עבור לתוכן

לכל מחזיקי Abit NF7(s) v2.0 היום זה יום המזל ...

Featured Replies

פורסם

היום החלטתי לקחת חזק את הקטע הזה של OC מכיוון שבזמן האחרון ניסיתי לעשות קצת OC ללוח

וממש אחרי מעט הוא בכלל לא היה מעלה את ה Windows ...

התוצאות ב sandra היו מספקות אבל היה נדמה לי שמשהו קצת לא תקין

חיפשתי UPDATE לביוס שלי ובדיוק נתקלתי בביוס ל OC בשביל NF7 חברה קראתי תגובות של המון אבל המון אנשים

רק היום קראתי לפחות 200 ביקורות של אנשים על הביוס הזה וכל אחד אומר שהוא עדיין לא נתקל בבעייה או תקלה בביוס

ואפשר להעלות את FSB לרמות מטורפות איתו הכל בזכות איזה טכנולוגייה של DFI שמישהו פשוט הכניס לביוס משהו עם תזמונים...

בקיצור זה אחלה של דבר אני כרגע על הביוס החדש אני אומר לכם מרגישים הבדל !!!! 8)

בדקתי בסיסופט סנדרה אחרי OC של 33 MHZ + והביוס החדש שנקרא בשמו D10 של tictac

וברוחב פס הזיכרון חל שיפור של כ 35% !!!!!! מי שלא קולט אז זה המון !

היה לי איזה 1900 MB\SEC ועכשיו זה על 2562MB SEC !!!! ובשורה השנייה גם משהו דומה...

מדהים ! ( ללא DUAL ) :o

יכול להיות שהייתה לי בעיה קודם לכן אבל כנראה הביוס הזה פותר הכל ...

אפילו הטפ' שעמדה קודם לכן על 47-50 ללא מאמץ עומדת כרגע על 42-44 :o

בקיצור אני אביא כאן את הלינקים הכל רשום כבר באתר רק צריך להוריד ולהינות

אגב מומלץ לעשות OC קטן ל FSB ולהשתכלל קצת אני כרגע עומד על 11x166=1833mhz על הקירור הרגיל של המעבד

אני אביא תוצאות להמשך ה OC שלי ...

בינתיים חשבתי לשתף את כולם בחוויה

טוב אני לא אמתח אותכם הנה הלינק לאתר של הביוס http://s6.invisionfree.com/underclock/index.php?showtopic=53

רק לשים לב טוב טוב טוב טוב למי שיש לוח עם גירסא 1.0 זה ידפוק לו תביוס רק לבעלי NF7 2.0 ו NF7-S 2.0

בינתיים לפי מה שקראתי כ- 99% מהמשתמשים הצליחו לעדכן את הביוס ...

טוב ככה על קצה המזלג הוראות קצרות למי שלא מבין :

תורידו את flashmenu133 זה הקובץ הזה http://fae.abit.com.tw/download/utilities/flashmenu/FlashMenu133.exe

לאחר מכן תורידו את זה הביוס עצמו http://downloads.modlabs.net/bios/beta/Abit-NF7-D10B4-4247.zip

אחרי זה תפעילו את ה flashmenu תסגרו את כל התוכנות ברקע

תלחצו על update from file ובחרו את הקובץ של הביוס ( אגב מומלץ לשמור את הביוס הישן ולהעבירו לדיסקט הפעלה לצורך גיבוי )

סיימו את העדכון של הביוס אל תגעו בכלום תוך כדי

הוא ישאל אותכם אם אתם רוצים לעשות ריסטרט תלחצו "לא" ולאחר מכן תכבו את המחשב בדרך המקורית כן כן כבו לגמרי

הוציאו מהחשמל את המחשב העבירו את הג'מפר של הביוס ל 2-3 והחזירו ל 1-2 אחרי 10 שניות הפעילו את המחשב ותחושו בביצועיסטים ודווחו מה קורה...

בהצלחה ! !

;D ;)

• תגובות 32
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה אני אנסה, דרך אגב

כתוב שיש לזה בעיות יציבות עם לוחות חדשים קחו זאת בחשבון!!!

אני מקווה שהלוח שלי לא התאשפז בחנות מחשבים אחרי זה :D

פורסם

לי יש לוח כזה בן שבוע\שבועיים עדכנתי ביוס ולדעתי הכל סבבה אני לא ממש מרגיש הבדל אבל גם לא מגרעה...

בכל מקרה בעלי הלוחות, האם לדעתכם קריאת הטמפ מדוייקת?

פורסם

לא היה כלל שיפור עם הביוס הזה, D10 , יש לי רק מגבלות איתו כמו הגבלה עד 250Mhz Bus שאני עובר את המהירות הזו לסביבות ה258-260Mhz יציב בביוסים חדשים ולא פרוצים מABIT כמו 24.

מי שרוצה שיהנה.. (אני בדקתי את כולם) , אישית לי זה לא נתן כלום..

פורסם

idanohh, לא הבנתי בדיוק במה העידכון הזה מועיל? אני כרגע באוברקלוק מ 2500+ ל 3200+ ואני לא מתכוון להעלות אותו יותר, לפחות כרגע. האם במצב הזה, העידכון יעזור לי במשהו?

עוד שאלה, ממש שאין לי כח לפתוח את המחשב ולהוציא את הג'אמפר שלו (כן אני עצלן...בעייה כרונית אצלי... ;D), האם השלב הזה הכרחי? למה אי אפשר ל- FlashMenu לעשות את העבודה ולעשות ריסטארט רגיל וזהו?

פורסם

לא הבנתי איזה ג'אמפר הוא רוצה אבל אני עשיתי עדכון ביוס בלי לאפס (בלי צורך לפתוח את המארז) עם הFLASH MENU

בכל מקרה אם אתה על 3200+ לא נראה לי שיש סיבה לעשות עדכון כי גם הטמפ נשארות אותו דבר הקריאה לא ממש משתנה

פורסם

Vatos-Locos, תודה על התשובה המהירה, ולפי דברייך אני מבין שאין טעם לבצע את העידכון. ואם ככה בכל זאת ישעמם לי (וישעמם לי... ;)), קראתי שיש  בעיה עם S.ATA, מישהו התנסה עם בעיות כאלה?

פורסם

אז מה אתם אומרים כדי או לא?

פורסם
  • מחבר

טוב שוב פעם אני חוזר ואומר באתי לשתף לא לכפות עליכם !

אחרי בדיקה מעמיקה זה הביוס המשתלם ביותר ל OC מי שיש לו בעיות להרים את FSB שלו יכול למצוא בזה פתרון מאוד טוב !

מי שכבר עשה OC ומרוצה מה OC שלו אין לו שום סיבה לעשות אחרת

אצלי בלוח או בכלל הדבר הביא לשיפור של 35% ברוחב פס הזכרון ... אני לא בטוח אם זה בגלל ה FSB או בגלל הביוס או שניהם ...

בכל אופן שווה לנסות אם לי זה עזר אז כנראה גם לאחרים זה יכול לעזור ...

וצודקים לא חייבים לפתוח את המארז ולהוציא את הג'מפר זה רק בגדר המלצה חמה מהאתר של ABIT ...

אני מקווה שיבואו עוד פטש'ים כאלו טובים יותר בינתיים למי שבא לנסות הנה עוד אחד של פריצ'רס

http://mysite.freeserve.com/hoodspages/pr3ach3rs_bios.htm

זה שינוי קצת יותר רציני ל OC קצת יותר רציניים בכל אופן שווה בדיקה...

בבקשה להשוות תוצאות זכרונות ...

וחפשו עוד כאלו מי ייתן ותמצאו משהו .. וגם לי יהיה קונדום בכיס

פורסם

אז ככה: חברכם הנועז עשה זאת.

השיפור לא היה גדול בכלל , ולכן אני לא ממליץ לאף אחד לעשות את זה, התוצאה שלי ב210 באס הייתה 3020.

אבל!!! הגרסאות שSubx הביא מצוינות!

התקנתי את הגרסה שנראתה לי הטובה מכולם של 3D-FIRE 23D ואני מאשר אותה וממליץ עליה!

3126 נקודות- הבדל של 100+ נקודות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל נחמד לשמוע תגובות חיוביות ::)

שנית כל זה לא Subx שהביא את הגרסא המיוחדת הזאת אלא אנוכי

אני חוזר ואומר הנושא הזה רחב ואם רק התחלנו אותו פה אז נגענו רק בשערות הערולה של הנושא והדרך עוד ארוכה עד הנרתיק ...

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך עמך הסליחה

חשבתי שהתכוונת ל subx מהפורום שלנו ...

פורסם

אני מעוניין לעדכן את הביוס מהקובץ שפותח התרד הביא, אבל יש לי מספר שאלות:

1) אני כרגע לא ביצעתי שום OC עדיין, אני מחכה עד שה- SLK 700 שהזמנתי יגיע. אז יהיו לי בעיות אם אני אתקין את הביוס הזה כשאני לא עשיתי שום OC?

2) למקרה שתקלה תקרה במחשב לאחר התקנת הביוס שהביאו פה, אני מעוניין לגבות את הביוס הקיים אצלי כרגע במחשב אבל הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים. יש אפשרות לגבות את הביוס דרך הצורב על דיסק?

3) לאחר עדכון לביוס החדש שהביאו פה, יימחקו לי הקבצים או תוכה או משחק כלשהו מהמחשב ואני אצטרך להתקין מחדש?

4) איפה אני בדיוק מוצא את הג'מפר שיש על לוח האם? המארז שלי כבר פתוח (בגלל בעיית איוורור קטנה), אז אין לי בעיה לסדר את הג'מפר כמו שהומלץ.

5) אני אראה שיפור במשחקים לאחר התקנת הביוס החדש?

פורסם

אני מעוניין לעדכן את הביוס מהקובץ שפותח התרד הביא, אבל יש לי מספר שאלות:

1) אני כרגע לא ביצעתי שום OC עדיין, אני מחכה עד שה- SLK 700 שהזמנתי יגיע. אז יהיו לי בעיות אם אני אתקין את הביוס הזה כשאני לא עשיתי שום OC?

2) למקרה שתקלה תקרה במחשב לאחר התקנת הביוס שהביאו פה, אני מעוניין לגבות את הביוס הקיים אצלי כרגע במחשב אבל הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים. יש אפשרות לגבות את הביוס דרך הצורב על דיסק?

3) לאחר עדכון לביוס החדש שהביאו פה, יימחקו לי הקבצים או תוכה או משחק כלשהו מהמחשב ואני אצטרך להתקין מחדש?

4) איפה אני בדיוק מוצא את הג'מפר שיש על לוח האם? המארז שלי כבר פתוח (בגלל בעיית איוורור קטנה), אז אין לי בעיה לסדר את הג'מפר כמו שהומלץ.

5) אני אראה שיפור במשחקים לאחר התקנת הביוס החדש?

1. לא יהיו בעיות , הוא יתפקד כמו ביוס רגיל- זה לא ביוס שחיבים לעשות בו OC.

2. לא רק על כונן דיסקטים- אבל הסיכוי שזה לא ילך טוב שוף ל-0.

3. לא

4. הג'אמפר ממקום ליד בסוללה הקטנה במחשב, יש צ'פמפר על 3 פינים שהולכים מדרום לצפון.

5. במשחקים השיפור יהיה זעיר, עיקר השיפור יהיה בבנצ'מרקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים