פורסם 2004 במאי 2121 שנים שלום.יש לי YES ואני לא רוצה לעבור לכבלים.יש לי ADSL ונגמר לי המבצע של השנה, בנוסף אני עובר דירה ולכן.. השאלה.אפשר לעשות ADSL בלי קו טלפון?אפשר לעשות אינטרנט מהיר בכבלים יחד עם YES?מה עדיף???תודה.
פורסם 2004 במאי 2121 שנים מחבר את זה אני יודע אני שואל אם HOT יתנו לי רק אינטרנט כשאני מחובר לYES תוך כדי.
פורסם 2004 במאי 2121 שנים אז אני חוזר בי אבל זה לא קצת נשמע מוזר? אתה על YES ו HOT נותנים לך תשתית לאינטרנט בכבלים מבלי שיהיה לך טלויזיה בכבלים?
פורסם 2004 במאי 2121 שנים התשתית כבר קיימת. הוא משלם רק על נקודת חיבור אחת של HOT לאינטרנט, לא לערוצי הכבלים.
פורסם 2004 במאי 2121 שנים סליחה שאני מתפרץ להודעה, אבל לפי מה שאני מבין אתם בעצם אומרים ש-HOT היא כמו תחליף לבזק?אז בעצם יש לחברת בזק מתחרה?
פורסם 2004 במאי 2121 שנים מבחינת אינטרנט מהיר כן, מבחינת טלפוניה לא (למרות שעפ"י מה שהבנתי משרד התקשורת אישר לHOT לעשות גם רשת טלפונית, אבל אין לי מושג איך זה התקדם מאז...).
פורסם 2004 במאי 2121 שנים כן,לי יש yes (טלוויזיה) וחיבור לאינטרנט בכבלים.ואפשר גם להפךטלוויזיה בדיגיטל ואינטרנט ב- adsl... (לחבר שלי יש כזה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.