פורסם 2018 במאי 147 שנים אהלן חברים, הלילה היה לי עדכון גדול של ווינדוס 10. בבוקר כשהדלקתי את המחשב נוספה לי שפה חדשה - אנגלית בריטניה. זה די מציק לעבור מעברית לאנגלית וחזרה כשיש שלוש מקלדות. ניסיתי להסיר את המקלדת הבריטית, אך הכפתור "הסר" מחוק/אפור ולא ניתן ללחוץ עליו. מחקתי את העברית והאנגלית (ארה"ב), אתחלתי את המחשב והחזרתי אותן. עדיין לא ניתן היה להסיר את האנגלית הבריטית מהמחשב. יש פתרון לעניין הזה? תודה.
פורסם 2018 במאי 147 שנים תפעיל PowerShell כמנהל ותעלה תמונה לאחר הכנסת הפקודה Get-WinUserLanguageList
פורסם 2018 במאי 147 שנים אם כך הקלד את הפקודות הבאות דרך ה- PowerShell (כמנהל) $1 = New-WinUserLanguageList he Set-WinUserLanguageList $1 במצב זה רק העברית תשאר. הוסף את השפה האנגלית הרצויה ובעת ההתקנה הסר את סימון ה-V כדי שממשק המערכת לא ישתנה - ראה תמונה. נערך 2018 במאי 147 שנים על-ידי HelpSupport
פורסם 2018 ביוני 107 שנים יש לי בדיוק אותה בעייה מתסכלת סליחה על הבורות מה זה power shell ואיך מפעילים? ואני מעוניין שהחלונות ישארו באנגלית US ושפה נוספת במקלדת עברית ..כלומר מקלדת US/Heb בלבד בלי בריטניה
פורסם 2018 ביוני 107 שנים מחבר רק מוסיף משהו: אחרי שמבצעים את הפעולה הזו - לא להיכנס ל"העדפות שפה"!! זה מחזיר את המקלדת הבריטית עד שמבצעים הפעלה מחדש למחשב. באג מוזר מאוד. ועוד יותר מוזר שמייקרוסופט לא מוציאה לזה תיקון.
פורסם 2018 ביוני 137 שנים ציטוט של red4ever רק מוסיף משהו: אחרי שמבצעים את הפעולה הזו - לא להיכנס ל"העדפות שפה"!! זה מחזיר את המקלדת הבריטית עד שמבצעים הפעלה מחדש למחשב. באג מוזר מאוד. ועוד יותר מוזר שמייקרוסופט לא מוציאה לזה תיקון. הוציאה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.