עבור לתוכן

nvme עם ערכת שבבים z97?

Featured Replies

פורסם

אני מתכונן לשדרג את הSSD EVO 850 250GB לכונן 500GB. האם שימוש בNVME בערכת שבבים Z97 תתן עוד ביצועים לעומת SATA? האם יש כונן מומלץ לקניה מחו"ל?

פורסם

פרוטוקול nvme נתמך רשמית מ-H110 ומעלה. הייתי ממליץ על כרטיס PCIE NVME אם אתה רוצה כונן מהיר. רק אז אתה תקבל את התעבורה שמגיעה לך, ולא משהו על חשבון 2 יציאות SATA מהצ'יפסט

פורסם
  • מחבר

יש לי די והותר יציאות פנויות. ההבדל הוא של כמה עשרות דולרים, השאלה אם לשלם יותר או לקנות איזה EVO 860 וזהו?

עריכה:

או לקנות מתאם PCIE לNVME? אפשר לעשות מזה בוט?

פורסם

לא כל לוח יודע לעשות בוט מ-PCIE.

צריך לבדוק אם יש עדכון ביוס שמאפשר את זה.

אם אני לא טועה, הייתרון הגדול של NVME הוא הורדת עומס מהמעבד בזמן העברת נתונים מהירה (הרבה IO).

פורסם
  • מחבר

אנסה להשאיל NVME ולנסות בפועל ואדווח.

פורסם
  • מחבר

למה ה860 עולה משמעותית פחות מה850? על פניו הביצועים שווים עם יתרון קל ל860 והרבה יותר כתיבות ל860. אני מפספס משהו?

פורסם

אתה לא מפספס שום דבר. זה חלק מתוכנית ההשתלטות העולמית של סמסונג. הם קצת נרגעים עם המחיר

עוד סיבה זה MX500 של CRUCIAL. עם ביצועים דומים ומחיר נמוך יותר הוא חותך להם בבשר.

פורסם
ציטוט של ag43

למה ה860 עולה משמעותית פחות מה850? על פניו הביצועים שווים עם יתרון קל ל860 והרבה יותר כתיבות ל860. אני מפספס משהו?

לפני שנתיים וחצי עלה לי 217$ כונן XP941 עם 256GB.

וקניתי אותו במקום ה-950 שהיה זול יותר, בגלל שפחדתי שהמחשב סוני הבררן שלי לא יעבוד עם כונן NVME.

באמת אין שום סיבה שלא לקנות את ה-860 היום.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

image.png.adbe513ddd04c59de651d0eb1089dd24.png

בסוף הלכתי על הפתרון המהיר,הזול והדבילי ביותר:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים