פורסם 2018 באפריל 207 שנים יש לי מחשב נייד של HP דגם DV6 1130EJ, המחשב נהיה איטי ברמה שמעייף להשתמש בו, השימושים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט לא יותר מזה, כשאני נכנס לאינטרנט ופותח כמה כרטיסיות יחד (נניח 2-3) המחשב הופך להיות מאוד איטי ולוקח לדפדפן כמה דקות עד שהוא מסיים לטעון את האתרים, כדאי להוסיף זכרון RAM? זה יפתור את הבעיה והמחשב יפסיק להיות איטי?
פורסם 2018 באפריל 207 שנים מחבר ציטוט של multicore למה אתה חושב שRAM הוא מקור הבעיה שלך? המחשב נהיה איטי, מה יכול לפתור את הבעיה?
פורסם 2018 באפריל 207 שנים לבדוק איפה הצוואר בקבוק במקום לנחש. תפעיל resource monitor במקביל למה שאתה עושה ותבדוק.
פורסם 2018 באפריל 207 שנים ועל הדרך תבדוק אם אתה צריך את כל התוכנות שפתוחות לך ברקע (לפי התמונה). מה שאתה לא צריך תסגור ותבטל את הפתיחה שלהן עם הפעלת וינדוס.
פורסם 2018 באפריל 207 שנים דרך ההגדרות של כל תוכנה. או שתקליד בחיפוש בהתחל "msconfig", לך ללשונית startup ומשם אתה יכול לבטל תוכניות מלרוץ עם הפעלת וינדוס. אבל שם עדיף שלא תיגע במה שאתה לא יודע. בכל אופן עדיף מהגדרות התוכנה עצמה לבטל את זה.
פורסם 2018 באפריל 207 שנים משם אתה יכול לראות את השימוש במשאבי המערכת (מעבד, כ. מסך אם מותקן, זיכרונות), וכמה צורכת מכל דבר כל תוכנית שרצה במחשב. ובכך לדוגמא, אם תראה שיש שימוש בזיכרון של 100% אז כנראה שהאיטיות במחשב נובעת מחוסר בזיכרון. אותו דבר לגבי מעבד. אך אל תרוץ ישר לקנות זיכרון או לשדרג מעבד, יכול להיות שיש תוכניות שפועלות ברקע וזוללות משאבים מבלי שיש לך צורך בהן. ויותר מכך, יכול להיות שזה וירוס ששותה לך מהמשאבים. משם תוכל לראות הכל. נערך 2018 באפריל 207 שנים על-ידי --- The King ---
פורסם 2018 באפריל 207 שנים מחבר STARTUP הכוונה להפעלה? אם כן איך אני יודע על איזה תוכנה אני יכול לוותר?
פורסם 2018 באפריל 207 שנים ציטוט של talbin STARTUP הכוונה להפעלה? כן ציטוט של talbin אם כן איך אני יודע על איזה תוכנה אני יכול לוותר? בגלל זה אמרתי מה שאתה לא יודע עדיף שלא תיגע.. מה שאתה מכיר ויודע מה זה, ואתה לא צריך שזה יעלה עם וינדוס תבטל.
פורסם 2018 באפריל 207 שנים מחבר ציטוט של --- The King --- משם אתה יכול לראות את השימוש במשאבי המערכת (מעבד, כ. מסך אם מותקן, זיכרונות), וכמה צורכת מכל דבר כל תוכנית שרצה במחשב. ובכך לדוגמא, אם תראה שיש שימוש בזיכרון של 100% אז כנראה שהאיטיות במחשב נובעת מחוסר בזיכרון. אותו דבר לגבי מעבד. אך אל תרוץ ישר לקנות זיכרון או לשדרג מעבד, יכול להיות שיש תוכניות שפועלות ברקע וזוללות משאבים מבלי שיש לך צורך בהן. ויותר מכך, יכול להיות שזה וירוס ששותה לך מהמשאבים. משם תוכל לראות הכל. הוינדוס שלי בעברית מה לרשום בחיפוש כדי למצוא את resource monitor?
פורסם 2018 באפריל 207 שנים תפתח את מנהל המשימות (קליק ימני על שורת ההתחל), לך ללשונית ביצועים ומשם תראה למטה לינק ל- resource monitor.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.