עבור לתוכן

שדרוג מI5 4690 ל- I7 8700k

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. 

יש לי תקציב לקנות מעבד חדש.

המעבד שיש לי כרגע (i5 4690) לא מספיק כלכך למשחקים של היום ויוצר צוואר בקבוק משמעותי בחלק מהמשחקים.

חשבתי לשדרג לI7 8700K מכיוון שהוא חדש ומאוד חזק ויוכל להספיק לי לאורך זמן ולהריץ משחקים חזקים.

האם כדאי לי לשדרג אליו או למעבד אחר?

מפרט כולל:

I5 4690

GTX 1070

GSKILL 16 GB RAM DDR3

פורסם

שדרוג אליו יצריך החלפת לוח האם והזיכרון, אולי שווה לך לחפש I7 4770K/I74790K, במקום המעבד הנוכחי.

פורסם

באיזו רזולוציה אתה משחק? אילו משחקים? ב- FHD ומעלה לא צריך להיות צוואר בקבוק לפי הסרטונים הבאים:

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

באיזו רזולוציה אתה משחק? אילו משחקים? ב- FHD ומעלה לא צריך להיות צוואר בקבוק לפי הסרטונים הבאים:

1080P 60fps ולרוב אני משחק PUBG אבל גם משחקים כבדים אחרים.

ואני יכול להגיד לך שיש משחקים שדורשים עיבוד רב לדוגמה: באטלפילד 1 שמנצל רק 50-17 אחוז מהכרטיס מסך והשאר מהמעבד זה אומר שזה רץ בין 60 ל50 שזה אמור להריץ בין 100 ל90 פריימים!

וכשאני מוריד את ההגדרות ואת הרזולוציות זה רץ בערך באותו הFPS ככה שככל הנראה זה מדובר במעבד ולכן חשבתי לשדרג.

אבל זה לא רק באטלפילד 1. אותו הבעיה קיימת גם במשחק Rainbow six siege (אמנם הוא רץ יחסית בסדר למרות זאת) ובעוד  משחקים אחרים חדשים שמתחילים לדרוש הרבה מהמעבד.

תראה בשאר הסרטונים במשחקים החדשים ותבין שזה רץ בערך כמוני.

נערך על-ידי AntyAsty

פורסם
ציטוט של AntyAsty

שלום לכולם. 

יש לי תקציב לקנות מעבד חדש.

המעבד שיש לי כרגע (i5 4690) לא מספיק כלכך למשחקים של היום ויוצר צוואר בקבוק משמעותי בחלק מהמשחקים.

חשבתי לשדרג לI7 8700K מכיוון שהוא חדש ומאוד חזק ויוכל להספיק לי לאורך זמן ולהריץ משחקים חזקים.

האם כדאי לי לשדרג אליו או למעבד אחר?

מפרט כולל:

I5 4690

GTX 1070

GSKILL 16 GB RAM DDR3

מה המחיר עביר למחשב הישן שלך

פורסם
ציטוט של dan litvin

מה המחיר עביר למחשב הישן שלך

0545465787 דני.    

פורסם
ציטוט של AntyAsty

1080P 60fps ולרוב אני משחק PUBG אבל גם משחקים כבדים אחרים.

ואני יכול להגיד לך שיש משחקים שדורשים עיבוד רב לדוגמה: באטלפילד 1 שמנצל רק 50-17 אחוז מהכרטיס מסך והשאר מהמעבד זה אומר שזה רץ בין 60 ל50 שזה אמור להריץ בין 100 ל90 פריימים!

וכשאני מוריד את ההגדרות ואת הרזולוציות זה רץ בערך באותו הFPS ככה שככל הנראה זה מדובר במעבד ולכן חשבתי לשדרג.

אבל זה לא רק באטלפילד 1. אותו הבעיה קיימת גם במשחק Rainbow six siege (אמנם הוא רץ יחסית בסדר למרות זאת) ובעוד  משחקים אחרים חדשים שמתחילים לדרוש הרבה מהמעבד.

תראה בשאר הסרטונים במשחקים החדשים ותבין שזה רץ בערך כמוני.

אם ככה אז אני מצטרף להמלצה של OR2OOO. חפש אולי i7-4790K יד שניה, אולי אפילו מאיביי. אם יש לך לוח מתאים אולי גם תמהיר אותו קצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים