עבור לתוכן

מוצר הדגל של LG: הכי בהיר - ועם חור לאוזניות וחור במסך

Featured Replies

פורסם

האם סמארטפון ה-LG G7 יצליח יותר מקודמיו תודות לשינוי האסטרטגי שביצעה היצרנית בעיתוי ההשקה?

לכתבה

פורסם

לכל אלא שמספיד את LG אנא תראו שהשנה לסמסונג יש המון בעיות עם GALAXY S9 בניגוד לשנה שעברה שהתחילו לדבר על ההספד של LG כאשר הם השתמשו באותה חומרה של G5 בשביל G6. אז נכון שאם הייתי קונה פלאפון שנה שעברה הייתי קונה גלקסי בלי שום בעיות. ובשנה הזאת אם הייתי צריך הייתי קונה את ה LG G7. ............................................................................... זה היה ההשוואה בין SAMSUNG ו LG בכל הקשור ל APPLE לא מיתקרב לדבר הסגור הזה מכל צדדיו וגם עם רזולוציה נמוכה כמו לא יודע מה ............................................................................... לכל אלא שיגידו לי על חברות הסיניות (אין לי שום דבר אישי נגדם ומציע אותם להרבה חברים שלי) הם לא בשביל הצרכים שלי: שום חברה סינית לא תתן לי להריץ את Final fantasy XV על פול גרפיקה ורזולוציה גם לא כולם נותנים את האפשרות להפעיל את fahrenhait או max payne אפילו חלק מהם ניתקעים ולא יציבים (כאן יהיה הוגן להוסיף שגם על ה LG G5 שלי קופצת הודעה מידי פעם ש google service stops working)

פורסם

חוץ מטאבלט שסחב בקושי עד לא מזמן (V400) מעולם לא נתקלתי במוצר של LG שהעניק לי חווית שימוש טובה לאורך זמן. לא טלויזיה, לא טלפון לא סטריאו לרכב ואני דיי בטוח שהיה עוד מוצר כלשהו מתישהו ועל כולם מתנוסס לוגו המותג של LG. לעומת זאת, סמסונג, עובדים ועובדים ועובדים. שוב, זאת מהנסיון האישי שלי. חייב להוסיף שלאחרונה גיליתי גם את המוצרים המעולים של שיאומי ואפילו סדרה A של סמסונג נראית קצת מיותרת.

פורסם

איפה החור המסך?

פורסם

אחרי הנפילות שהיו לי עם G2,4,5 סיימתי עם LG. ניתן צ'אנס גם לשחקנים אחרים הפעם.

פורסם

שלוש אפשרויות לפשר התגובה הארוכה, המגוננת, המפורטת מידי, המסודרת והמושקעת שלך: או שאתה עובד אצל היבואן הרשמי של חברת LG בישראל, או שאתה קרוב או חבר של אחד או יותר מעובדי היבואן הרשמי של LG או שאתה מזוכיסט. הסמארטפונים של חברת LG הם לא טובים, לא אמינים וקיימת התעלמות כמעט טוטאלית מכל תקלה מצד LG. היבואן הרשמי של סמארטפוני LG בישראל עשה, עושה וכנראה ימשיך לעשות עבודה נוראית.

פורסם
ציטוט של Sh Eli

שלוש אפשרויות לפשר התגובה הארוכה, המגוננת, המפורטת מידי, המסודרת והמושקעת שלך: או שאתה עובד אצל היבואן הרשמי של חברת LG בישראל, או שאתה קרוב או חבר של אחד או יותר מעובדי היבואן הרשמי של LG או שאתה מזוכיסט. הסמארטפונים של חברת LG הם לא טובים, לא אמינים וקיימת התעלמות כמעט טוטאלית מכל תקלה מצד LG. היבואן הרשמי של סמארטפוני LG בישראל עשה, עושה וכנראה ימשיך לעשות עבודה נוראית.

אני קדוםמכל לא עובד ב LG וגם לא מכיר אף אחד שם ובמיוחד שאני לא מזוכיסט.

אני יותר מבטוח שאם היית הכתבה על סמסונג כולם היו יוצאים נגד סאני כמו שהיה ב YNET (המלצה שלי תעזבו תמדינה)

ואני ממש לא פאנאטי כלפי LG אלא פשוט מסתכל על כלל האפשרויות העומדות לרשותי:

נכון שב G4 היה בוט לופ ונכון שב G6 היה חומרה משנה שעברה ונכון שאצל אמא שלי ה k10 שלה מת פעמיים בזמן האחריות ובהפרש של יומיים בין התיקונים

אבל לדעתי היבואן של LG (גרוע ככל שיהיה פשוט לא ניתקלתי בו כי לא היו לי שום בעיות עם ה G5 שלי) ממש לא יותר גרוע מכל הבחירות האחרות הקיימות: 

הדוגמה הקלאסית לשום חבר שלי חברת APPLE לא תקנה ת אייפון לשביעות רצונו

וכך גם סאני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים