עבור לתוכן

לאחר כל עדכון במחשב הוא שינה צבעים ועכשיו בבוטלופ

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,יש לי מחשב עם מערכת הפעלה Windows 10 פרוץ , המחשב רץ איתו כבר קרוב לשנה ולאחרונה המחשב היה מתעדכן כל פעם לבד והעדכון היה משנה את הצבעים על המסך לסוג של צבעי הקשת , וזה היה מסתדר על ידי החזרת המחשב לבילד הקודם שלו ,ובפעם האחרונה שהמחשב התעדכן והמסך שינה את הצבעים אז חיפשתי איך לתקן מפה לשם אחריי שעוד פעם החזרתי לבילד הקודם , המחשב נתקע בבוטלופ ואני לא מצליח להכנס למחשב , מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים.

נ.ב שניסיתי לתקן את המחשב עשיתי משהו דרך אתר שאמר לרשום sfc/scannow או משהו כזה ואז שחזרתי לבילד הקודם,תמונה מצורפת עם חלק ממה שהיה רשום.

מצורפת תמונה של איך המסך שינה צבעים .20180408_151310.thumb.jpg.3bc4cb4efc99fd348c9c6bf73309d191.jpg

ואני אעלה סרטון ליוטיוב של הבעיה - קישור - 

20180408_151310.jpg

Screenshot_2018-04-11-18-42-20.png

נערך על-ידי arieldahan

פורסם

תתקין מחדש. 

בשביל כזו שטות להחזיר לבילד הקודם?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

תתקין מחדש. 

בשביל כזו שטות להחזיר לבילד הקודם?

את מה להתקין מחדש ? 

ומפני שלא ידעתי איך לתקן אז כל פעם החזרתי וזה היה מסתדר מעצמו אבל כל פעם היה עדכון בניגוד לרצוני וליכולתי לבטל אותו.

פורסם

רק עכשיו אני רואה את התמונה האחרונה. הכוונה היא שאחרי כל עדכון של ווינדוס לא היית רואה כלום במסך רק את הצבעים הללו? 

אם כן יתכן שישנה בעיה עם הבילדים החדשים של ווינדוס שלא עובדים כראוי עם המחשב שלך, אבל סביר יותר שהבעיה היא בכרטיס מסך, ואחרי כל עדכון הדרייבר היה מותקן ואז היתה מתגלית הבעיה שלו. 

יכול להיות גם בעיית זיכרון - אני זוכר מחשב ישן שהיה נכבה עם ארטיפקטים על המסך בגלל זיכרון פגום. אתה יכול לבדוק את המחשב עם Live CD של MemTest כדי לשלול.

בכל מקרה נראה שתצטרך להתקין מחדש את הווינדוס (תגבה קבצים קודם לכן). 

תנסה גם לבדוק אם קיים עדכון BIOS ללוח האם שלך ואם מדובר בכרטיס מסך אז בדוק גם עדכון קושחה אם קיים. 

אם הבעיה חוזרת על עצמה, בדיקות אפשריות:

• בדיקה של המחשב עם כרטיס מסך אחר כלשהו (לא משנה מה). אם הכרטיס מסך הוא הליבה הגרפית שבמעבד אז הבעיה היא כנראה בלוח האם, מה שיכול להפתר על ידי כרטיס מסך אחר ויכול שלא ואז הפתרון הוא להחליף לוח אם. 
  • אתה יכול גם לנסות לא לחבר את המחשב לאינטרנט בזמן התקנת הווינדוס בכלל, לראות אם הבעיה קיימת. אם לא תעבור לשלב הבא - תתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך הנוכחי שתוריד מאתר היצרן דרך מחשב אחר, לא לחבר את המחשב לאינטרנט (אם מדובר במובנה אז באתר הלוח אם אם ישנה גרסה מיוחדת ואם לא אז אינטל, אם כרטיס חיצוני אז מאתר Nvidia או AMD). אם הבעיה לא חוזרת יתכן שהדרייבר שקיים בשרתי העדכון של מייקרוסופט גורם לך בעיות. ככל הנראה חיבור המחשב לאינטרנט יגרום לו להתעדכן מיידית לדרייבר שלהם. אתה יכול לנסות למנוע עדכונים, יתכן שעם ווינדוס פרו זה אפשרי. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

רק עכשיו אני רואה את התמונה האחרונה. הכוונה היא שאחרי כל עדכון של ווינדוס לא היית רואה כלום במסך רק את הצבעים הללו? 

אם כן יתכן שישנה בעיה עם הבילדים החדשים של ווינדוס שלא עובדים כראוי עם המחשב שלך, אבל סביר יותר שהבעיה היא בכרטיס מסך, ואחרי כל עדכון הדרייבר היה מותקן ואז היתה מתגלית הבעיה שלו. 

יכול להיות גם בעיית זיכרון - אני זוכר מחשב ישן שהיה נכבה עם ארטיפקטים על המסך בגלל זיכרון פגום. אתה יכול לבדוק את המחשב עם Live CD של MemTest כדי לשלול.

בכל מקרה נראה שתצטרך להתקין מחדש את הווינדוס (תגבה קבצים קודם לכן). 

תנסה גם לבדוק אם קיים עדכון BIOS ללוח האם שלך ואם מדובר בכרטיס מסך אז בדוק גם עדכון קושחה אם קיים. 

אם הבעיה חוזרת על עצמה, בדיקות אפשריות:

• בדיקה של המחשב עם כרטיס מסך אחר כלשהו (לא משנה מה). אם הכרטיס מסך הוא הליבה הגרפית שבמעבד אז הבעיה היא כנראה בלוח האם, מה שיכול להפתר על ידי כרטיס מסך אחר ויכול שלא ואז הפתרון הוא להחליף לוח אם
  • אתה יכול גם לנסות לא לחבר את המחשב לאינטרנט בזמן התקנת הווינדוס בכלל, לראות אם הבעיה קיימת. אם לא תעבור לשלב הבא - תתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך הנוכחי שתוריד מאתר היצרן דרך מחשב אחר, לא לחבר את המחשב לאינטרנט (אם מדובר במובנה אז באתר הלוח אם אם ישנה גרסה מיוחדת ואם לא אז אינטל, אם כרטיס חיצוני אז מאתר NVIDIA או AMD). אם הבעיה לא חוזרת יתכן שהדרייבר שקיים בשרתי העדכון של מייקרוסופט גורם לך בעיות. ככל הנראה חיבור המחשב לאינטרנט יגרום לו להתעדכן מיידית לדרייבר שלהם. אתה יכול לנסות למנוע עדכונים, יתכן שעם ווינדוס פרו זה אפשרי. 

תחשוב שהייתי רואה את המסך עם הצבעים האלו שמופיעים והכל היה עובד רק שהצבעים הפוכים לגמרי

איך אני אמור לגבות את המחשב ? אין לי גישה אליו וגם איך אני אמור להתקין וינדוס מחדש כי אין גישה? תודה רבה על התגובה המפורטת .

פורסם

להעלות את המחשב מ Live CD כלשהו או להוציא את הקשיח ולחבר למחשב אחר. 

התקנת ווינדוס כנל עם Boot מדיסק און קי שתכין במחשב אחר או במחשב הזה עם Live CD אם אתה יודע כיצד לעשות זאת.

נערך על-ידי nachum37

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

להעלות את המחשב מ Live CD כלשהו או להוציא את הקשיח ולחבר למחשב אחר. 

התקנת ווינדוס כנל עם Boot מדיסק און קי שתכין במחשב אחר או במחשב הזה עם Live CD אם אתה יודע כיצד לעשות זאת.

יש סרטון ביוטיוב שמסביר כיצד לעשות זאת או שעדיף ללכת כבר לטכנאי ? תודה רבה על הענות! 

פורסם

אני בטוח שיש, אבל מכיוון שהבעיה שלך נשמעת יותר מורכבת ונשמע שזוהי התמודדות מסויימת בשבילך הייתי ממליץ לך ללכת לטכנאי טוב על מנת לאתר ולפתור את הבעיה הראשונה, כולל גיבוי החומר והתקנה מחדש או החלפת חלקים נחוצים. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

אני בטוח שיש, אבל מכיוון שהבעיה שלך נשמעת יותר מורכבת ונשמע שזוהי התמודדות מסויימת בשבילך הייתי ממליץ לך ללכת לטכנאי טוב על מנת לאתר ולפתור את הבעיה הראשונה, כולל גיבוי החומר והתקנה מחדש או החלפת חלקים נחוצים. 

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים