עבור לתוכן

צורבים הפסיקו לפעול, למרות שהם מזוהים ועם דרייברים מעודכנים

Featured Replies

פורסם

הצילו  :'( :'(

במחשב השני (לא זה שעובד לאאאט) יש לי כונן קשח עם צורב רגיל על Primary וצורב DVD על Secondary, ככה זה עובד כבר כמה חודשים, ופתאום נעלמו לי הכוננים של הצורבים - הם מופיעים כרגיל ב-BIOS ויש דרייברים מותקנים ב-Windows, אבל הוא מודיע לי ב-Device Manager ככה:

Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41)

מה לעזאזל קורה פה ? הרצתי אנטיוירוס אבל לא מצאתי כלום, מה זה יכול להיות ?

תודה מראש לכל מי שיכול להעלות רעיון למה שקרה פה .

בנואשות  :-[ 

m.c

פורסם

תמחק את הדרייברים של הכוננים במנהל ההתקנים. אם הבעיה היא לא חומרתית אז WIN יזהה אותם שוב ויפעיל אותם כמו שצריך.

אם זה לא עובד אז תבדוק אם כל הכבלים של הכוננים מחוברים כמו שצריך (תבדוק את חיבור הכבל IDE ללוח אם)

פורסם
  • מחבר

amiram - קיבלתי את ההערות שלך, תודה.

Grave_Digger - ניסיתי למחוק את הדרייברים, הם אכן מזוהים אך התקלה נשארה. תודה על התגובה בכל אופן !

m.c

פורסם

ושים את הצורב די וי די על סקנדרי פריימרי ואת הצורב הרגיל על סלייב לא משנה על איזה צ'אנל .

פורסם

אם יש לך אקס פי - תפעיל מחדש את המחשב , תלחץ F8 ושם תלחץ על Last Good Configuration That Work

לרוב זה מתקן הרבה דברים כאלה ואחרים...

פורסם

Last known good configuration לא יעזור אני חושש - ההגדרות האלה נשמרות בכל פעם שאתה נכנס בהצלחה ל-windows, ללא קשר לתקלות שבמנהל ההתקנים או כל תקלה אחרת, רק לבעיות שגרמו לכך שלא תוכל להיכנס למע' ההפעלה בכלל. הפונקציה הזאת נועדה לטפל בבעיות שקרו מייד לאחר התקנת דרייבר חדש או שינוי הגדרות כלשהו ב-windows שנוגע למערכת עצמה.

נסה להכניס דיסק בוט ולעשות דרכו בוט. אם הצלחת - אתה כבר יודע שהבעיה היא במערכת ההפעלה ולא בחומרה עצמה.

עוד דבר - יכול להיות שהסרת את EZCD והבעיה התחילה לאחר מכן? אם כך, קרא את ההסבר של Microsoft

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים