פורסם 2004 במאי 2121 שנים שלום לכולם ותודה על העזרה מראש.יש לי מחשב בעל לוח אם ASUS P4P800 DELUXE, התומך בהשמעת סאונד 6.1.חיברתי לו איזושהי מערכת סתמית של 5 רמקולים + סאב.כאשר אני מנסה לראות סרטים בפורמט AC3 או DIVX אני בטוח ב 100% שאני לא באמת שומע 5.1 אלא סתם 5 רמקולים + באס.שאלתי היא.כאשר קונים מערכת רמקולים למחשב, ולמרות שהלוח אם תומך ב 5.1 האם צריך לקנות רמקולים במפורש (!) שתואמים ללוח אם/כרטיס קול 5.1 ? או שמה שאני שומע כרגע היא אכן הדרך ששומעים סרטים במחשב ?(לפי מיטב הבנתי במחשב אמור לזהות לבד את "איכות" הרמקולים המחוברת לו ולי כך לתת את הסאונד המתאים, ולכן האם פשוט קניתי סתם 5 רמקולים + סאב ולא רמקולים שאמורים להתאים ל "5.1" ?)תומר.
פורסם 2004 במאי 2121 שנים המחשב לא מזהה את איכות הרמקולים .. מי אמר לך את השטויות האלה .. המחשב מוציא את הסאונד דרך הכרטיס קול אל הרמקולים .. איך שהרמקולים נישמעים זו כבר בעיה שלך. ואם את רואה סרטים ב AC3 תדאג להתקין Ac3 Filter
פורסם 2004 במאי 2221 שנים אחי נככון שקנית את הלוח אז קיבלת דיסק של הלוח אם ושם אתה מתקין את הכרטיס הקול המובנה על הלוח אם ואז זה פותח לך איזה תוכנה למטה או שהיא נמצאת בלוח בקרה ומשם אתה יכול לשנות את הדברים כמו לעשות סראונד 5.1 6.1 ......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.