עבור לתוכן

מחשב שולחני לעבודה משרדית (עבודה מהבית) ב-7K כולל ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב שולחני לעבודה משרדית, לצרכי עבודה מהבית. אני ממש לא מעודכן במחירים של חומרה וציוד היקפי היום, אז אם אפשר לחסוך חצי מהתקציב או לחלופין צריך להוסיף כסף, מוזמנים להגיד - התקציב גמיש. מה שכן - אני מתכוון שהמחשב יהיה חזק ויוכל להחזיק כמה שיותר שנים קדימה לצרכים הללו.

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K אך גמיש, כפי שכתבתי למעלה

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, אבל נראה לי שמעבר ל8K כולל מסך לצרכים האלו זה מוגזם מאד

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (רוב העבודה עם מעבד תמלילים), צפייה בתכני HD וכו'.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מעבדי תמלילים, אאוטלוק, אינטרנט, סטרימינג בנטפליקס.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יחובר ל-2 מסכים: (1) מסך שצריך לקנות כחלק מהמפרט לעבודה יומיומית, לפחות 23 אינצ' fullhd ו-(2) מסך טלוויזיה 50' 4K, שעליו יוקרן חלק מהזמן מה שנעשה על המסך (הקרנה של מעבד התמלילים, נטפליקס וכו').

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין הגדרות גרפיות למעט צפייה בתכני HD

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן - מסך מינימום 23 אינצ' FHD + עכבר ומקלדת אלחוטיים בפרופיל יחסית נמוך (שיתפסו כמה שפחות מקום על השולחן)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה WIN10, אופיס והרכבה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם, ברגע שאתגבש על מפרט

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). (1) צריכה להיות אפשרות להתחבר ליותר ממסך אחד (2) נפח אחסון גדול, לכן אשמח לHDD בעל נפל של מספר טרה + SSD למערכת ההפעלה.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא, מכיוון שהתקציב יחסית גבוה לדרישות, אשמח למחשב שיחזיק כמה שיותר זמן.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: תודה רבה!! ;)

פורסם
  • מחבר

הקפצה. מישהו\י? :)

פורסם

בבקשה, לפי הדרישות שלך נראה לי זה המפרט שמתאים:

מעבד 6 ליבות חזק

לוח אם עם 3 יציאות למסכים

16 ג'יגה זכרון

דיסק SSD למערכת הפעלה

דיסק רגיל בנפח 3 טרה

מארז איכותי ושקט

ספק איכותי יחסית יקר עם אחריות ל 5 שנים

קירור איכותי למעבד.

מסך איכותי עם 5 שנות אחריות בבית הלקוח

רישיון למערכת הפעלה

רישיון לאופיס (עוד אופציה זה לקנות מנוי שנתי ממיקרוסופט שיתן לך גם אופיס וגם איחסון בענן של 1 טרה בעלות של 200 שקלים לשנה)

יש עוד דברים שגם אפשר לשפר במפרט:

זכרון מחברה יותר ידועה / מהירים

דיסק SSD מחברה יותר מוכרת

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1151v2
Intel Core i5-8600 Coffee Lake Six cores
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 981/961

לוחות אם - Intel LGA1151v2
PRIME-B360M-A - ASUS - 1151 V2 - B360 - 4x DDR4 2666MHz - HDMI -
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 375/368

זכרונות - DDR4 - לנייח
Silicon Power - 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz CL17
אחריות לכל החיים
 כמות:  - 1 - 683/669

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA
GALAX - 240GB GALAX
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 264/259

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA
ST3000VX010 - Seagate - 3TB - 3.5 inch - 7200RPM - 64MB Cache - SkyHawk Series for Data storage solutions for modern video surveillance systems...
שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן
 כמות:  - 1 - 408/400

מארזי מחשב - ATX מארז
CC-9011077-WW - Corsair - Carbide Series® 100R Silent Edition Mid-Tower Case - Black...
אספקה לא סדירה - שנתיים אחריות
 כמות:  - 1 - 317/311

ספקי כח - ATX
550 Watt 80 Plus® Gold Certified
חמש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 400/392

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים
Freezer-13 - Arctic - 
שנה אחריות
 כמות:  - 1 - 137/134

מסכים - 24 LCD
U2412M-B-5Y - DELL - Dell UltraSharp U2412 24 inch LED LCD screen - Black - Widescreen (16:10) aspect ratio - IPS panel type - 1920 x 1200 resolution - 1000:1 Contrast Ratio (typical) - 2,000,000:1 (dynamic contrast) - Br...
חמש שנים אחריות באתר הלקוח DELL
 כמות:  - 1 - 990/970

מיקרוסופט ומשרדיות - Office
Microsoft - Office 2016 Home and Student - English - Middle East (Media Less) - One DEVICE...

כמות:  - 1 - 596/584

מערכות הפעלה - Windows 10
Microsoft - Windows10 Home 64-bit English - OEM - DVD...

כמות:  - 1 - 414/406

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים
SERVICEFORUM - Plonter - עלות הרכבת המחשב היא על חשבון הבית עבור מחשב שלם. אם לא מדובר במחשב שלם, יכול להיות שתהיה תוספת תשלום עבור עבודת הטכנאי, בהתאם להחלטת הגורמים המוסמכים. משלוח עם שליח לכל מקום בארץ. המשלוח חינם בהזמנת ...

כמות:  - 1 - 1/1

5566.00 / 5455

עד 12 תשלומים ללא ריבית.
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=132926

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! נראה אחלה מפרט.

כמה שאלות קטנות:

1. זה לא בעייתי שלמסך אין חיבור HDMI?

2. למה צריך קירור למעבד, להארכת חיי המחשב? בזמני רק אם עשית OC והיית גיימר כבד היית צריך קירור.

3. אני לא מכיר את החנות, פלונטר. פעם המפרטים נבנו בעיקר מ-KSP, TMS, IQPC וכו', שהן חנויות שאתה יכול להגיע ולראות מה בנו לך לפני שזה מגיע הביתה. מה החוויה איתם? אני פשוט מעולם לא הזמנתי בדואר מחשב שולחני בהרכבה אישית.

פורסם

1. יש לך שני חיבורים שווי ערך ל - HDMI

DP ו - DVI , את המסך אתה יכול לחבר ב DVI ואת הטלויזיה ב HDMI ללוח, במידה וזה קריטי יכול להחליף למסך עם HDMI

2. המעבד מגיע ללא מאורר, מומלץ להרכיב מאורר איכותי ושקט ושגם בנוי ככה שלא ימשוך אבק והמאורר עצמו לא ימות אחרי כמה שנים

3. חנות שקיימת די הרבה שנים בתל אביב, היא אחת מהחנויות הכי זולות קיום בשוק ביחד עם TMS, אפשר לבנות לך גם מהם מפרט אם תרצה, לא מכיר אם אפשר להגיע אליהם ולראות את המחשב , את המחשב מקבלים מורכב עד הבית עם שליח.

פורסם

עדיף את המסך הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891744

דומה למה שהוצע עם כמה שיפורים ואין הרבה הבדל במחיר.

לדעתי ניתן להסתפק במעבד i5-8400 עם הקירור הזה:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CNPS5X-Performa-PC

כל השאר נראה לי מעולה. אולי את ה- SSD הייתי שוקל להחליף ל- MX500.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים