עבור לתוכן

אני מעוניין להוסיף זכרון RAM למחשב שלי

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד של HP דגם DV6 1130EJ, 

המחשב נהיה איטי ברמה שמעייף להשתמש בו,
השימושים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט לא יותר מזה, כשאני נכנס לאינטרנט ופותח כמה כרטיסיות יחד (נניח 2-3) המחשב הופך להיות מאוד איטי ולוקח לדפדפן כמה דקות עד שהוא מסיים לטעון את האתרים,

כדאי להוסיף זכרון RAM? זה יפתור את הבעיה והמחשב יפסיק להיות איטי?

ללא שם.png

פורסם
  • מחבר
ציטוט של multicore

למה אתה חושב שRAM הוא מקור הבעיה שלך?

המחשב נהיה איטי, מה יכול לפתור את הבעיה?

פורסם

לבדוק איפה הצוואר בקבוק במקום לנחש.

תפעיל resource monitor במקביל למה שאתה עושה ותבדוק.

פורסם

ועל הדרך תבדוק אם אתה צריך את כל התוכנות שפתוחות לך ברקע (לפי התמונה). מה שאתה לא צריך תסגור ותבטל את הפתיחה שלהן עם הפעלת וינדוס.

פורסם
  • מחבר

איך מבטלים את הפתיחה שלהם עם הוינדוס?

פורסם

דרך ההגדרות של כל תוכנה. או שתקליד בחיפוש בהתחל "msconfig", לך ללשונית startup ומשם אתה יכול לבטל תוכניות מלרוץ עם הפעלת וינדוס. אבל שם עדיף שלא תיגע במה שאתה לא יודע. בכל אופן עדיף מהגדרות התוכנה עצמה לבטל את זה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של multicore

resource monitor

מה זה?

מה בודקים עם זה?

פורסם

משם אתה יכול לראות את השימוש במשאבי המערכת (מעבד, כ. מסך אם מותקן, זיכרונות), וכמה צורכת מכל דבר כל תוכנית שרצה במחשב.

ובכך לדוגמא, אם תראה שיש שימוש בזיכרון של 100% אז כנראה שהאיטיות במחשב נובעת מחוסר בזיכרון. אותו דבר לגבי מעבד. אך אל תרוץ ישר לקנות זיכרון או לשדרג מעבד, יכול להיות שיש תוכניות שפועלות ברקע וזוללות משאבים מבלי שיש לך צורך בהן. ויותר מכך, יכול להיות שזה וירוס ששותה לך מהמשאבים.

משם תוכל לראות הכל.

פורסם
  • מחבר

image.thumb.png.3b8a3c3b37c8d1083f5fb56441aa13bf.pngSTARTUP הכוונה להפעלה?

אם כן איך אני יודע על איזה תוכנה אני יכול לוותר?

ללא שם.png

image.png

פורסם
ציטוט של talbin

STARTUP הכוונה להפעלה?

כן

ציטוט של talbin

אם כן איך אני יודע על איזה תוכנה אני יכול לוותר?

בגלל זה אמרתי מה שאתה לא יודע עדיף שלא תיגע..

מה שאתה מכיר ויודע מה זה, ואתה לא צריך שזה יעלה עם וינדוס תבטל.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

משם אתה יכול לראות את השימוש במשאבי המערכת (מעבד, כ. מסך אם מותקן, זיכרונות), וכמה צורכת מכל דבר כל תוכנית שרצה במחשב.

ובכך לדוגמא, אם תראה שיש שימוש בזיכרון של 100% אז כנראה שהאיטיות במחשב נובעת מחוסר בזיכרון. אותו דבר לגבי מעבד. אך אל תרוץ ישר לקנות זיכרון או לשדרג מעבד, יכול להיות שיש תוכניות שפועלות ברקע וזוללות משאבים מבלי שיש לך צורך בהן. ויותר מכך, יכול להיות שזה וירוס ששותה לך מהמשאבים.

משם תוכל לראות הכל.

הוינדוס שלי בעברית מה לרשום בחיפוש כדי למצוא את resource monitor?

פורסם

תפתח את מנהל המשימות (קליק ימני על שורת ההתחל), לך ללשונית ביצועים ומשם תראה למטה לינק ל- resource monitor.

פורסם
  • מחבר

מה זה זיכרון בהמתנה?

ללא שם.png

פורסם
  • מחבר

אפפפ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים