עבור לתוכן

רמקוליים אלחוטיים במחיר נהדר, עכשיו באמאזון

Featured Replies

פורסם

צמד רמקולים איכותיים מבית חברת Cambridge Soundworks נמכרים בפחות ממחצית ממחירם המקורי, רק עד מחר בבוקר

לכתבה

פורסם

לא נותן לשלוח לארץ. למרות שכתוב שאפשר. מישהו?

פורסם

לפי מה שאני יודע יש איזה באג שלפעמים מוצר שכתוב שנשלח לארץ לא נשלח, וההפך. רק מה שכתוב בצ'קאווט תופס.

הזמנתי ככה עכבר מאמאזון גרמניה שהיה כתוב שלא נשלח, והוא נשלח כמו גדול.

פורסם

נשלח לארץ. מחיר סופי אצלי 51.02 דולר נכון להרגע (בעמוד הסופי). אם כתוב שמוצר נשלח אז הוא נשלח, אבל זה זה מתייחס רק לקניה מאמזון עצמם ולא כולל אחריות. אם תנסו לקנות את אותו המוצר אבל ממוכר צד ג', אז יכול להיות שזה לא יישלח. לכן צריך לשים לב שבעגלה המוצר ששמת הוא מאמזון, וגם לב שלא מוסיפים אחריות כי יכול להיות שבגלל זה זה לא מאפשר את הרכישה לארץ.

פורסם
ציטוט של YarYar

הזמנתי ככה עכבר מאמאזון גרמניה שהיה כתוב שלא נשלח, והוא נשלח כמו גדול.

כנ"ל לגבי מקרים כאלה. יכול להיות שנכנסת לעמוד של מוצר של מוכר. הכונה היא שנכנסת לעמוד שמשוייך למוכר ולא לקניה דרך אמזון. וכשהוספת את המוצר לעגלה אז כנראה הייתה לך רשימה של מוכרים ובחרת באמזון, ואז דרך אמזון זה כן נשלח אליך. או שבאופן אוטומטי זה פשוט שם לך את המוצר מאמזון כי המוצר דרך המוכר לא נשלח אליך.

פורסם

אני כמעט בטוח שזה לא היה המקרה. גם המחיר היה משתנה כנראה. ובוודאות מוצרים שכתוב שנשלחים, על ידי מוכרים פרטיים לפחות, הרבה פעמים לא באמת נשלחים. 

מה שכן הסינון שאני עושה כרגע זה באמת לבחור שהמוכר עצמו יהיה אמאזון, גם זמן שווה כסף סך הכל, למרות שאחלה דילים בדרך כלל מוכרים פרטיים ששולחים דרך אמאזון. 

פורסם

כבר קניתי כמה דברים מאמאזון ומעולם לא נתקלתי בבעיה הזו.

אני לא מוצא אפשרות לבחור באמזון כמוכר...  ומקבל את הודעה הזו כשאני מנסה לבצע את הרכישה:

Screenshot at 2018-05-07 04:53:59.png

פורסם

תודה רבה

פורסם
ציטוט של Peter Rabbit

כבר קניתי כמה דברים מאמאזון ומעולם לא נתקלתי בבעיה הזו.

אני לא מוצא אפשרות לבחור באמזון כמוכר...  ומקבל את הודעה הזו כשאני מנסה לבצע את הרכישה:

Screenshot at 2018-05-07 04:53:59.png

תוסיף מפה לעגלה:

https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B073BVWRSP/ref=olp_f_new?ie=UTF8&f_all=true&f_new=true

שים לב שלא הוספת אחריות או משהו נוסף.

פורסם

מוזר מאוד. אולי הכנסת כתובת שגויה? או שלא מישראל בטעות? תנסה כתובת אחרת של חבר.

פורסם
ציטוט של --- The King ---

מוזר מאוד. אולי הכנסת כתובת שגויה? או שלא מישראל בטעות? תנסה כתובת אחרת של חבר.

באמת מוזר. הכתובת לא שגויה כבר קיבלתי אליה כמה חבילות מאמזון.

כשאני מכניס כתובת בניו יורק זה מאפשר להמשיך.

לא ברור מה הבעיה...

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כבר לא שולחים לישראל... אין אפשרות משלוח לארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים