עבור לתוכן

סיכון בחיבור slave

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי שני מחשבים בבית, אחד שלי p4 1.7Ghz תקין, ואילו השני p3 די ישן של שאר המשפחה, על הפנטיום 3 יש הרבה מסמכים חשוב של המשתמשים בו כי הוא משמש בעיקר לצורף office וכדומה.

לפני יומיים כאשר הפעלתי את המחשב כאשר המחשב טוען את ה windows קופץ לי מסך כחול (ניראה לי שזה הblue screen of death) והוא טוען שהבעייה היא "unmountable boot device" אז הבנתי שזו בעייה בhard disk, אז בדקתי את החיבורים, הג'מפרים, החיבורים ללוח אם והכל תקין.

החלטתי לחבר את הhard disk מהמחשב התקול למחשב p4 התקין כslave,לגבות מה שחשוב ולעשות התקנה נקייה.

[glow=red,2,300]bottom line:[/glow]

האם יש סכנה למחשב התקין כאשר אני מחבר אליו את הslave במידה וזה וירוס?

ואם יש לכם עוד הצעות לתחזוק אני ישמח.

תודה!

פורסם

אין סכנה מוירוס כל עוד אתה לא מפעיל תוכניות מההרדיסק המשני.

אם יש לך אנטיוירוס מעודכן אז אין לך מה לדאוג, וזו תהיה הזדמנות טובה לסרוק את הכונן המשני.

פורסם

דבר ראשון שתעשה לאחר חיבור הH.D הישן זה סבדיקה של וירוסים ולא כל פעולה אחרת!!!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

איזה מוזר זה, חיברתי אותו כslave לא מצאת וירוסים, וגם עשיתי scan disk והכל בסדר, הצלחתי עכשיו לחבר את ההארד דיסק כprimary master סוף סוף, הוא מגיע לwindows ושם נתקע אבל נראה לי שבזה אפשר לטפל בהתקנה נקייה עם פירמוט, אבל כשאני מחבר את הסידי רום דרך הכבל של primary master hard disk כדי שיהיה secondary master הוא מזהה אותו אבל כשהוא עושה boot הוא קורס לblue screen of death וכותב unmountable boot device/

ה cd rom חייב להיות secondary master? או שהוא יכול להיות גם secondary slave?

נ.ב זהו הכונן דיסקים היחידי במחשב (אין צורב)

בנוסף אחרי שאיפסתי את הביוס (חשבתי שזה יעזור  :P) זה מצפצף כמו מטורף כשמדליקים את המחשב וכותב system hardware abnormal מהבהב אדום כזה.

הוא מוסיף please enter cpu setting in the cmos setup

שזה בביוס. אבל כשאני משנה את הcpu settings ב cmos setup ועושה save כשאני יוצא מהביוס הוא מדליק את המסך כשאני מפעיל את המחשב מחדש, אלא אם כן אני עושה שוב ריסט לביוס, אבל אז הוא שוב כותב לי abnormal

למישהו יש רעיון? אני ממש לא רוצה לשלוח את המחשב למעבדה, אני קצר בכסף...תודה!

פורסם

הודעות אזהרה אחרי איפוס ביוס הן דבר נורמלי. אם אחרי שאתה מכוון אותו ושומר את ההגדרות אין יותר אזהרה אז הכל בסדר.

נסה לשים פשוט את הסידי בערוץ ה IDE השני.

פורסם

לא הCD לא חייב להיות MASTER

פורסם
  • מחבר

הודעות אזהרה אחרי איפוס ביוס הן דבר נורמלי. אם אחרי שאתה מכוון אותו ושומר את ההגדרות אין יותר אזהרה אז הכל בסדר.

נסה לשים פשוט את הסידי בערוץ ה IDE השני.

זה לא שהאחרי שאני מכוון ושומר את ההגדרות בביוס אין יותר הודעה, פשוט אחרי שאני שומר המסך לא נדלק! אלא אם כן אני מאפס את הביוס אבל אז זה לוקח אותנו צעד חזרה...

ואת הcd rom כבר חיברתי לכבל ide לפני כמה זמן פשוט שאלתי כאן אם זה אפשרי להשאיר אותו ככה...

אבל אני עדיין תקוע בקטע של הביוס!

איזה קקה

פורסם

יש סכנה רק אם זה וירוס שמדביק את ה boot section אבל הדברים האלה מאד נדירים היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים