פורסם 2002 באפריל 723 שנים הורדתי עידכון לביוס של הלוח אם שליעכשיו הבנתי בחייבים לעשות את זה דרך דוס , אין לי בעיה עם זה אבל האם צריכים לעשות משהו מיוחד או שפשוט להפעיל את הקוב , ומה אז?כמה זמן זה צריך לקחת?האם יש התקנה?תודה רבה(סורי על השאלות שיכולות להיות קצת מטומטמות , אני רוצה להיות בטוח במה שאני עושה)
פורסם 2002 באפריל 723 שנים בדרך כלל, יצרן הלוח מספק תוכנה שדרכה מתקינים.כלומר, מריצים את התוכנה, טוענים את הקובץ והתוכנה מעדכנת את הביוס.בלוחות החדשים יותר, הדבר לא חייב להעשות דרך דוס, אפשר גם דרך ווינדוס.איזה לוח אם יש לך? דגם וחברה.
פורסם 2002 באפריל 723 שנים מחבר תודה רבה על העזרהיש לי לוח של AOPEN sdo AX63PROתודה רבה , הורדתי כבר את העידכון הכי חדש , אבל לא מצאתי תוכנהתדה רבה שוב
פורסם 2002 באפריל 723 שנים אוקי, לפי מה שזה נראה, תוכנת העדכון מגיעה יחד עם הקובץ של הביוס בקובץ ה Zip.תפתח אותו ותראה שיש שם קובץ Bin וקובץ .Exe.
פורסם 2002 באפריל 823 שנים מחבר הביוס שלי לא מראה לי את הטמפרטורה של המעבד וכו , אולי כאשר אני ישדרג אותו הוא יראה לי את הפרטים האלו
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים בלוח של AOPEN זה קל מאוד: ראשית יש להכין דיסקט BOOT (מכניסים דיסקט ריק לכונן A: ומקישים בשורת המשימות Format a: /s ) לאחר מכן יש לפתוח את הקובץ המכווץ אל הדיסקט כך שכעת יהיו בדיסקט 3 קבצים: 1. קובץ ה Command.com BOOT 2. קובץ ההפעלה (בסיומת EXE) 3. קובץ ה DATA יש לאתחל את המחשב עם הדיסקט, כך שיתקבל DOS וסמן המצביע על כונן A כעת יש להקיש את 2 הפקודות ברצף כולל הסיומות שלהם כלומר את קובץ ההפעלה, רווח, ואת קובץ ה DATA. לאחר הקשת שורת פקודות זו, תתחיל פעולת הצריבה. בסיום פעולת הצריבה נתבקש לאתחל מחדש את המחשב (הפעם ללא דיסקט האתחול), להכנס אל ה BIOS ולשמור שינויים (בעזרת F10) בהצלחה
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים סליחה שאני צריך להיות זה שמביא בשורות רעות למשפחה ... אבל בפירוש עדכון BIOS לא יעזור: ללוח אין קבל המשמש כמד טמפרטורה ולכן עדכון תוכנה לא יוכל לעזור
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים הביוס שלי לא מראה לי את הטמפרטורה של המעבד וכו , אולי כאשר אני ישדרג אותו הוא יראה לי את הפרטים האלואם אתה לא יכול לראות עכשיו לא תוכל אף פעם...אם אין חיישן איך הביוס ימדוד? אתה רוצה לראות טמפרטורה? תקנה חיישן
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים סליחה, אבל ללוח הזה אי אפשר להוסיף חיישן ... מדובר בלוח ישן שנמכר לפני שנה וחצי בערך.
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים סליחה, אבל ללוח הזה אי אפשר להוסיף חיישן ... מדובר בלוח ישן שנמכר לפני שנה וחצי בערך.חיישן חיצוני כמו ההרדקנו של tt ולשים את החיישן מחובר ללוח
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים סליחה, אבל ללוח הזה אי אפשר להוסיף חיישן ... מדובר בלוח ישן שנמכר לפני שנה וחצי בערך.חיישן חיצוני כמו ההרדקנו של tt ולשים את החיישן מחובר ללוחאני לא כל כך מכיר את החיישן הזה. איך האמינות שלו ?
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים זה לא חיישן....זה מגירה שכוללת שני חיישנים שמחוברים למסכי lcd חיצוניים שיושבים על פאנל 5.25"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.