פורסם 2018 באפריל 167 שנים יש לי קשיח של SAMSUNG SPINPOINT 5400RPM 16MB 500GB אפשר להעביר אותו למחשב חדש ויותקנו עליו משחקים ודברים? בנוסף לו יהיה SSD שכבר יש לי שבכל מקרה עובר למחשב החדש וזה 840 EVO 120GB פשוט התקציב קצת מוגבל ורוצה לראות אם אפשר לוותר על קשיח חדש נערך 2018 באפריל 167 שנים על-ידי Rockstatement10
פורסם 2018 באפריל 167 שנים למה לא? לא אמורה להיות בעיה. מה שכן הוא נראה די ישן ואיטי, הייתי ממליץ לך לחלק את השימוש באחסון כך שתוכנות יותקנו על הSSD ואת תיקיות המשתמש - שולחן עבודה תמונות קבצים וכו תשים על הקשיח. כמו כן כדאי לבצע בדיקת תקינות לקשיח עם הכלים הנפוצים כגון HDtune כדי לראות שאתה יכול להשתמש בו בבטחה ללא סכנת אובדן מידע.
פורסם 2018 באפריל 167 שנים מחבר אני מדבר בעיקר על משחקים, תוכנות ברור שאפשר לשים. אבל בגלל שהקשיח ישן זה לא יזחל בצורה קיצונית? קשיח חדש כמו סיגייט ברקודה 64MB שעולה 200 הוא קיצונית מהיר יותר?
פורסם 2018 באפריל 167 שנים ברור שהוא לא יהיה מהיר. קשה לענות האם קשיח חדש שווה את ההפרש. אני רואה שיש פה כבר דיון על זה: לדעתי היות וכבר יש לך את הכונן ביד אתה יכול לנסות ולראות אם זה מספק אותך. תמיד תוכל לקנות חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.