עבור לתוכן

רוצה לקנות נייד לבית עד אזור 4200 ש"ח בימים הקרובים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה להחליף את המחשב הנייד הנוכחי (ישן מאוד), אני קצת הולך לאיבוד עם כל הדגמים הקיימים בשוק היום.

הצרכים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים לבית. מבחינת עבודה יש לי רק אקסלים גדולים מאוד ומבחינת גיימינג, אני משחק מדי פעם אבל לא במשחקים שמצריכים יותר מדי כוח (לאחרונה Fortnite).

אני רוכש מחשב פעם בכמה שנים ומעדיף שיהיה מעל לממוצע, אם כבר להשקיע אז להשקיע.

להלן התשובות לשאלון:

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ישנה אפשרות למצוא מחשב שמתאים בפחות אז למה לא.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, משחקים (לא כבדים מדי) ואקסלים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני רוצה לשחק, אבל זה ממש לא יהיה השימוש העיקרי.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fortnite ומשחקים ישנים יותר.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 15 אינץ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד בינוני

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? הנוכחי רועש מאוד (אולי גם מפני שהוא ישן מאוד)

אני מעדיף שקט ככל האפשר.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, חלונות 10

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ההעדפה היחידה היא מקום שמאפשר משלוח ואחריות נרחבת.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אני רוצה להזמין אותו עד ה 22.5

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? נחמד אבל לא הכרחי.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

יש כמה מחשבים שהתעניינתי בהם ואני שוקל לקנות ממקום ספציפי (בעיקר בגלל אחריות היבואן שמאוד חשובה לי).

הלבטים שלי היו בעיקר לגבי Asus

VivoBook vs Zenbook

יש כמה דגמים שבדקתי :

ASUS VivoBook15 i7 "15.6 - X510UR-BQ240T

https://tinyurl.com/ycgtpvku

המחשב ה"חלש" יחסית

256GB SSD

8GB DDR4

ASUS VivoBook i7 15.6 - X510UQ-BQ810T

https://tinyurl.com/y9wz2lsl

חזק יותק

512GB M.2 SSD

16GB

Zenbook i7 "15.6 - UX530UX-FY038T

https://tinyurl.com/y9lcjlop

512GB SSD

8GB

* החשש שלי לגבי ה Zenbook  הספציפי הזה, זה שהוא רק 8GB ולא 16GB

אשמח לשמוע המלצות והכוונות.

בתודה מראש.

נערך על-ידי jaxx

פורסם
ציטוט של jaxx

ש כמה מחשבים שהתעניינתי בהם ואני שוקל לקנות ממקום ספציפי (בעיקר בגלל אחריות היבואן שמאוד חשובה לי).

עד כמה שאני יודע, ASUS ואחריות לא הולכים יחד, לפחות בארץ.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

עד כמה שאני יודע, ASUS ואחריות לא הולכים יחד, לפחות בארץ.

זו הסיבה שציינתי שזה חשוב לי מאוד.

כמה חברים אמרו לי ששווה להזמין מאמזון, כי אז יש אחריות מקיפה של אמזון. אני פשוט רוצה לבדוק עם מישהו שיודע בוודאות.

לגבי Asus, אני ממש לא נעול על המותג הזה, פשוט ראיתי מפרט של מספר מחשבים שנראו לי. אני אשמח לשמוע על כל המלצה של מפרטים דומים של חברות אחרות.

פורסם
  • מחבר

הקפצה.

עדיין רלוונטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים