בסביבות  ה50 דקות 4.5ג'יגה... 😵

פורסם

כשאתה מקליט בכמה יורד ה-FPS? ד"א תנסה Bandicam

פורסם
ציטוט של smootskin

ואגב, כשאני חושב על זה, גודל הקובץ עם המקליט של NVIDIA הוא 15ג'יגה (45 דקות), ביחס ל play.tv בסביבות  ה50 דקות 4.5ג'יגה... 😵

באיזה ביטרייט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים